Тегли подкрепата пък който е на зор да шипка. Подобно на Петрола.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАз пък гледам че вече и напълно липсва.
Кьорав, карти не играе.. доста време стоя на 86.50 , която е чудесна цена с оглед последните събития и новини.
Нямам акции тук от години и надали ще имам... Някак си успявам да ги надушвам ками като ХДПАТ, ОЦК и пр. навреме и да не се опитвам да ги хващам колкото и евтини да стават. Защото за тях е ясно че крайната им цел е 0.00 лв.
Подобни съмнения имам и за Енемона... времето ще покаже
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТук гледам подкрепата малко е мръднала надоле.
Кьорав, карти не играе.. доста време стоя на 86.50 , която е чудесна цена с оглед последните събития и новини.
Нямам акции тук от години и надали ще имам... Някак си успявам да ги надушвам ками като ХДПАТ, ОЦК и пр. навреме и да не се опитвам да ги хващам колкото и евтини да стават. Защото за тях е ясно че крайната им цел е 0.00 лв.
Подобни съмнения имам и за Енемона... времето ще покаже
Коментар
-
Цв. Василев: "Делян Пеевски се оказа недостоен да има бизнес взаимоотношения с мен."
http://btvnews.bg/article/bulgaria/t...balgariya.htmlThe best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДобра подкрепа.Що и при БТХ си нямаме талкова рамо ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Ба, пишеше ли ги преди на Кобокса, май да, то толкоз време мина с пустата Сетра и още не са я натаманили...Ако има някой с Кобокс да каже.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеaz ot БФБ нищо не разбирам , обаче преди се сещам че се изписваше кода на посредника пуснал заявката, та тези заявка от 22700 бр. купува на 86,50 чия е? и кога е пусната?
Ба, пишеше ли ги преди на Кобокса, май да, то толкоз време мина с пустата Сетра и още не са я натаманили...Ако има някой с Кобокс да каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАйде още малко остана, има няма 23 хил. бр.
Нямам препоръки!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАйде още малко остана, има няма 23 хил. бр.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеТи пък за борсата пишеш песимистично, за сагата Пеевски-Василев пишеш песимистично...Май каквото и да стане все ще си черноглед. Как се търпиш не ми е ясно.Как виждаш своето бъдеще? Има ли повод за оптимизъм?
Пък за тези двамата честно казано колкото повече се драпат толкова по-добре. За това и не ми харесва, когато някой от тях придобива предимство. Някакси тогава битката губи очарованието си
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПо всичко изглежда че битката е за фалита и/или превземането на банката. Но може би нямат достатъчно връзки в БНБ и за това са тези обходни маневри, които да поставят банката и реално и БНБ в състояние от което единствения изход е да и вземе лиценза или да я принуди за бързо увеличение на капитала - което де факто ще си е принуда за продажба, ако останалия ресурс е невъзможно да се използва.
Тези компании няма как да бъдат превзети с подобни дела, но в същото време се удрят ресурси в краткосрочен срок. Всичко почва да си прилича съвсем директно на война, с обграждане, удари върху важни ресурси, и такива на другата страна и през доверието на хората дали пари на банката. Преследване на хората които взимат решения.
Това няма да свърши добре, при толкова шум и емоции това което го започват, може и да не успеят да го контролират как ще свърши.Как виждаш своето бъдеще? Има ли повод за оптимизъм?
Коментар
Коментар