IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Аз не мога да разбера 205 милиона са по важни от 3.5 милярда че толкова много ги търсят тез 205 милиона
    Нали знаеш тайната на фокусниците. До като гледаш циците на асистентката те те мамят пред очите.

Коментар

• Аз не мога да разбера 205 милиона са по важни от 3.5 милярда че толкова много ги търсят тез 205 милиона

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        То смях цялата работа...В щатите периода 2002-2007 имаше точно такива финансови гении които харчеха депозите без да мислят с обещания за 12% и мислеха че никога няма да дойде сметката
        Той Мадоф май доста повече се задържа. И той даваше някъде около 10% ако не се лъжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Ако бяха давали на Рашидов комисионна за привличане на нови клиенти и щеше да е почти като хербалайф
          То смях цялата работа...В щатите периода 2002-2007 имаше точно такива финансови гении които харчеха депозите без да мислят с обещания за 12% и мислеха че никога няма да дойде сметката
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Хаха...колкото повече пари даваш толкова повече лихва взимаш...Абе това сигурно ли е че е било само банка
            Ако бяха давали на Рашидов комисионна за привличане на нови клиенти и щеше да е почти като хербалайф

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Той не е на 8 на 12 се е договорил.По никакъв начин не попада под защита.
              Хаха...колкото повече пари даваш толкова повече лихва взимаш...Абе това сигурно ли е че е било само банка

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                В създалата се ситуация да,ама ако не се бяха разсмърдяли нещата от 7-8 годинки 12% ич не е зУе!
                Когато нещо е прекалено добре за да е истина, то със сигурност е прекалено добре за да е истина.

Коментар

Това с Веждито може да някаква постановка. Един месец обикаля и хленчи, накрая цъфна с анонимен плик в който имаше описани 'по часове чувалите как са товарени на самолета'.. После се разбра, че това в плика е било лъжа де ама това не пречи да е планувано...
                  Аз вече доста пъти съм казвал че на българските политици не им слушам какво приказват. Няма нужда да си замърсявам съзнанието им с лъжите им. А съм напълно убеден че гледането на български новини обрича човек на кармични страдания

Не мога да разбера хората които си причиняват това. Аз не съм гледал български новини сигурно вече 10 години, не съм си купувал вестник от 15, а и в интернет я прочета две три новини на седмица, я не. Пък не усещам да изпускам нещо.

Коментар

Хаха - ми той и Рашидов тези 12% ще ги вземе само насън
                    В създалата се ситуация да,ама ако не се бяха разсмърдяли нещата от 7-8 годинки 12% ич не е зУе!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Ей,тъпчете на тия 8% и това си е.Не са 8%, за по-големи суми стигат 12%.
                      Как се правят 12% на годишна база с търговия на борсата longterm?

DMS VEJDI
                      Хаха - ми той и Рашидов тези 12% ще ги вземе само насън

Коментар

Рашидов като е бил вътре в нещата - колко интервюта направи за да се показва знаещ - защо си е държал всичките спестявания там. Пуста алчност - знае че става ортак с дявола ама го кефят осемте процента. Точно пък най-видния мултак ама никак не го съжалявам.
                        Това с Веждито може да някаква постановка. Един месец обикаля и хленчи, накрая цъфна с анонимен плик в който имаше описани 'по часове чувалите как са товарени на самолета'.. После се разбра, че това в плика е било лъжа де ама това не пречи да е планувано...

Коментар

Рашидов като е бил вътре в нещата - колко интервюта направи за да се показва знаещ - защо си е държал всичките спестявания там. Пуста алчност - знае че става ортак с дявола ама го кефят осемте процента. Точно пък най-видния мултак ама никак не го съжалявам.
                          Той не е на 8 на 12 се е договорил.По никакъв начин не попада под защита.

Коментар

Ей,тъпчете на тия 8% и това си е.Не са 8%, за по-големи суми стигат 12%.
                            Как се правят 12% на годишна база с търговия на борсата longterm?

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Е точно за това говоря. За Топлофикация щем не щем пак ще платим по един или друг начин. Ще платим и на общините, ще платим и на съдилищата, ще си понесем загубите от пенсионните фондове.
                            Ще го духат само Веждито, такива като него и частните фирми, които правят бизнес в БГ, въпреки всичко. И какво постигаме?
                            DMS VEJDI

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                              Ти си човека който продължава да бръщолеви оффтопик глупости за Брендо, Ковачки и не знам още кой. Аз просто искам нормално изявление от собственика на банката където са ми парите. Съжалявам че искам толкова много и че се излагам като кифладжия.
                              Именно де - собственика не е ЦВ , искането ти трябва да е към Искров и Чобанов

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG
                                А защо не разсъждаваме върху популисткото решение за гарантиране на Топлофикация. Според пазарното мислене, ако и вземат касата, фирмата както е в батака с четирите крака ...пак ли ще я спасяват, защото без нея не може...От всичката им пазарна некадърност, сега и финансовия директор да набута касата във фалирала банка е върха на малоумието...Ко праим?
                                Е точно за това говоря. За Топлофикация щем не щем пак ще платим по един или друг начин. Ще платим и на общините, ще платим и на съдилищата, ще си понесем загубите от пенсионните фондове.
                                Ще го духат само Веждито, такива като него и частните фирми, които правят бизнес в БГ, въпреки всичко. И какво постигаме?

Коментар

Working...
                                X