IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
    Последните 5 години винаги съм твърдял, че да се смени герба на републиката с този на КТБ е неработеща идея! Но, никога не съм си мислел, че е възможно Мустака да излезе сравнително ОК, спрямо останалите забъркани в процеса.
    Първо, според слуховете, един политик изтеглил страшно много от общите пари преди над година, че го било страх, че идат нови онбашии или от друго и всичко леко полека започнало да ерозира като доверие, в избраният бизнес модел и между партньорите. А, без доверие, нищо не става.
    Второ, да ме прощават доганчо, делянчо, вероятно боко и компания, но няма как да им подарим стратегически активи за милиарди, с тази бледа постановка!
    Нас никой не ни пита, а повечето хора четат парцалите на успялото 33 годишно момчище и смятат прочетеното за истина. Отпор от хората като едно цяло би имало, ако им бръкнат дълбоко в джобовете.
    На герберите парите в КТБ ли са

Коментар

• [QUOTE=x3m;1059660956]От "Протестна мрежа" са пуснали някакъв изтекъл проекто-закон.

Тези за кой работеха...., баси и наглите мутри, чак кефят в графа „Гьонсурат“

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
        Второ, да ме прощават доганчо, делянчо, вероятно боко и компания, но няма как да им подарим стратегически активи за милиарди, с тази бледа постановка!
        Дали Матриалът е вече толкова замаян от шоуто, което му предлага, че като нищо доганчо, деленчо и бочко ще намажат.

Гледам медиите на прес-прас яко плюят срещу Василев, а Бочко е представян пак като супергерой, който ще спасява кризата

Коментар

• Затяга се примката около БНБ - на 19 и 20 юни няма изнасяни чували с пари от КТБ

Според източници, участвали в проверката, БНБ е подала подвеждащ и непроверен факт за изчезналите чували с евра и левове, за да отклони вниманието от бездействието на надзора на БНБ, който на практика не е осъществявал контрол в КТБ от 2011 г. насам.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4189388

Коментар

• От "Протестна мрежа" са пуснали някакъв изтекъл проекто-закон.

http://www.protestnamreja.bg/%D0%9E%...3%D0%9A%D0%A2/

Чл. 7 (1) „Корпоративна търговска банка“ АД прехвърля на „Креди Агрикол България“ ЕАД всички свои качествени активи размер на …. лева.
            (2) Списък с активите, предмет на прехвъряне по ал. 1, се изготвя от квесторите на „Корпоративна търговска банка“ АД и се одобрява от Управителния съвет на БНБ.
            Last edited by x3m; 13.07.2014, 17:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Все си мисля, че Ц.В. не е казал първата си дума още. Не го защитавам, кредитите към свързани фирми не ми харесват по дифлодт, но истината е, че работеше,а и бизнеса около него. До момента гледахме действията на едната страна, следва второ действие - Василев отговаря
              Последните 5 години винаги съм твърдял, че да се смени герба на републиката с този на КТБ е неработеща идея! Но, никога не съм си мислел, че е възможно Мустака да излезе сравнително ОК, спрямо останалите забъркани в процеса.
              Първо, според слуховете, един политик изтеглил страшно много от общите пари преди над година, че го било страх, че идат нови онбашии или от друго и всичко леко полека започнало да ерозира като доверие, в избраният бизнес модел и между партньорите. А, без доверие, нищо не става.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Конниците са четири и най-страшен е този с бледия кон:
                ъ, конници ...
                ето нещо по-ефективно ...
                Всички крадливи комунисти, партизани и мързеливи паразити изпратих в лагер, а тези които бяха начело избих. Нямаше друг начин да спася Чили. 28 години държах на дисциплината, реда и образованието. Направих моята страна пример за всички други. Заедно работихме за благоденствието на всички. Вече няма комунисти, поне не са такива, които могат да мародерстват над народа. Престъпниците и криминалния контингент пратих в кариерите и мините, там голяма част от тях измряха и не успяха да навредят на народа на Чили. Алчните банкери и спонсори на Алиенде обесих още първите седмици, те грабиха и изнасяха богатствата на моята родина Чили. Окървавих голям брой семейства на партизани, но спасих и обогатих останалите 93% от населението.
                Пиночет
                Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Един бас да вържем,че няма да стане?
                  Знаеш ли колко хора ще повдигнат въпроси за Моника Йосифова и какъв цирк ще стане в ЕК?
                  Прав си за това. Приказката ми беше за това какви планове си е правил - в случая ще е само евро депутат.
                  Спирам да пиша, че наспамихме темата .
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• "Ст. Александров: В КТБ дупката е около 500 милиона, но не и 3,5 милиарда"

http://www.marica.bg/ст-александров-...ews264291.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Някой виждали конник на бял кон, ...
                      ....на моите карти ми излизат двама

"Кажи на другите страхливци, че справедливостта идва. Кажи им, че аз идвам и водя ада след себе си! "

Уаят Ърп /Кърт Ръсел / в Тъмбстоун.
                      Конниците са четири и най-страшен е този с бледия кон:

ОТКРОВЕНИЕ НА СВЕТИ ИОАНА БОГОСЛОВА
                      ГЛАВА 6.
                      1. И видях, когато Агнецът сне един от седемте печата, и чух едно от четирите животни да говори като с глас на гръмотевица: дойди и гледай!
                      2. И видях, и ето бял кон, и на него ездач с лък; и даден му бе венец, и той излезе като победител, за да победи.
                      3. А когато сне втория печат, чух второто животно да говори: дойди и гледай!
                      4. И излезе друг кон, риж; и на ездача му бе дадено да отнеме мира от земята, та човеците един други да се убиват; и даден му бе голям меч.
                      5. А когато сне третия печат, чух третото животно да говори: дойди и гледай! И видях, ето вран кон, и върху него ездач с къпони в ръка.
                      6. И чух глас среди четирите животни, който говореше: хиникс * жито за динарий, и три хиникса ечемик за динарий; ала дървеното масло и виното да не повредиш.
                      7. А когато сне четвъртия печат, чух гласа на четвъртото животно да говори: дойди и гледай!
                      8. И видях, и ето сив кон, и върху него ездач, чието име беше смърт; и адът следваше подире му; и им се даде власт над четвъртата част на земята - да умъртвяват с меч и глад, с мор и със земни зверове.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                        Цялото театро, драги ми смехурковци, е за да се обявят едни заеми на едни другари за "лоши" и да се сконтират.
                        А с парите на данъкоплатците да се покрие дупката.

Щото нали с тия заеми се купуваха табаци, купуваха се телекоми, купуваха се вестници, купуваха се телевизии, правеха се лъскави студия, плащаха се скъпи предавания, изграждаха се Lafki, финансира се една нова "партия", спонсорира се един нов "политик" с прякор на употребен презерватив, купуваха се гласове на изборите и т.н. и т.н.

И сега просто данъкоплатецът трябва да плати сметката за всичко това.
                        Или казано по-грубо - след като данъкоплатецът беше брутално изнасилен, сега му представят сметката за вазелина, нищо че всъщност вазелин даже не беше използван и опъването си беше на сухо
                        И после тия активи - като обезпечение за финансиране, с което да се приватизира Креди Агрикол Кражба в 3 стъпки:

Айнцу - Цвайнцу - Дрън

Един колега е писал по-напреде, че кражбата тепърва предстояла да се осъществи. Явно е бил прав...

Коментар

• Пичове, някой да е чувал Прасчо наскоро? Много подозрително мълчи. Очаквам и той да се появи да налее масло в огъня

Коментар

Прав си - нищо се не види.... но това картите показват и досега не са ме подвеждали.
                            Хич не ми вярвахте, когато преди година писах, че Сергейчо ще става евро комисар...тогава и той може да не е знаел
                            Един бас да вържем,че няма да стане?
                            Знаеш ли колко хора ще повдигнат въпроси за Моника Йосифова и какъв цирк ще стане в ЕК?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                              Кои двама бре? Аз един не виждам, ти двама.
                              Прав си - нищо се не види.... но това картите показват и досега не са ме подвеждали.
                              Хич не ми вярвахте, когато преди година писах, че Сергейчо ще става евро комисар...тогава и той може да не е знаел
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Някой виждали конник на бял кон, ...
                                ....на моите карти ми излизат двама

"Кажи на другите страхливци, че справедливостта идва. Кажи им, че аз идвам и водя ада след себе си! "

Уаят Ърп /Кърт Ръсел / в Тъмбстоун.
                                Кои двама бре? Аз един не виждам, ти двама.

Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Как БНБ и правителството се готвят да замажат кражбите в КТБ за три дни (пълен текст на готвения проектозакон) ,четете на :
                                http://noresharski.com/kak-bnb-pravi...-proektozakon/
                                Този закон е криминален.Докъде го докарахме да се пише специален закон.Забележете как се казва - ЗАКОН ЗА ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ НА „КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА“ АД.Едни няма да си платят кредитите,ЦВ ще излезе виновен.В края на мача ЦВ ще ОСЪДИ България за МИЛИАРДИ,защото всичко,което правят от БНБ,Прокуратура,медии е мощна криминална атака.Обвиниха го в убийство - падна обвинението в рамките на 1 седмица ?!?!?!?!.Обвиниха ги в изнасяне на 200 млн кеш за 1 ден ?!?!?! - пада обвинението и се променя.Никога не са били толкова принизени БГ институции.Представяте ли си немският главен прокурор да обвини шефа на Deutsche Bank AG в подготовка на убийство и след 1 седмица да свали всякакви обвинения и каже "Ми,объркахме се" ?!?!?!?!
                                Last edited by andy2000; 13.07.2014, 16:56.

Коментар

Working...
                                X