Не знам ама си мисля ,че някои си играе с буре с барут ...Дразнят хората ама не знам къде ще му излезе краят ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеАми гласувай за БСП,за да ти вземат и останалото което имаш.Единствените,които могат да върнат парите бързо и да не се получават повече такива грабежи са ГЕРБ,макар че и аз не ги харесвам особено.Но искам да си взема моето и това е алтернативата.
Не знам какво да кажа. Това е някакъв особен вид мазохизъм. Знам че, като те плеснат по едната буза трябва да обръщаш другата, това са християнските ценности. Но да ти се изплюят в лицето и ти да си подадеш гъза, това ми се вижда малко множко.Last edited by ДесеткиЛевове; 02.10.2014, 20:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеПо добре да загубя пари отколкото да гласувам за ГЕРБ.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВлизате ли в сайта на бнб?
http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres...PR_20141002_BG
Коментар
-
В тази статия за правото на ЕС,
http://en.wikipedia.org/wiki/European_Union_law
в частта за случаите на конфликт между националното и европейското законодателство, пише:
1. Че директивите имат директен ефект само за държавните органи (като съдът тълкувал това понятие широко
2. Че съдът се произнася за обезщетяване на потърпевшите при неправилно транспониране на директива.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеИскам да ви попитам - ФГВБ държавен орган ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеДПС ще гласува за, това е ясно. БСП против. Реформата ще е за, това също е ясно. И това е достатъчно за Боко да има извинение че не е сам с ДПС. Освен това сега актуализацията не е предложена от Орешарски, дето "не може да смята", а от мин-фин назначен от ГЕРБ. Та аз съм сигурен че актуализацията ще се гласува, дори ГЕРБ + РБ да нямат мнозинство. Мое да хванем едно басче някой ако е навит
При 6-7 партии в парламента може да стане манджа с грозде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАко не бъде сформиран кабинет имам известни съмнения, че ГЕРБ,БСП и ДПС ще гласуват заедно за актуализация на бюджета.Без актуализация на бюджета няма пари за КТБ.
Коментар
Коментар