If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Моето мнение е, че проблемът КТБ е пряко свързан с политиката. Политиците меко казано се осраха много яко този път. В общи линии такива като Чунчо се опитват пак да внушат, че трябва да сме благодарни на някого за мизерното съществуване, но е добре да ги оставите да си плямпат, защото мен специално ме интересува реакцията на нормалните хора.
И тука ли почнахте да налагате цензура,политизираме много ясно,нали заради политиците сме на това дередже!
На Вас да не Ви плащат,за да отсявате мненията на хората?Така изглежда напоследък.
Престанете да се излагате и оставете всеки да се изкаже като свободен гражданин на ЕС!
Last edited by X_Y; 20.07.2014, 12:17.
Причина: Има си тема Политика. Подстрекателството също е забранено.
Борисов пред ПИК: Много се надявам утре прокуратурата, данъчните и КОНПИ да направят запор и да поставят под надзор цялото имущество на КТБ, за да не загуби държавата нито лев!
БНБ да спре да лъже кога ще отвори врати Корторативна търговска банка
И накрая,с което съм съгласен,ако имащите големи влогове,докажат парите си и са плащали данъци може и те да си ги вземат,но от активите на банката плюс подпиране от държавата,което означава,че ще почакат известно време.
За мен най-важното е този път обикновения човек да не пострада,закона е в негова полза и остава само да се приложи когато му дойде времето.Ако изобщо се наложи!
По важно от това да не се вземе от данъците на обикновения човек е, обикновеният човек да продължи да има текущи доходи!!!
Аз си бях направил влог. Взеха ми парите и ми обясноха: Виж сега тук двама се борели за надмощие и твоите пари изгоряха.
Само дето моето е ВЛОГ, а не ЗАЛОГ, аз на хазарт не съм играл…
.
Това ми хареса. Описва с едно изречение нещата.
Ще си позволя да го използвам
Едно бебе като не плаче майка му не му дава да яде.Така че ние в момента не си искаме парите а само си пишем тука.Вече цял месец ни лъжат кротко и спокойно.Има една римска поговорка дължимото без срок се дължи на момента.Политическите курви разчитат на чудото за три дни.Времето работи за тях.Целта е да не ни върнат парите вариант първи или да върнат малка част от тях след Н-на брой години.Трябва да си искаме парите от утре иначе ще не само духане но и ядене на дебелия ни чака.
Бабо Мецо, явно ти си залагала на на така наречената губеща страна. За разлика от теб, гуверньора е залагал на тези, за които му е било обещано да са печеливши. На него сигурно са му обещали и значително увеличаване на влоговете му.
И аз с това впечатление останах. И понеже си падам по влоговете - вече само чужди банкови системи ще ползвам
E па нема да гласувам за него ! Тоя за 10 К ще ме накара и майчиното мляко да си кажа ( моите са 205 К ) . Откъде да му измислям че са ...... Бизнеси нямам , данъци нямам - всичко е от чужбина ... Да ги взимат 9-те горница и да ми се махат от главата .............. и аз да се махам !!?!
Аз затова пазя абсолютно всички спестовни документи от чужбина,преводи,заеми и т.н..
Защото съм очаквал такъв вариант в нашата абсурдна родина,да дойде време да им доказвам как след 12г. работа навън имам 2 апартамента и некви депозити.Смешна работа,управляват ни некви клоуни,които сами не могат да вземат едно елементарно решение.Това може само тук да стане,и други неща могат да станат,всичко трябва да се очаква от тези нагли крадци.Питам аз::Докога ще търпим и трябва ли пак да емигрирам?
Аз си бях направил влог. Взеха ми парите и ми обясноха: Виж сега тук двама се борели за надмощие и твоите пари изгоряха.
Да си направиш влог в банка хазарт ли е? Ако еди си кой победи - получаваш си влога, ако не го губиш?
Да вземе Искров и политиците да променат законите и да обяснят на хората, че банките всъщност приемат ЗАЛОЗИ, а не ВЛОГОВЕ…
И влога ми бил гарантиран и парите щели да ми ги върнат:
Хубаво, утре ще разберем какви са гаранциите, както за влоговете в КТБ, така и в всички други банки в БГ...
Бабо Мецо, явно ти си залагала на на така наречената губеща страна. За разлика от теб, гуверньора е залагал на тези, за които му е било обещано да са печеливши. На него сигурно са му обещали и значително увеличаване на влоговете му.
Да си направиш влог в банка хазарт ли е? Ако еди си кой победи - получаваш си влога, ако не го губиш?
Да вземе Искров и политиците да променат законите и да обяснят на хората, че банките всъщност приемат ЗАЛОЗИ, а не ВЛОГОВЕ…
Хубаво, утре ще разберем какви са гаранциите, както за влоговете в КТБ, така и в всички други банки в БГ...
Ти не разбра ли,че утре няма?Датата е отменена официално и ще се мърдосват още два месеца.Очакваме поне да отворят по-рано за малките депозити и за фирмите с някакви лимити на теглене.Иначе може да стане надзора и до 6 месеца,после ще дойде БОКАТА на бело магаре и ще каже:''Видехте ли сега кой ви върна парите"
Коментар