IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако някои ми беше казал преди седмица че така с 3-4 хода Пеевски и комппания , разбираи ДПС , така ще матират империята на Мустака нямаше да повярвам ......

Мисля че истинския проблем е че Мустака започна да прави проекта с Бареков, и се опита да се еманципира от ДПС , което явно не се хареса на кукловодите.....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Изниква и един много интересен въпрос - как ще бъде компенсиран мажо, който държи 50% от КТБ-то?Акциите му се обезсилват,а как се правят сметките за "обезщетението"?

Коментар

• ОК, вече съм съгласен на 100%. Мноууу съм бърз

Чл. 113. (1) (Изм. и доп. - ДВ, бр. 61 от 2002 г.) Капиталът на публично дружество не може да бъде увеличаван по реда на чл. 193, 195 и чл. 196, ал. 3 от Търговския закон.
        (2) Алинея 1 не се прилага:
        1. (изм. - ДВ, бр. 103 от 2012 г.) за банки, инвестиционни посредници, застрахователни или други дружества, когато увеличаването на капитала е необходимо за изпълнение на оздравителна програма за привеждане на капиталовата им адекватност в съответствие с изискванията на закона или им е приложена принудителна административна мярка, изискваща увеличаване на техния капитал по реда на чл. 195 от Търговския закон;
        2. когато увеличаването на капитала по реда на чл. 195 от Търговския закон е необходимо за осъществяване на вливане, търгово предлагане за замяна на акции или за осигуряване на правата на притежателите на варанти или конвертируеми облигации.

Коментар

• ОК, съгласихте ме, но не на 100 %. То наскоро имахме един казус друг със специален закон

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Аз мисля, че в така определения срок това което са замислили няма как да стане без да се погазят няколко закона или да се променят.
            Не се сещам за възможност за увеличаване на капитал под условие на публично дружество. Поправете ме, ако греша
            Освен за банки

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Аз мисля, че в така определения срок това което са замислили няма как да стане без да се погазят няколко закона или да се променят.
              Не се сещам за възможност за увеличаване на капитал под условие на публично дружество. Поправете ме, ако греша
              ЗКИ в специален по отношение на ЗППЦК.Така че ако там има такава опция, няма да е проблем.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от annabellee Разгледай мнение
                Мен ме интересува как ще се одрази увеличението на капитала върху акциите на КТБ на борсата. Знае ли някой?

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнение
                  Въпрос:Защо на дъщерната/малка/банка ще има международен/независим/ одит,а на майката-няма да има??
                  Пише "на банковата група КТБ", което аз разбирам като КТБ и КАБ.

http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres...PR_20140622_BG

Коментар

• Въпрос:Защо на дъщерната/малка/банка ще има международен/независим/ одит,а на майката-няма да има??
                    "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                      т.е. когато лошите сили се докопат до вълшебните магически камъни, даващи им абсолютна власт във вселената, няма ли да се намери някой смел момък да има куража да се изправи срещу тях и да ги победи
                      Просто не мога повярвам, че в цялата ни държава няма ни един по умен и ербап човек !

Защото народа е също със злите сили и ги подхранва... ако доброто тръгне да отговаря, няма да остане нищо от България.

Заради това за сега добрите сили изчакват, но едва ли ще ни чакат вечно да се накумим.

Вселената не обича тумори, а ние все повече заприличваме на такъв. Притеснявам се за бъдещето на България, но не виждам какво мога да направя. Хората като чели сами искат да се случат лошите неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от annabellee Разгледай мнение
                        Мен ме интересува как ще се одрази увеличението на капитала върху акциите на КТБ на борсата. Знае ли някой?
                        CBK.DE направиха няколко увеличения на капитала в последните години. Как се отрази това на цената на акцията може да се види в съответните финансови сайтове (напр. Yahoo finance, google finance и т.н.).

Коментар

• Чудя се дали основната идея на изявлението не е просто сплашване. Демек, мажовци не се офлянквайте решавайте бързо дали ще участвате...ако не, ние сами ще си увеличим капитала.
                          Иначе ми е трудно да си обясня как за два дни вече са дотолкова наясно с кредитния портфейл на КТБ че са готови да налеят дватри милиарда държавна пара.

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                            Малко тъп въпрос ама...защо тук не става както в приказките и филмите - справедливостта да победи?

т.е. когато лошите сили се докопат до вълшебните магически камъни, даващи им абсолютна власт във вселената, няма ли да се намери някой смел момък да има куража да се изправи срещу тях и да ги победи
                            Просто не мога повярвам, че в цялата ни държава няма ни един по умен и ербап човек !
                            Викаш нещо като срещата Давид-Голиат. Но историята натъртва на това, че Давидчо е бил невръстен момък т.е. глупав, без жизнен опит, май овчарче е работил. А Голиат е бил голям и тлъст Победата е била чиста случайност.
                            Все пак политическият елит е "каймака" (свинчо също) на нацията. Каквато нацията, такъв е каймакът. Каквато нацията, такава е прокуратура, съд, ДАНС, МАНС, всякакви служби, полиция, БНБ, общинска и държавна администрация... Всичко работи по поръчка. Само в приказките се появява юнакът на бял кон и разказва играта на лошите . Ам чи то е същото и по частните фирми. КОлко хора познава, дето работят в частни фирми и изнудват доставчиците да им дават комисионни, инък ще ги сменят. Няма разлика между държавно и частно. Всичко се работи по един тертип. Нация от андрешковци...
                            Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Осман Октай: Цветелина Бориславова прибира парите на Пеевски

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
                                Депозитите на държавните фирми са капка в морето. Все пак говорим за общо депозити в КТБ на стойност 6.5млрд и засега не се знае точно колко от тях са изтекли
                                Знае се много добре - изтекли са милиард и нещо макс. Няма как да са повече просто защото банката не държи повече от това кеш.

Коментар

Working...
                                X