IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    ОТГОВОР НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ПО ПОВОД ДНЕШНАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА ГУВЕРНЬОРА НА БНБ ИВАН ИСКРОВ:
    Браво, много добър отговор на г-н Василев.
    Защо не се позволи на акционерите да съберат някой и друг милиард и да оправят положението?
    Нека съда да действа, не може така.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      ОТГОВОР НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ПО ПОВОД ДНЕШНАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА ГУВЕРНЬОРА НА БНБ ИВАН ИСКРОВ:
      ....... държа да информирам обществеността, че съм дал показания пред съдии от страни членки на Европейския съюз, които са съответно нотариално заверени.
      Размахването на недоказани и скалъпени обвинения, с помощта на смазани от страх и насилие хора, не е повод за самодоволство!..........
      Май освен вино и лой ша са лей !
      Цецо трябва да върне топката.

https://www.youtube.com/watch?v=JGH72v5CHGY&feature=kp

Коментар

• Шибани лайняни политици!!! Марш под строй да гласувате това, което иска БНБ!!!!

Коментар

• ОТГОВОР НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ПО ПОВОД ДНЕШНАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА ГУВЕРНЬОРА НА БНБ ИВАН ИСКРОВ:
          Уважаеми дами и господа,
          Скъпи колеги ,
          От няколко месеца насам срещу мен е предприета масирана, целенасочена и изключително манипулативна кампания, която се пренесе и върху всичко, което се свързва с моето име. Основната цел на безпрецедентния натиск от медии, дирижирани от определени кръгове, е Корпоративна Търговска Банка. Връх на кампанията е днешната пресконференция на БНБ, която само доказва конспиративния сценарий за разбиване на доверието в банката и продажбата на безценица на финансираните чрез нея активи.
          Изсмуканите от пръстите числа за огромни загуби на банката се разпространяват отдавна от лакеите на тези, които пожелаха да я унищожат. Не е ли странно, че единствените доводи, приведени от господин гуверньора, са липсата на досиета за оценката. Нима някой си мисли, че това е било възможно? Естествено е, че досиетата са в следствените органи.
          Чия заповед изпълнявате Вие, господин гуверньор? Не е ли странно, че Вие не защитихте Вашия подуправител, когато беше обвинен, преди да бъдат събрани каквито и да било доказателства? Така ли защитавате независимостта на една от най-старите институции на демократичното общество в България?
          Защо не допуснахте акционерите да намерят работещо бизнес решение за КТБ? Защо подминахте с лекота техните писмени и устни волеизявления? Смятате ли, господин гуверньор, че може да се държите по такъв арогантен начин с представители на държавен фонд на независима държава? Или може би обслужихте интересите на определен кръг от хора, заинтересовани от това да не изплатят своите задължения към банката? Или пък интересите на хора да овладеят на силно занижени цени основната част от активите, финансирани от КТБ.
          Господин гуверньор,
          Вие ме обвинихте, че съм изнесъл в брой огромна сума пари в деня преди поставянето на банката под особен надзор! Не стана ясно как и по какъв начин тези пари са взети и предадени ми, при положение, че от 10.06.2014г. аз не съм бил в България. Тъй като на всички стана ясно, че този сценарий е режисиран от определен кръг хора, рекетиращи мен и КТБ в продължение на години, държа да информирам обществеността, че съм дал показания пред съдии от страни членки на Европейския съюз, които са съответно нотариално заверени.
          Размахването на недоказани и скалъпени обвинения, с помощта на смазани от страх и насилие хора, не е повод за самодоволство!
          Уважаеми Клиенти на Корпоративна Банка,
          С тези специални редове се обръщам към Вас, за да ви благодаря за доверието и да Ви уверя, че няма да позволя цената на разчистването на сметките с мен да бъде платена от Вас. Убеден съм, че скоро Вашите интереси ще бъдат защитени адекватно.
          Що се отнася до институциите, които съдействаха и бездействаха, за да се случи всичко това – с тях ще си говорим в съда.
          С уважение,
          Цветан Василев
          Yeah

Коментар

• Добре де, нали има кредитен регистър. Само на документите в банката ли се разчита?!

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007
              Да си продължа мисълта.Ако трябва да се върнем месец назад и супер хипер изненадващата пресконфернция на местан ага в която каза че ще има нови избори и се отеглят доброволно от власта !!!!! което хвърли в паника и комунистите и цялата държава ,е ход който е 1000000% свързан със случая КТБ и кражбата на века в бг .
              Просто всичко е добре режисирано/за пред масовката/ от главния кукловод доган ага !!!
              Мафията ДПС си има държава !
              +1
              Само че българите нямат топки да го осъзнаят това!
              Мълчат си, кротуват си и чакат да им падне троха да откраднат нещо и те

Коментар

• Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение
                Ако няма консенсус по предложението на БНБ, да се обявява фалит в понеделник и в 20 дневен срок да дадат парите на хората защото ще стане голям проблем!
                Решението с кредит агрикол е по-елегантно. От една страна става същото, но от друга става по-спокойно. В крайна сметка Кредит агрикол става държавна банка, която е вероятно да бъде слята с ББР в даден момент и не се изисква ударно разплащане с населението.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ако няма консенсус по предложението на БНБ, да се обявява фалит в понеделник и в 20 дневен срок да дадат парите на хората защото ще стане голям проблем!

Коментар

Мустака няма кой да го търси и за какво да го търси.Той е просто една кукла.
                    Други кукли ръководени от главния кукловод са:
                    -христо бисеров
                    -данчо ментата
                    -деян пеевски

Мустака го елиминират,само и единствено заради евровота където пък неговата кукла дудука взе бая% и главния кукловод,доган ага, се уплаши че една от куклите му ще акумулира много власт и бе свален веднага и елиминиран.
                    Както казах и преди,ДПС е най-голямата мафиотска структура съществувала и продължаваща да съществува в бг
                    Данчо Цонев изтърва много важна реплика, която мина между другото-че еднократната помощ за покриване на банкови загуби не влиза в дефицита по Маастрихтските критерии. Даже и затова са помислили...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      То така се крият недвижими имоти или акции.

То е ясно на кой са тези кредити. Просто са решили че сега целокупния български народ ще плати депозитите на дружките на Василев - бивши и настоящи, които са били направени с кредити към дружките на Василев - бившите и настоящите.
                      И аз съм на това мнение - може би затова е тази истерия

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                        Според мен целта тук е по скоро по лесно да се скрият по лесно различните обезпечения по кредитите.
                        То така се крият недвижими имоти или акции.

То е ясно на кой са тези кредити. Просто са решили че сега целокупния български народ ще плати депозитите на дружките на Василев - бивши и настоящи, които са били направени с кредити към дружките на Василев - бившите и настоящите.

Коментар

• Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнение
                          Има Централен кредитен регистър към БНБ ,та в него се съхранява подробна информация за раздадените кредити от всяка кредитна институция.Нека щастливите кредитополучатели с "изчезнали"кредитни досиета да бъдат спокойни ,че ще им се наложи да връщат парите
                          Това е сума близо 5% от БВП на България.
                          Според мен целта тук е по скоро по лесно да се скрият по лесно различните обезпечения по кредитите.

Коментар

Еми и на мен тва ми е мисълта....защо тоя калъф,шефа на БНБ ,не погледна в тея регистри и каже на кой са тези 3.5 млрд кредити.

Той каза че изобщо няма никакви данни за този ОГРОМЕН кредитен портфеил !!
                            Е той човекът оркестър пази ДПС и Пеевски.

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                              Ако трябва да бяга, да си прави нова самоличност, да стартира изцяло на ново бизнеса си в някой друг край на света и да запази сегашния си начин на живот с частен самолет и т.н. 100 милиона изобщо не са много! В някои части на света само едно по хубаво имение струва 100 милиона.

Не забравяй, че всичко което не е в брой много лесно може да се блокира, конфискува и т.н.
                              Защо си мислите, че всички пари са персонално на Цветан Василев. Той е бушона според мен, същинския ресипиент на средствата е вероятно високо в политическите среди. И схемата е подробно обмислена и прецизирана.
                              Сега масрафа, както казва Лили Павлова, но е най-подходящия термин в случая, ще го плати държавата, т.е. данъкоплатеца в следващите няколко години.
                              И дано да е за урок, ама надали...

Коментар

• Има Централен кредитен регистър към БНБ ,та в него се съхранява подробна информация за раздадените кредити от всяка кредитна институция.Нека щастливите кредитополучатели с "изчезнали"кредитни досиета да бъдат спокойни ,че ще им се наложи да връщат парите
                                Това е сума близо 5% от БВП на България.

Коментар

Working...
                                X