IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
    Mерси. Защото вече вървят някакви спекулации, че ДПС можело и да не върне мандата, а да правели коалиция ДПС-ГЕРБ...
    Долни комунистически инсинуации. ГЕРБ няма да направи правителство ако няма 121 дупетати. Да не са луди да опират пешкира на крадливите комундета....
    Следващото правителство, ще е изкупителна жертва. Нещата са скомнясани отвсякъде. Чети Григор Лилов и ще разбереш защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Защото ДПС смята да не го върне и да управлява с ГЕРБ
      Е точно това ме притеснява и мен че може да се случи !!
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнение
        Не,просто се разбра с какви суми чунчо се опитва да бутне борда
        Не ме касае борда. Имам ли излишни левове ги обръщам във валута и злато и прибирам в сейфа. Лихви не ми трябват.
        Пак да напомня на неуките..... влогове във валута се изплащат в лева при фалит, след наколко месеца чакане и по КУРс на БНБ. Пише го с най ситния шрифт.
        Last edited by 4ono; 28.07.2014, 16:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Ся що всяваш шаш и паника , туй дет го казваш на 5 октомври ще стане

Коментар

• Mерси. Защото вече вървят някакви спекулации, че ДПС можело и да не върне мандата, а да правели коалиция ДПС-ГЕРБ...

Коментар

Някой знае ли, защо Плевнелиев ще връчи мандат на ДПС за съставяне на правителство в сряда, а не днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                Айде на Магура го обърнахте.
                Не,просто се разбра с какви суми чунчо се опитва да бутне борда

Коментар

Някой знае ли, защо Плевнелиев ще връчи мандат на ДПС за съставяне на правителство в сряда, а не днес?
                  Днес е рамазан, празник.

Коментар

• Някой знае ли, защо Плевнелиев ще връчи мандат на ДПС за съставяне на правителство в сряда, а не днес?

Коментар

• Банките са на 1,959 , чейнджовете на 1,957.
                      За такава разлика предпочитам баМка. Не ми се занимава с чейнджаджии.
                      200 кинта е разликата при 100 хил евро

Коментар

• Айде на Магура го обърнахте.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                          1000 евра купих за 1959 лева. в Тавекса е 2 лева по евтино.
                          И що не отиде в БНБ, щеше да ти излезе 1955,83

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнение
                            ако не държиш купюрите да са по 500 в момента курса е 1.9555.
                            Гледам сега ПИБ е 1.95850. Предполагам преди седмици пак толкова е бил
                            100лв съм се овътрял значи. Ама поне ми ги дадоха по 500 евро

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                              Мале, сега ще ме караш да се ядосвам дето обърнах над 50 хилки директно в ПИБ
                              ако не държиш купюрите да са по 500 в момента курса е 1.9555.

Коментар

• 1000 евра купих за 1959 лева. в Тавекса е 2 лева по евтино.

Коментар

Working...
                                X