IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    .И в ПИБ ли има високи лихви?В тая банка пък съм още от времената на ЕБВР.
    8.5% по 3 годишен депозит без смяна на лихвата не бих я нарекал точно ниска лихва продуктът се наричаше Депозит Рекорд
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      ОББ е собственост на НБГ, която пък е собственост на гръцката държава

Ми добре си ги сложил ама да си ги беше и изтеглил навреме
      Риторичен въпрос задавам дали е на NBG, знам,че е нейна

Да бях,ама на Надявах се овцете да не се юрнат да теглят,ама на ...Овцата си е овца.

Коментар

• Сега ако вземат че се загубят документите за депозитите в КТБ и ще стане весело.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          "Защото депозита не може да се нарече инвестиция ? "

Това е въпрос,а не каквото и да е обяснение
          По-принцип депозита трябва да се ползва за краткосрочно съхранение на ресурси (до една година) с цел бърз ликвидност. В този ред на мисли да наричаш депозит инвестиция е меко казано глупаво.

А пък да държиш при на влог с цел печалба е тъпотия типична за Българина от добрите години на Държавна Спестовна Каса и всички знаем тази тъпотия как свърши !
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Та така ...
            ОББ е собственост на НБГ, която пък е собственост на гръцката държава

Ми добре си ги сложил ама да си ги беше и изтеглил навреме

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
              Аз също ходих. Така е - на извлеченията никога не са слагали подпис и печат.

Справки не издават, казаха, ако искаме нещо - молба в деловодството в централата до квесторите и те щели да преценят дали да я удовлетворят. Но и в такъв случай можело да е само извлечение.
              Last edited by gtomm; 23.07.2014, 18:55.
              Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                1> Сложили сте си парите в КТБ, а не в ОББ, ДСК или която и да е друга банка. Решението е било ваше и никой не ви е карал насила, нали?
                - Кое ОББ, дето е собственост на NBG ли? Я виж кой играе в OTP
                2. Решението да си сложите парите там е породено от алчност - движещата сила на цялото човечество, нали? Предполагам никой не си е сложил парите там заради муската на цецо?
                -Аз си ги сложих отдавна,когато никой не знаеше кой е ни Цецо,ни Делянчо.
                4. Парите, за да се покрият депозите ви, ще бъдат събрани от всички ни, нали?
                -Грешиш.Ще дойдат от наличните от ФГВБ, другата част ще дойдат от заем,който след това ще бъде върнат от Фонда или ще изискат предварителни вноски от банките.
                5. Ако търсите нещо от някой, насочете го към него, а към обикновените форумци - организирайте се, протестирайте, търсете си правата или недейте - ваша воля, но не прехвърляйте нещата от болната на здравата глава. Сметката ви я плащаме ние, така че кажете поне едно тенкю, че ви спасяваме г@за. Толкоз. Лека от мен.
                -Както казах - нищо не ми плащаш.ФГВБ ми плаща и после си връща заема.Май ти е леко чужда материята.
                Всичките забележки касаят гарантираните депозити.
                Та така ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  батка, знам, че си пристрастен, но се пробвай да погледнеш малко отгоре.
                  1. Да, законът гарантира влоговете до 100К евро - затова и ще си получите парите. Това, че мен не ми харесва това и го считам за морал хазарт и подтрикване на стадото да върши същото и в бъдеще, си е лично мой проблем
                  2, 3 и 4. Да си понесат отговорността

П.С. Всяко нещо, което носи доход, е инвестиция. Е, понякога носи загуба, но пък вие (депозантите) сте единствените, които имате гарантирана доходност - не разбирам защо се оплаквате?
                  Груичи не мога да се съглася с теб че депозита е инвестиция.Не всяко нещо което носи доход е инвестиция.Като дам на щерката 100 кинта за нея са доход и не са инвестиция.
                  Замисли как ще функционират фирмите ако нямаше гаранция.И се замисли големите фирми със десетки милиони оборот какво ще правят без банки.Замисли се каква външна търговия ще има?Ама хубаво.В КТБ съм отишъл много преди високите лихви.Отишъл съм заради обслужването.В последствие дойдоха и по високите лихви но определено не това ме е накарало.Освен в КТБ сметки имам и в ПИБ.И когато атакуваха банката не ми беше приятно.И в ПИБ ли има високи лихви?В тая банка пък съм още от времената на ЕБВР.Не си мисли че банките които си изредил не могат да имат същата съдба.В заблуда си

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                    Колега преди време като работеха нормално, на извлечението не искаха да ми сложат печат и подпис.
                    Ако издават справка, на нея трябва да има и печат и подпис!
                    Аз също ходих. Така е - на извлеченията никога не са слагали подпис и печат.

Справки не издават, казаха, ако искаме нещо - молба в деловодството в централата до квесторите и те щели да преценят дали да я удовлетворят. Но и в такъв случай можело да е само извлечение.

Коментар

• Момци, отговарям на всички накуп - някои познавам виртуално и уважавам (като бате пешо), други не познавам, но сте ми интересни с мненията си, трети са откровени идиоти, но предполагам, че и те си мислят същото за мен

Исках да се пробвате да видите фактите над пристрастните си виждания (каквито имам и аз):

1> Сложили сте си парите в КТБ, а не в ОББ, ДСК или която и да е друга банка. Решението е било ваше и никой не ви е карал насила, нали?
                      2. Решението да си сложите парите там е породено от алчност - движещата сила на цялото човечество, нали? Предполагам никой не си е сложил парите там заради муската на цецо?
                      3. Елементарната финансова логика сочи, че високите лихви носят респективно по-голям риск, нали?
                      4. Парите, за да се покрият депозите ви, ще бъдат събрани от всички ни, нали?
                      5. Ако търсите нещо от някой, насочете го към него, а към обикновените форумци - организирайте се, протестирайте, търсете си правата или недейте - ваша воля, но не прехвърляйте нещата от болната на здравата глава. Сметката ви я плащаме ние, така че кажете поне едно тенкю, че ви спасяваме г@за. Толкоз. Лека от мен.
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                        Има....КУРАЦ, дет викат братята сърби

Коментар

• ПАЗЕТЕ СИ ИНСТУЦИИТЕ макар и лъжовни

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                            Благодаря! Квесторите прибрали печатите.
                            Колега преди време като работеха нормално, на извлечението не искаха да ми сложат печат и подпис.
                            Last edited by gtomm; 23.07.2014, 16:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                              Проблемът е в неизпълненото обещание на Искров да отвори КТБ на 21 юли , и второ кога ще започне изплащане на парите?
                              Да това е гланото и основното!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Груйчи влога не е инвестиция и никога не е бил.Много ми е интересно защо казваш че е малоумна инвестиция.След като
                                1.Закон гарантира влоговете до 100000евро
                                2.Надзорния орган БНБ не е казал да има нещо нередно
                                3.Другия надзорен орган КФН също не е докладвал за нередности
                                4.Престижен одитор е заверил отчетите и не е съобщил за проблеми
                                батка, знам, че си пристрастен, но се пробвай да погледнеш малко отгоре.
                                1. Да, законът гарантира влоговете до 100К евро - затова и ще си получите парите. Това, че мен не ми харесва това и го считам за морал хазарт и подтрикване на стадото да върши същото и в бъдеще, си е лично мой проблем
                                2, 3 и 4. Да си понесат отговорността

П.С. Всяко нещо, което носи доход, е инвестиция. Е, понякога носи загуба, но пък вие (депозантите) сте единствените, които имате гарантирана доходност - не разбирам защо се оплаквате?
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X