IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май депозити почнаха да ти се привиждат
    с големи лихви....
    Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
      Те мястото не се го объркали, ама ти не знаеш къде си
      На теб колко пъти да ти се казва,че ще си вземеш стинките,аз много добре знам къде съм.Ти знаеш ли?Вземаха ти акъла тези спекулации.Казаха ти го многократно...
      ЗАПРИ СЕ!

П.П.Щом си сигурен,че ще загубиш депозита си,ти предлагам да ми го прехвърлиш нотариално на 50% от стойността му.Пак ще вземеш нещо,иначе губиш всичко според теб!
      Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
        Предаването лице в лице някой гледа ли го?
        28 милиарда резерви,при максимум 17 милиарда нужни за покриване на всички граждански тегления.
        Исторически рекорд на резерви,ако това е вярно,а то се тиражира вече не за първи път,значи проблема е абсолютно политически(в което не се и съмнявам).
        Объркали са мястото и времето нашите родни "политици"!

п.п. Току що икономиста впредавантео завърши така:"Тегленето за един ден от ПИБ на 800 мил. е световен рекорд,няма банка която да посрещне такова теглене."
        Това какво Ви говори,за фалит на банките...абсурд!
        Те мястото не се го объркали, ама ти не знаеш къде си

Коментар

• Предаването лице в лице някой гледа ли го?
          28 милиарда резерви,при максимум 17 милиарда нужни за покриване на всички граждански тегления.
          Исторически рекорд на резерви,ако това е вярно,а то се тиражира вече не за първи път,значи проблема е абсолютно политически(в което не се и съмнявам).
          Объркали са мястото и времето нашите родни "политици"!

п.п. Току що икономиста впредавантео завърши така:"Тегленето за един ден от ПИБ на 800 мил. е световен рекорд,няма банка която да посрещне такова теглене."
          Това какво Ви говори,за фалит на банките...абсурд!
          Last edited by kig36; 27.06.2014, 17:57.
          Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            И за какво се притесняваш тогава?
            +1

Коментар

• Чух, че днес някои са се наработили по-рано.....

Коментар

• прогнозата в реално време на един фалирал трейдър.

Re: FOREX - Търговия с валута, злато и петрол
                от 4un4o » 27 Юни 2014, 14:08

Евро долар е в рейндж, но цената е над МА 504 на 1 час. МА200 също се качи над МА 504. Което ще рече ,че късите входове са под 1.3580 със стоп над МА 504.. Засега по удачни са дългите откоси.
                Това е при цена 1.3610-12

Коментар

• Партенката си е партенка мирише на неграмотност.

Бати пие хапчета за познаване . предупреди ви още през септемрви 2013.

Симеон Дянков Велики
                  Ще ме търсите да ви "оправя" ама ще дойда когато всеки един комунист плюл по името ми, под строй ми врътне по една свирка.
                  09.11.2013, 22:27

Жан Виденов
                  Много банки започнаха да закриват офиси. Съвсем скоро ОББ закри офис и то в данъчната служба.

Румен Гечев: 8 банки са в лошо състояние
                  За който не знае: при фалит на банки, влоговете в чужда валута се изплащат от гаранционният фонд само и единствено в лева
                  Иска се аналитичен ум не опорни Гиговини.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Има закон, който защитава дребните вложители и няма как рано или късно да не си получим парите!
                    И за какво се притесняваш тогава?
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                      Колеги,

Предлагам пълен ИГНОР на всички недобронамерени
                      тролове, които тровят атмосферата с гнусни и злонамерени
                      слухове, като извършват подривна дейност в ущърб на
                      цялата банкова система, респективно представляват
                      заплаха за националната ни сигурност.

Поздрави!
                      Подкрепям!
                      Да започнем първо с тези, особено 1-я, като масово представен от всички медии и авторитет:

Бойко Борисов
                      http://novanews.bg/news/view/2014/06...2%D1%80%D0%B8/
                      „Изправя ми се косата за всяка седмица какво още могат да направят. Този един месец агония може да се спести на държавата, иначе могат да съборят още някоя банка и да стане непоправима катастрофа, макар че тя и сега е непоправима”, на мнение е Борисов.

Малко по-късно той заяви, че няма как да говори с БСП и ДПС, „ако не признаят банкрута и катастрофата”. Според него държавата вече не може да се оправи без Международния валутен фонд. Бойко Борисов призова управляващите да излязат, да обявят банкрута на държавата и да докарат МВФ.

В изказването си лидерът на ГЕРБ не пропусна да коментира и ситуацията около КТБ и БНБ, като според анализа му с „това, което направиха, вече лишиха България от всички резерви, защото като е в Българската банка за развитие гаранционният фонд, какво ще гарантира другите банки”.
                      Антон Кутев, този ден по-късно припява на горния и дори не е толкова апокалиптичен
                      http://www.mediapool.bg/anton-kutev-...ews221919.html
                      ...
                      Той каза още, че ”някой се опитва да събори и следваща банка, дори валутния борд”, а оттам и държавата.
                      Цветлин Йовчев днес продължава в същия дух.

Не ми се коментират обърканите послания, които идват от Фин-министъра и БНБ - веднъж, че след 10 дни(остава седмица) след одиторския доклад за реалното състояние ще се вземат и конкретни мерки, после че държавата ще вземе банката със сигурност...

Така или иначе, НЯМА да я оставят да фалира, което изключва и разговори за Фонда за гарантиране на вземанията!

Но че, една голяма група хора ни разиграва театър, прикривайки поредната схема, е видно....само малко отдалечаване от медийното облъчване е нужно...
                      И ...че Пеевски е бил избран за тази си роля още преди година - също.
                      Last edited by съни(тя); 27.06.2014, 12:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm
                        "Банките повишиха лихвените проценти по депозитите..."

Интересно...
                        кое му е интересното
                        прочети...повишиха ...спрямо каква база ...щото иначе, отчитат и намаление

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          Тони Филипов Д-р е прав !
                          ...
                          Чудя се тази държава има ли премиер? Има ли политици? Има ли Борисов поне? И случайно ли всички се умълчаха?
                          Ако сме народ като народ, ще откажем да участваме в това мероприятие. Има закон, който защитава дребните вложители и няма как рано или късно да не си получим парите!

ма той ТОЗИ не участва активно, а пасивно - само за снимки пред затворените банки, да му показват "доказатество" после че ТОЙ Е ВИНОВЕН !!!!!!!!
                          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Тони Филипов Д-р е прав !
                            Цитат Хора, престанете да пускате слухове за банките. Какъв е този сайт "on-parliament.com", кой го издава, кой го знае? Престанете да препечатвате "слуховете", измислени от заинтересованите лица. Така започна през 1996 г. Лицето Тошо Тошев започна атака срещу Първа частна. После лицето Блъсков емна Туристспортбанк. После... го отнесохме всички ние. Кукловодите на банковите фалити си изчистиха дълговете и направиха пачките от курсовите разлики. А простите тичаха от банка в банка... И на практика съсипваха банка след банка в полза на другарите.
                            Чудя се тази държава има ли премиер? Има ли политици? Има ли Борисов поне? И случайно ли всички се умълчаха?
                            Ако сме народ като народ, ще откажем да участваме в това мероприятие. Има закон, който защитава дребните вложители и няма как рано или късно да не си получим парите!
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                              Колеги,

Предлагам пълен ИГНОР на всички недобронамерени
                              тролове, които тровят атмосферата с гнусни и злонамерени
                              слухове, като извършват подривна дейност в ущърб на
                              цялата банкова система, респективно представляват
                              заплаха за националната ни сигурност.

Поздрави!
                              И по 100 тояги на голо

Коментар

• Развитието на сагата, особено с днешното съобщение на БНБ, честно казано ме успокоява.

Има вече очевидна яснота, че става дума за координирана атака, а не за реални проблеми в дадена банка. От тук нататък, или нещата ще се развият 100% положително, или 100% отрицателно за всички вложители. Аз залагам на първото, предвид, че го има Борда, има го и ЕС като минимум. Дори и тотална паника да всеят, изкуствено да индуцират криза няма да успеят.

Даже леко ми е чудно, че са толкова загубени - не можаха ли нещо по-интелигентно да измислят?

Коментар

Working...
                                X