IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
    Никак,ама никак не се съгласявам да се плащат.Това което го пишеш,трябва да стане в края на крайщата и здравната каса е зле и всичко.Цъфнали и вързали сме,че и депозити на милионери да плащаме,ама ха
    Аз искам да се платят депозитите на милионерите (може да са честни хора), но не от народните пари. Нека си съкратят щата малко... вижда се че никаква работа не вършат, но иначе честичко си раздават бонусчета.

ДАНС вместо да се занимава да търси мафиоти и престъпници, се превърна в инструмент за тормоз над народа. Какви бяха тия изпълнения с телефоните на които всеки можеше да докладва другите хора за разпространяване на слухове... какви са тия тоталитарни методи?! ДАНС трябва да се саморазпусне на момента, защото се занимават само с глупости откакто са създадени. КФН също... тия хора никаква работа никога не са свършили. Съществуват разни структури чиято главна цел е рекет над дребния човек и над малкия и среден бизнес.

Ако някоя баба извади да продава домати на улицата, веднага ще и се нахвълят 100 хрантутника... и може и в затвора да я вкарат... но когато се крадат милиарди... МИЛИАРДИ... нищо не се случва и никой не е виновен. Що за безобразие е това... ние живеем в някаква пълна изродщина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
      +1

Май май пари в българските банки вече няма да държа, доверие вече никому!

Колега, и Аз стигнах за мене си до този извод! Аз лично никога няма да сложа пари в баМка на депозит, в БГ.
      Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
        Аз всъщност съм сългасен да ги плати държавата, но само при едно условие, че парите се вземат от ВИНОВНИТЕ държавни служители и ако не достигат, да се съкрати администрация, КФН, Данс и тн. "органи", които не вършат никаква работа, а само получават заплати.

Само така съм съгласен държавата да плати... ако ще взима пак от бедния народец не съм сългасен. Защото народа не е виновен, че държавните служители не си вършат работата.

Депутатите като толкова много искат да върнат всички депозити, да си отрежат от заплатите... а не да чакат от данъци... дори може да се съкратят от 240 на 120...

За съжаление нищо от това няма да се случи и този път няма да има наказани и този път никой няма да е отговорен и този път нещата няма да са ясни и няма да се знае кой е виновен. Ще потулят работите и ще платят от данъците. Така правят и така ще продължават да правят, докато в България не останат само цигани и държавни служители... после не ги знам какво ще правят.
        Никак,ама никак не се съгласявам да се плащат.Това което го пишеш,трябва да стане в края на крайщата и здравната каса е зле и всичко.Цъфнали и вързали сме,че и депозити на милионери да плащаме,ама ха

Коментар

• Аз всъщност съм сългасен да ги плати държавата, но само при едно условие, че парите се вземат от ВИНОВНИТЕ държавни служители и ако не достигат, да се съкрати администрация, КФН, Данс и тн. "органи", които не вършат никаква работа, а само получават заплати.

Само така съм съгласен държавата да плати... ако ще взима пак от бедния народец не съм сългасен. Защото народа не е виновен, че държавните служители не си вършат работата.

Депутатите като толкова много искат да върнат всички депозити, да си отрежат от заплатите... а не да чакат от данъци... дори може да се съкратят от 240 на 120...

За съжаление нищо от това няма да се случи и този път няма да има наказани и този път никой няма да е отговорен и този път нещата няма да са ясни и няма да се знае кой е виновен. Ще потулят работите и ще платят от данъците. Така правят и така ще продължават да правят, докато в България не останат само цигани и държавни служители... после не ги знам какво ще правят.

Коментар

• Реално това с конституцията може да мине ако се докаже че БНБ и прокуратурата са действали незаконно и бъдат осъдени. За целта прокуратурата трябва да докаже че прокуратурата действа незаконно.

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
              Човеко има депозити сигурно
              А Конституцията не защитава ли от корумпирани и некомпетентни държавни органи ?

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4190406

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                  С тази поръчкова прокуратура, с този поръчков гуверньор, с тези поръчкови публикации, с поръчкови килъри едва ли някой нормален бизнесмен ще оцелее, ако не другарува с КОЙ и с на КОЙ шефа му!
                  абе ти пък... нали е важно да има кой да мразим и обвиняваме. Изпаднали в немилост богаташи са идеалната мишена за стадото. През седмицата - риалити шоута, петък и събота - чалготека. От време на време - политическа/мафия драма, че да могат да мразят някого повече от свинете, които виждат в огледалото.

АМАН!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ceco Разгледай мнение
                    това би било чудесно и правилно!
                    но дали ще се търси наказателна отговорност на цял куп лица, вкл. и на паркетния лъв
                    около нас навсякъде осъдиха ефективно знакови политици
                    ние ....
                    Реално Искров няма как да го осъдят. Дори и с шефа на банков надзор който задържаха ме съмнява че могат да го осъдят. Реално трябва да докажат първо че има незаконни действия на КТБ, че шефа на надзора е знаел за тези действия и е решил да не прави нищо.

Силно ме съмнява че е възможно да се докажат дори незаконните действия на КТБ. То за това и бе толкова фрапантен този арест на шефа на надзора. Реално прокуратурата знае че не може да го осъди и съвсем преднамерено го задържа, за да предизвика паника. Което пък обаче означава че прокурора, който е подписал тази заповед за задържане трябва да бъде осъден. Реално всъщност той е най-на пангара. Обаче тъй като е прокурор очевидно няма да стане. Поне не скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                      С тази поръчкова прокуратура, с този поръчков гуверньор, с тези поръчкови публикации, с поръчкови килъри едва ли някой нормален бизнесмен ще оцелее, ако не другарува с КОЙ и с на КОЙ шефа му!
                      За нормалните бизнесмени е така, но този случай не е такъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                        Е как защо?
                        Той собственик на банка ли е, или лукова глава от която нищо не зависи?
                        Когато банката има проблеми, собственика трябва да е до нея, а не да се крие по чужбина, че да не го били питали журналята.
                        Поне така би трябвало да е, май в БГ-то не е така.
                        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Няма май дори да се стигне до гласуване на тоз закон - никой не го подкрепя. никой не иска да бъде припознаван като слуга на Кой. Освен БНБ, разбира се. И онзи коктейлен лъв Искров
                          това би било чудесно и правилно!
                          но дали ще се търси наказателна отговорност на цял куп лица, вкл. и на паркетния лъв
                          около нас навсякъде осъдиха ефективно знакови политици
                          ние ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                            А за какво да си идва,за да го побъркат журналистите и може би да му се случи нещо?
                            Е как защо?
                            Той собственик на банка ли е, или лукова глава от която нищо не зависи?
                            Когато банката има проблеми, собственика трябва да е до нея, а не да се крие по чужбина, че да не го били питали журналята.
                            Поне така би трябвало да е, май в БГ-то не е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Няма май дори да се стигне до гласуване на тоз закон - никой не го подкрепя. никой не иска да бъде припознаван като слуга на Кой. Освен БНБ, разбира се. И онзи коктейлен лъв Искров
                              +1

Май май пари в българските банки вече няма да държа, доверие вече никому!
                              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Няма май дори да се стигне до гласуване на тоз закон - никой не го подкрепя. никой не иска да бъде припознаван като слуга на Кой. Освен БНБ, разбира се. И онзи коктейлен лъв Искров

Коментар

Working...
                                X