IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тегли подкрепата пък който е на зор да шипка. Подобно на Петрола.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Аз пък гледам че вече и напълно липсва.
      Кьорав, карти не играе.. доста време стоя на 86.50 , която е чудесна цена с оглед последните събития и новини.

Нямам акции тук от години и надали ще имам... Някак си успявам да ги надушвам ками като ХДПАТ, ОЦК и пр. навреме и да не се опитвам да ги хващам колкото и евтини да стават. Защото за тях е ясно че крайната им цел е 0.00 лв.
      Подобни съмнения имам и за Енемона... времето ще покаже
      Батка и теб те е хванала скуката май

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Тук гледам подкрепата малко е мръднала надоле.
        Аз пък гледам че вече и напълно липсва.
        Кьорав, карти не играе.. доста време стоя на 86.50 , която е чудесна цена с оглед последните събития и новини.

Нямам акции тук от години и надали ще имам... Някак си успявам да ги надушвам ками като ХДПАТ, ОЦК и пр. навреме и да не се опитвам да ги хващам колкото и евтини да стават. Защото за тях е ясно че крайната им цел е 0.00 лв.
        Подобни съмнения имам и за Енемона... времето ще покаже

Коментар

• Тук гледам подкрепата малко е мръднала надоле.

Коментар

• Цв. Василев: "Делян Пеевски се оказа недостоен да има бизнес взаимоотношения с мен."
            http://btvnews.bg/article/bulgaria/t...balgariya.html
            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
            не е препоръка

Коментар

• http://news.ibox.bg/news/id_1056860838

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Добра подкрепа.Що и при БТХ си нямаме талкова рамо ....
                Гледам е свалил подкрепата.....на 78...

Коментар

• До преди месец бях на Кобос,но много отдавана и там не го пише
                  "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

Ба, пишеше ли ги преди на Кобокса, май да, то толкоз време мина с пустата Сетра и още не са я натаманили...Ако има някой с Кобокс да каже.
                    Баси до къде стигна нашата борса ...Кобос да е най-яката платформа
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                      az ot БФБ нищо не разбирам , обаче преди се сещам че се изписваше кода на посредника пуснал заявката, та тези заявка от 22700 бр. купува на 86,50 чия е? и кога е пусната?

Ба, пишеше ли ги преди на Кобокса, май да, то толкоз време мина с пустата Сетра и още не са я натаманили...Ако има някой с Кобокс да каже.

Коментар

Айде още малко остана, има няма 23 хил. бр.
                        Нямам препоръки!
                        Добра подкрепа.Що и при БТХ си нямаме талкова рамо ....
                        Life won't wait for you.

Коментар

Айде още малко остана, има няма 23 хил. бр.
                          Нямам препоръки!
                          az ot БФБ нищо не разбирам , обаче преди се сещам че се изписваше кода на посредника пуснал заявката, та тези заявка от 22700 бр. купува на 86,50 чия е? и кога е пусната?

Коментар

• Айде още малко остана, има няма 23 хил. бр.
                            Нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                              Ти пък за борсата пишеш песимистично, за сагата Пеевски-Василев пишеш песимистично...Май каквото и да стане все ще си черноглед. Как се търпиш не ми е ясно. Как виждаш своето бъдеще? Има ли повод за оптимизъм?
                              Що, аз за борсата съм оптимист, това че сега не мисля че ще расте, не означава че не съм оптимист по принцип.

Пък за тези двамата честно казано колкото повече се драпат толкова по-добре. За това и не ми харесва, когато някой от тях придобива предимство. Някакси тогава битката губи очарованието си

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                По всичко изглежда че битката е за фалита и/или превземането на банката. Но може би нямат достатъчно връзки в БНБ и за това са тези обходни маневри, които да поставят банката и реално и БНБ в състояние от което единствения изход е да и вземе лиценза или да я принуди за бързо увеличение на капитала - което де факто ще си е принуда за продажба, ако останалия ресурс е невъзможно да се използва.

Тези компании няма как да бъдат превзети с подобни дела, но в същото време се удрят ресурси в краткосрочен срок. Всичко почва да си прилича съвсем директно на война, с обграждане, удари върху важни ресурси, и такива на другата страна и през доверието на хората дали пари на банката. Преследване на хората които взимат решения.

Това няма да свърши добре, при толкова шум и емоции това което го започват, може и да не успеят да го контролират как ще свърши.
                                Ти пък за борсата пишеш песимистично, за сагата Пеевски-Василев пишеш песимистично...Май каквото и да стане все ще си черноглед. Как се търпиш не ми е ясно. Как виждаш своето бъдеще? Има ли повод за оптимизъм?

Коментар

Working...
                                X