IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gtomm

Глупендарски блогове на сеячи на глупости..интересно. На 21 се решава въпроса за хората дали ще си получат парите от депозитите и при положение че им се дава право и възможност да ги прехвърлят в държавна банка от която реално не биха могли да си ги получат само ако държавата фалира а тя е много далеч от такова събитие и се ползва с висок рейтинг - може без проблем да заеме въпросните пари.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      Защо постоянно се пускат стари и вече неактуални статии, едно са очакванията преди одита, съвсем други са реалностите след одита.
      А ако погледнем с усмивка (четох само заглавието), ами на 21и хората ще имат избор - може да излязат да се разходят някъде, може и да си седят вкъщи или на работа, избор има

Че защо няма ли да ги изплатят на 21

интересно http://kendov.com/
      Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
        http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...-izbor-6015446
        "..На 21 юли хората ще имат избор.."
        Защо постоянно се пускат стари и вече неактуални статии, едно са очакванията преди одита, съвсем други са реалностите след одита.
        А ако погледнем с усмивка (четох само заглавието), ами на 21и хората ще имат избор - може да излязат да се разходят някъде, може и да си седят вкъщи или на работа, избор има

Коментар

• http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...-izbor-6015446
          "..На 21 юли хората ще имат избор.."
          Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            И си пропуснал :

(7) (Предишна ал. 6 - ДВ, бр. 44 от 2009 г., в сила от 01.09.2009 г.) При влог в чуждестранна валута на вложителя се изплаща левовата равностойност на гарантирания размер на влога по курса на Българската народна банка в началния ден на изплащане на гаранцията по влоговете.

И това съм прочел.Особено по курса от началния ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Прочел съм го.
              И си пропуснал :

(7) (Предишна ал. 6 - ДВ, бр. 44 от 2009 г., в сила от 01.09.2009 г.) При влог в чуждестранна валута на вложителя се изплаща левовата равностойност на гарантирания размер на влога по курса на Българската народна банка в началния ден на изплащане на гаранцията по влоговете.

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                Ами честно на много съм, поне Аз така мисля...
                Не бягай просто кажи на колко.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Бат Пешо,я чети закона

Вчера казаха 60 бре, тоя за 1 ден е превел още 20 милиона,бахти играча
                  Прочел съм го.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                    Ние историята я знаем, имах конкретен въпрос, свързан с лично ти решение по „казуса“, освен че не ми харесва накъде бутате стадото!
                    Няма да стане друго с подобни похвати, освен да провокира откровен диалог, което винаги е от полза
                    Задай си въпроса директно без недомлъвки, с конкретните обвинения които имаш към мен и без passive-aggressive bullshit. Тогава може да ти отговоря. Разказах случка коята смятах за забавна. Ако съм сгрешил и създавам впечатление че работя за Путин по тайна програма за подриване на българската банкова система и икономика, сори, явно съм подценил фантазията на някои хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Вервайте ми
                      От това по-сигурно няма - вервай ми

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Аз на фондовете в краткосрочни дцк на държави с ААА рейтинг по им вярвам
                        Вервайте ми

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Така е за БФБ.
                          Имах предвид случай, когато търгуваш на външни пазари
                          там са местните ИП и депозитарни институции, не би трябвало да има проблем. в договора не пише ли в коя банка е клиентската сметка?
                          Last edited by scandy; 18.07.2014, 23:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                            Историята е че не съм такъв тарикат за какъвто се мислех щях да съм преебан ако имаше "ваканция" щото парите ми са в ПИБ и КТБ. Банкирането го спряха петък и го пуснаха понеделник.
                            Ние историята я знаем, имах конкретен въпрос, свързан с лично ти решение по „казуса“, освен че не ми харесва накъде бутате стадото!
                            Няма да стане друго с подобни похвати, освен да провокира откровен диалог, което винаги е от полза

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Така е за БФБ.
                              Имах предвид случай, когато търгуваш на външни пазари
                              вариантите са различни, най-вероятно ти стоят в някоя сметка на банката в друга банка в чужбина. На булбанк мисля че стоят в Банк Аустрия, на някой други в американски банки. може да питаш самата банка къде тя съхранява активите ти в чужбина.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                Боли те кура.., или нямаш и стинка в банка, което е моето предположение, или ни разкажи края на историята!
                                Като пуснаха банкирането, след няколко часа, какво направи?
                                Историята е че не съм такъв тарикат за какъвто се мислех щях да съм преебан ако имаше "ваканция" щото парите ми са в ПИБ и КТБ. Банкирането го спряха петък и го пуснаха понеделник.

Коментар

Working...
                                X