Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТо смях цялата работа...В щатите периода 2002-2007 имаше точно такива финансови гении които харчеха депозите без да мислят с обещания за 12% и мислеха че никога няма да дойде сметката
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко бяха давали на Рашидов комисионна за привличане на нови клиенти и щеше да е почти като хербалайфI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеХаха...колкото повече пари даваш толкова повече лихва взимаш...Абе това сигурно ли е че е било само банка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТой не е на 8 на 12 се е договорил.По никакъв начин не попада под защита.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеВ създалата се ситуация да,ама ако не се бяха разсмърдяли нещата от 7-8 годинки 12% ич не е зУе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТова с Веждито може да някаква постановка. Един месец обикаля и хленчи, накрая цъфна с анонимен плик в който имаше описани 'по часове чувалите как са товарени на самолета'.. После се разбра, че това в плика е било лъжа де ама това не пречи да е планувано...
Не мога да разбера хората които си причиняват това. Аз не съм гледал български новини сигурно вече 10 години, не съм си купувал вестник от 15, а и в интернет я прочета две три новини на седмица, я не. Пък не усещам да изпускам нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХаха - ми той и Рашидов тези 12% ще ги вземе само насън
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕй,тъпчете на тия 8% и това си е.Не са 8%, за по-големи суми стигат 12%.
Как се правят 12% на годишна база с търговия на борсата longterm?
DMS VEJDI
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРашидов като е бил вътре в нещата - колко интервюта направи за да се показва знаещ - защо си е държал всичките спестявания там. Пуста алчност - знае че става ортак с дявола ама го кефят осемте процента. Точно пък най-видния мултак ама никак не го съжалявам.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРашидов като е бил вътре в нещата - колко интервюта направи за да се показва знаещ - защо си е държал всичките спестявания там. Пуста алчност - знае че става ортак с дявола ама го кефят осемте процента. Точно пък най-видния мултак ама никак не го съжалявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРашидов като е бил вътре в нещата - колко интервюта направи за да се показва знаещ - защо си е държал всичките спестявания там. Пуста алчност - знае че става ортак с дявола ама го кефят осемте процента. Точно пък най-видния мултак ама никак не го съжалявам.
Как се правят 12% на годишна база с търговия на борсата longterm?
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ точно за това говоря. За Топлофикация щем не щем пак ще платим по един или друг начин. Ще платим и на общините, ще платим и на съдилищата, ще си понесем загубите от пенсионните фондове.
Ще го духат само Веждито, такива като него и частните фирми, които правят бизнес в БГ, въпреки всичко. И какво постигаме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеТи си човека който продължава да бръщолеви оффтопик глупости за Брендо, Ковачки и не знам още кой. Аз просто искам нормално изявление от собственика на банката където са ми парите. Съжалявам че искам толкова много и че се излагам като кифладжия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanGА защо не разсъждаваме върху популисткото решение за гарантиране на Топлофикация. Според пазарното мислене, ако и вземат касата, фирмата както е в батака с четирите крака ...пак ли ще я спасяват, защото без нея не може...От всичката им пазарна некадърност, сега и финансовия директор да набута касата във фалирала банка е върха на малоумието...Ко праим?
Ще го духат само Веждито, такива като него и частните фирми, които правят бизнес в БГ, въпреки всичко. И какво постигаме?
Коментар
Коментар