IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
    Добре де аз дължа някакви пари на кредит да не мислиш че утре мога веднага да ги върна на банката когато хората дойдат да си теглят депозита нали някой трябва да го върне този кредит ти ако имаш кредит в банка и по закон можеш да забавиш плащанията по него 3 месеца ще бързаш ли да си плащаш на банка с неясно бъдеще защото аз не

Тия 5.2 Милиарда не са пари дето утре ги взимаш те са пари дето примерно ще ги събираш в следващите 10-15 години в зависимост от срока на кредита ти като дадеш пари на заем и утре този на който си ги дал ги изхарчи ти и да искаш да си ги вземеш няма как.
    Глей сега. Или разсъждаваш само по ГСО-тта или разсъждаваш по ГСО-тата + празни приказки. Ти правиш второто

Коментар

Добре бе баланса на банката е публичен тук:

http://bnb.bg/bnbweb/groups/public/d...1403_a1_bg.xls

Таб 220 е на КТБ прегледай си данните и сам си направи извод. За мен банка в която липсват 3.5 Милиарда или повече от половината и капитал може да се нарече само по един начин а именно фалирала !
      Колега,
      .................................................. .

Не успях точно да видя къде е документа, установяващ липсата на 3.5 милиарда.
      Нооооооооооооооооооо!!!!!!
      Може би си прав. Трябва да се доверим на внушенията, които се опитаха да направят някои български институции. Та се наложи след това да казват, че не са казали точно това и не били добре разбрани.

Беш Уи Го,
      NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ИВАН ИСКРОВ Е В ПАНИКА, И KPMG ЩЕ СЪДИ БНБ И БЪЛГАРИЯ ЗА ЛЪЖИ, УРОНВАЩИ ПРЕСТИЖА Й

http://www.bulgaria-news.bg/category...post82863.html

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнение
          Георги Първанов с най-голям депозит в КТБ
          http://www.razkritia.com/416526/geor...depozit-v-ktb/
          ….опааа, ква стана тя, … не бил само Веждичката и ред финансисти, …. Ха да видим ся, кой наигра всичкото върхушка в държавата … тая работа все по взривоопасна ще се окаже ….. ще се наложи да я спасят май …. Инак !!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Е тя твоята задача се решава така при допускане, че БНБ казва истината, истината и само истината. Липсата на документ не означава липса на кредит нито пък липса на обезпечение.

Добре де аз дължа някакви пари на кредит да не мислиш че утре мога веднага да ги върна на банката когато хората дойдат да си теглят депозита нали някой трябва да го върне този кредит ти ако имаш кредит в банка и по закон можеш да забавиш плащанията по него 3 месеца ще бързаш ли да си плащаш на банка с неясно бъдеще защото аз не

Тия 5.2 Милиарда не са пари дето утре ги взимаш те са пари дето примерно ще ги събираш в следващите 10-15 години в зависимост от срока на кредита ти като дадеш пари на заем и утре този на който си ги дал ги изхарчи ти и да искаш да си ги вземеш няма как.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Таб 220 е на КТБ прегледай си данните и сам си направи извод. За мен банка в която липсват 3.5 Милиарда или повече от половината и капитал може да се нарече само по един начин а именно фалирала !
              Искров ти ли си бре?

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                Как ще се изплатят облигациите които падежират на 7 Август 2014?
                116/2/2 ЗКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                  Определено този анализ издиша. Агенция ЕЖК. Безкрайно несериозно звучи.
                  А и когато се борави с хипотези, а не с конкретни данни, значи се правят внушения.
                  Другото е, че т.нар. "опорна точка" относно липсващите досиета вече е история. Намериха се. Сега е редно да се измисли нещо ново, поредното. Съжалявам, но нямам намерение да влизам в безумни спорове.

Поздрави,

http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Как ще се изплатят облигациите които падежират на 7 Август 2014?

Коментар

Депозитите в КТБ са на обща стойност 6.6 Милиарда като не може да сме сигурни колко точно са изтеглени по време на започване на кpизата но съм склонен да мисля че сумата едва ли е надвишавала 621 Милиона. Значи може да направим извода че Депозитите в момента са 6 Милиарда лева а Кредитите+ДЦК в БНБ = 5.2+0.9 Милиона или 6.1 Милиарда. Това разбира се е ако се смята че всички кредити на КТБ могат да бъдат събрани без загуби но БНБ каза че за 3.5 Милиарда липсват документи. Това прави горната сметка такава Кредити+ДЦК = 1.7+0.9 = 2.6 Милиарда докато депозитите все още са си 6 Милиарда което значи че тези 3.5 Милиарда които липсват ние ще трябва да ги извадим от държавният резерв и от нашите джобове.
                      Определено този анализ издиша. Агенция ЕЖК. Безкрайно несериозно звучи.
                      А и когато се борави с хипотези, а не с конкретни данни, значи се правят внушения.
                      Другото е, че т.нар. "опорна точка" относно липсващите досиета вече е история. Намериха се. Сега е редно да се измисли нещо ново, поредното. Съжалявам, но нямам намерение да влизам в безумни спорове.

Поздрави,
                      NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Георги Първанов с най-голям депозит в КТБ
                        http://www.razkritia.com/416526/geor...depozit-v-ktb/
                        "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

Банката е във Фалит и това е ясно от Баланса и !!! Всички го знаят сега остава въпроса как да се върнат депозитите на хората който са 6 милиарда !
                          Ко?Не!

Коментар

Депозитите в КТБ са на обща стойност 6.6 Милиарда като не може да сме сигурни колко точно са изтеглени по време на започване на кpизата но съм склонен да мисля че сумата едва ли е надвишавала 621 Милиона. Значи може да направим извода че Депозитите в момента са 6 Милиарда лева а Кредитите+ДЦК в БНБ = 5.2+0.9 Милиона или 6.1 Милиарда. Това разбира се е ако се смята че всички кредити на КТБ могат да бъдат събрани без загуби но БНБ каза че за 3.5 Милиарда липсват документи. Това прави горната сметка такава Кредити+ДЦК = 1.7+0.9 = 2.6 Милиарда докато депозитите все още са си 6 Милиарда което значи че тези 3.5 Милиарда които липсват ние ще трябва да ги извадим от държавният резерв и от нашите джобове.
                            Е тя твоята задача се решава така при допускане, че БНБ казва истината, истината и само истината. Липсата на документ не означава липса на кредит нито пък липса на обезпечение.

Коментар

• Ако банката бъде фалирана мисля, че адвокатите в ЕС ще имат доста работа.

Акционери, притежатели на облигации и вложители с пълно право ще съдят държавата за причинените вреди с действията или бездействията на институциите.

Незнам този сценарий дали ще им хареса на данъкоплатците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                                И кое по - точно е ясно от баланса.
                                Щото май не се намира друг на който да му е ясно.

Поздрави,

Коментар

Working...
                                X