IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам ама си мисля ,че някои си играе с буре с барут ...Дразнят хората ама не знам къде ще му излезе краят ...

Коментар

• Бб ще я спасява ! Време е !

Коментар

• Ами тези рефирматорите искат са я ликвидират ктб това не ти е ясно ...време е !

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
          Ами гласувай за БСП,за да ти вземат и останалото което имаш.Единствените,които могат да върнат парите бързо и да не се получават повече такива грабежи са ГЕРБ,макар че и аз не ги харесвам особено.Но искам да си взема моето и това е алтернативата.
          Сериозно?!? Герб??? Ще гласуваш за тиквеника, който точно на 2 (два) пъти имаше възможност да ти върне парите, а не го направи? Ще гласуваш за говедото дето в разгара на банковата криза се включи неканен в ефира на всички национални телевизии за да всява паника и да призовава хората да теглят парите си? Ще гласуваш за недоразумението, което предлага да ти правят данъчна ревизия преди да ти върнат твоите пари?

Не знам какво да кажа. Това е някакъв особен вид мазохизъм. Знам че, като те плеснат по едната буза трябва да обръщаш другата, това са християнските ценности. Но да ти се изплюят в лицето и ти да си подадеш гъза, това ми се вижда малко множко.
          Last edited by ДесеткиЛевове; 02.10.2014, 20:44.

Коментар

• Борисов, ти ли си?

Коментар

• Не е вярно , рвформаторите ще гласуват против , затова трябва да гласуваме за ГЕРБ иначе тежко ни

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
                По добре да загубя пари отколкото да гласувам за ГЕРБ.
                Ами гласувай за БСП,за да ти вземат и останалото което имаш.Единствените,които могат да върнат парите бързо и да не се получават повече такива грабежи са ГЕРБ,макар че и аз не ги харесвам особено.Но искам да си взема моето и това е алтернативата.
                Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Влизате ли в сайта на бнб?
                  За съжаление

http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres...PR_20141002_BG

Коментар

• Влизате ли в сайта на бнб?

Коментар

• В тази статия за правото на ЕС,
                      http://en.wikipedia.org/wiki/European_Union_law
                      в частта за случаите на конфликт между националното и европейското законодателство, пише:
                      1. Че директивите имат директен ефект само за държавните органи (като съдът тълкувал това понятие широко
                      2. Че съдът се произнася за обезщетяване на потърпевшите при неправилно транспониране на директива.
                      Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                        Искам да ви попитам - ФГВБ държавен орган ли е?
                        Едно е повече от ясно. Всички са органи

Коментар

• Искам да ви попитам - ФГВБ държавен орган ли е?
                          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• http://www.bloomberg.com/news/2014-1...fore-vote.html
                            .

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                              ДПС ще гласува за, това е ясно. БСП против. Реформата ще е за, това също е ясно. И това е достатъчно за Боко да има извинение че не е сам с ДПС. Освен това сега актуализацията не е предложена от Орешарски, дето "не може да смята", а от мин-фин назначен от ГЕРБ. Та аз съм сигурен че актуализацията ще се гласува, дори ГЕРБ + РБ да нямат мнозинство. Мое да хванем едно басче някой ако е навит
                              Абе, нищо не се знае.Виж как като фурнаджийски лопати се въртят през ден...
                              При 6-7 партии в парламента може да стане манджа с грозде.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Ако не бъде сформиран кабинет имам известни съмнения, че ГЕРБ,БСП и ДПС ще гласуват заедно за актуализация на бюджета.Без актуализация на бюджета няма пари за КТБ.
                                ДПС ще гласува за, това е ясно. БСП против. Реформата ще е за, това също е ясно. И това е достатъчно за Боко да има извинение че не е сам с ДПС. Освен това сега актуализацията не е предложена от Орешарски, дето "не може да смята", а от мин-фин назначен от ГЕРБ. Та аз съм сигурен че актуализацията ще се гласува, дори ГЕРБ + РБ да нямат мнозинство. Мое да хванем едно басче някой ако е навит

Коментар

Working...
                                X