IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
    То доста сме се поизнервили напоследък , но хляб без кора няма...
    За мен също ще е ок на 21 юли, дори и при лимитирани тегления.
    Верно и БНБ, и мениджмънтът на КТБ-то не бяха подготвени за това, но при ПИБ реагираха много по - ефикасно и слава богу.
    Надявам се да е нямало двоен стандарт от страна на БНБ ,но времето ще покаже.

Навярно ще си остана клиент на банката, особено ако си остане българска собственост...
    Не съм изнервена, малко ме е обхванал политически реваншизъм , затова така .... Дръпнах се от КТБ още миналата година. Съображенията ми бяха единствено политическата нестабилност и ясното съзнание, че формирането на това правителство се извърши заради поредната планирана измама! Случайно или не, улучиха и момент, когато банките са препълнени!

За ПИБ "отбраната" винаги е била адекватна. Очаквах реакцията за КТБ да е поне малко съпоставима с реакцията за ПИБ през 2008, но не би ...
    .
    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      http://www.sportonline.bg/footballbg...-%d0%bf%d0%b4/
      "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
        Казаха да запазиш спокойствие....
        Да ме прощаваш, че съм груба, позволявам си го само защото съм убедена в щастливата развръзка ...
        То доста сме се поизнервили напоследък , но хляб без кора няма...
        За мен също ще е ок на 21 юли, дори и при лимитирани тегления.
        Верно и БНБ, и мениджмънтът на КТБ-то не бяха подготвени за това, но при ПИБ реагираха много по - ефикасно и слава богу.
        Надявам се да е нямало двоен стандарт от страна на БНБ ,но времето ще покаже.

Навярно ще си остана клиент на банката, особено ако си остане българска собственост...
        Last edited by Dmirkata; 01.07.2014, 18:29.
        не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Няма начин да го удължат.10 дни им трябват на одиторите и оставащите 15-20 дни са предостатъчни, за да се вземе решение и да се приложи.
          На теория е така, но реално какво ще стане вече е друго! Не забравяй, че сме в България!

Знаем каква е стойността на изказванията и обещанията нали?!
          Last edited by gtomm; 01.07.2014, 18:18.
          Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
            Мисля си и се надявам да греша, ама да не го удължат срока..
            Няма начин да го удължат.10 дни им трябват на одиторите и оставащите 15-20 дни са предостатъчни, за да се вземе решение и да се приложи.

Коментар

• Лихвата за мен не е важна, въпроса е главницата до може да се вземе... ама..
              Смачкай боклука!

Коментар

• Правилно мислиш, и на мен ми минава тази мисъл през главата... или нещо друго може да измислят
                Last edited by Todor Jivkov; 01.07.2014, 18:10.
                Смачкай боклука!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                  Преди 5 минути се обаждам на телефон 070018888 в КТБ, и питам ясно ли, по кои депозити какви лихви от днес ще се плаща, след вчерашното съобщение на БНБ.
                  Госпожата отсреща ми отговаря, че още не се знае, дали по всички депозити ще има промени и какви ще бъдат те. Ами казвам, по- бързайте, предайте на квесторите, че клиентите питаме, стоим в пълна неизвестност...
                  Така, че да ви помоля, който има депозит да звъни на обявените телефони на сайта, и да пита за новите лихви, така, че да почнем да ги притесняваме, че нещо много се размотават. Първо обявиха, че банката ще е три месеца под специален надзор, после казаха 21 юли... ще е отворят, да не вземат на 20 юли да кажат специалния надзор се удължава.... щото, не успяхме........!
                  Мисля си и се надявам да греша, ама да не го удължат срока..
                  Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                    Преди 5 минути се обаждам на телефон 070018888 в КТБ, и питам ясно ли, по кои депозити какви лихви от днес ще се плаща, след вчерашното съобщение на БНБ.
                    Госпожата отсреща ми отговаря, че още не се знае, дали по всички депозити ще има промени и какви ще бъдат те. Ами казвам, по- бързайте, предайте на квесторите, че клиентите питаме, стоим в пълна неизвестност...
                    Така, че да ви помоля, който има депозит да звъни на обявените телефони на сайта, и да пита за новите лихви, така, че да почнем да ги притесняваме, че нещо много се размотават. Първо обявиха, че банката ще е три месеца под специален надзор, после казаха 21 юли... ще е отворят, да не вземат на 20 юли да кажат специалния надзор се удължава.... щото, не успяхме........!
                    Казаха да запазиш спокойствие, знаят всички болежки на клиентите си, които бяха освободени от страха с новото управление и съжаляват, че толкова скоро им се налага отново да се безпокоят. Съветват поне до 20 юли да се изявяваш като кат000.

Да ме прощаваш, че съм груба, позволявам си го само защото съм убедена в щастливата развръзка ...
                    Yeah

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/sport/2014/07/...gorec/?ref=rss

Коментар

• Преди 5 минути се обаждам на телефон 070018888 в КТБ, и питам ясно ли, по кои депозити какви лихви от днес ще се плаща, след вчерашното съобщение на БНБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Потвърдено: Големите държавни компании в енергетиката не са премествали депозити

http://www.blitz.bg/news/article/276708

Хахахаха, тия за идиоти ли ни мислят?!?! Последните 2 седмици ?!?!
                          Мен ме интересува периода 2 юни - 13 юни , последните 4 седмици
                          А мен ме интересува дали са си преместили парите от разплащателните сметки през юни..., ей така между другото, след някой друго телефонно обаждане...например!!!
                          Тези МИЕ нещо ни вземат на балъци, щом се оправдават по медиите, значи има проблем.

Коментар

• Потвърдено: Големите държавни компании в енергетиката не са премествали депозити

http://www.blitz.bg/news/article/276708

Хахахаха, тия за идиоти ли ни мислят?!?! Последните 2 седмици ?!?!
                            Мен ме интересува периода 2 юни - 13 юни , последните 4 седмици

Коментар

• Реакцията на БНБ и държавата закъсня това е ясно.Няма двоен аршин,просто с ПИБ реагираха на момента,което беше супер правилно.С КТБ,докато решат какво да правят наличните средства свършиха,сега след проверката ще кажат за какво става въпрос и какви ще са мерките спрямо банката.За нас вложителите е сигурно е,че на 21 юли банката ще отвори и всеки ще може да тегли...за мен това е важното,да мога да разполагам и да правя каквото искам с парите си.Кой ще я купува,държавна ли ще е,въобще не ме грее.
                              Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Струва ми се че грешиш в тълкуванието на това заплетено изречение на Цонев.
                                Според мен иска да каже, че държавни фирми са изтеглили средствата от целия 25 процентов лимит, а са оставили надлимитното.
                                Пример, ако 30% от парите са в тази банка, то те са изтеглили 25те % и са оставили малкото.
                                http://business.actualno.com/Chobano...ews_17318.html

Какви 25%, какви 30%?

Коментар

Working...
                                X