IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не намесвайти държавата извън законовите задължения - гарантираните влогове
    тя дори и там е след като свършат средствата от фонда

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Това е все едно кредиторите на Лимън Брадърс да искат обезщетение от рейтинговите агенции, че дългът на Лимън Брадърс бе оценен с тройно А 48 часа преди фалита... Лимън имаха тройно А в Петък и в Понеделник обявиха фалит... Де се вика, учим се от най-добите в занаята... Обещания всякакви, отговорност никаква.
      А, те щото не ги съдят

Коментар

И как се разбира, кой е по-силния?
        Основно по това кой от кого зависи. В случай че са взаимозависими- от това кой ще понесе по-малко щети от евентуален конфликт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          KPMG, ако одитът на останалите големи е верен и KPMG са съставяли неверни отчети.
          Това е все едно кредиторите на Лимън Брадърс да искат обезщетение от рейтинговите агенции, че дългът на Лимън Брадърс бе оценен с тройно А 48 часа преди фалита... Лимън имаха тройно А в Петък и в Понеделник обявиха фалит... Де се вика, учим се от най-добите в занаята... Обещания всякакви, отговорност никаква.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Това е в слечай, че си по-силният.
            И как се разбира, кой е по-силния?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Парите да се вземат от:

KPMG, ако одитът на останалите големи е верен и KPMG са съставяли неверни отчети.
              От останалите 3 одитора, ако одитът на KPMG е верен

Коментар

На това му се казва класически рекет... А на класическия рекет се показва класически среден пръст!
                Това е в слечай, че си по-силният. Когато си слабият свършваш със същият този пръст заврян отзад.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                  Защото такива са правилата.
                  Правила в държавата има само ако държавата има пари! Когато държавата няма пари няма и правила. Такова е правилото откакто свят светува и има държави.

Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                  Като не искаш да плащаш, да си протестирал когато приеха закона. Щом закона е приет, значи мнозинството иска да е така.
                  Че ако трябва да протестирам за всяка глупост приета като закон трябва да спя на жълтите павета... Изобщо не съм длъжен. Да ви плаща парите този който ви е обещал, че са ви гарантирани! Аз не съм ви го обещавал!

Боко и Цвъко ви го обещаха, когато бяха на власт за да ви излъжат за пореден път, че сте европейци като всички западноевропейци и да ви промиват мозъците с евроатлантическите ценности... Нека те да ви ги платят. И без това са милиардери.

Коментар

Единственото което чуваме е - държавата да вземела заем?... Добре де ама, защо всички трябва да го плащаме тоя заем? Защо аз да вземам заем и да ти го дам на теб, а аз да го изплащам?
                    Дизастъре, да разбирам ли че ти си окей да се плати ако парите ги има бюджета но не си окей да се плати ако се вземат назаем? Щото парите в бюджета се берат по дърветата, а парите назаем идват от данъците на нещастни отрудени хорица, включително и форекс дизастъри, превиващи по цял ден гръб пред компа?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      Например за да не се наложи да платиш няколко пъти повече?
                      На това му се казва класически рекет... А на класическия рекет се показва класически среден пръст!

Коментар

Парите ви ги няма... Преселили са се в безкрайните ловни полета. Въпросът е откъде да се вземат пари за да ви се дадат на вас? Откъде?

Единственото което чуваме е - държавата да вземела заем?... Добре де ама, защо всички трябва да го плащаме тоя заем? Защо аз да вземам заем и да ти го дам на теб, а аз да го изплащам?
                        Защото такива са правилата. Който е спазвал правилата е прав, който не е е крив това е. Като не искаш да плащаш, да си протестирал когато приеха закона. Щом закона е приет, значи мнозинството иска да е така. Да плаща ако някой губи, но пък и на него да му платят ако той губи.

Коментар

Ще се оръси ама ако има какво да оръси. Като няма какво, как да се оръси? Може да платиш нещо само ако имащ пари. Ако нямаш пари, как да го платиш?

Въпросът пред управляващите е кои гласоподаватели са повече? Онези които имат пари в КТБ или онези, които нямат пари в КТБ, но от които ще се поиска да бръкнат от джоба си за да платят на онзе в КТБ? Според мен втората група са МНОГО повече. И аз не виждам някой от тази група да гори от желание да дава собствените си пари за да плаща на пострадалите в КТБ!

Казано иначе, ако управляващите не платят на вложителите в КТБ те ще загубят гласовете на тези вложители. Но ако платят те ще загубят гласовете на тези, които НЕ СА вложители в КТБ! Ясно е кои са повече и кое решение ще избере един политик зависещ от гласовете на избирателите.
                          Ако платят на вложителите в КТБ, те ще загубят гласовете на мърморковци като теб, чиято памет и без това е къса. Ако не платят, ще загубят гласовете на всички, които искат да се чувстват сигурни и законите да се спазват. Ако не платят поне на гарантираните, всички които имат пари в банка ( а те не са малко ШЪ ЗНАЙШ) ще се почувстват застрашени че пак ще ги ограбят и тях и тогава ще настане истинско духане на супата

Коментар

Парите ви ги няма... Преселили са се в безкрайните ловни полета. Въпросът е откъде да се вземат пари за да ви се дадат на вас? Откъде?

Например за да не се наложи да платиш няколко пъти повече?

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                              Нищо и нямаше на КТБ....срещу нея бе направен класически атентат, последиците от който ще са драматични.....ще има доста дела и доста пери ще са оръси държавата, пак на гърба на тъй наречения "данъкоплатец"
                              нека подходим спокойно и прагматично
                              да видим как е порфейла, да се платят гарантираните депозити и да се търси частен инвеститор
                              тази последователност е най-добрата за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                                Искаме всички вложители да си вземат парите.

Коментар

Working...
                                X