IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    По данни на БНБ/ПИБ.
    Кой по-конкретно ? Между другото в четвъртък ще излезе статистиката за Юли за депозитите и кредитите според мен тя ще е интересна.

Според БНБ 1.1 Милиарда общо са изтеглени от депозитите през Юни въпроса през Юли е каква ще е цифрата.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
      A как може да прецениш колко депозити са били изтеглени и колко върнати след като в понеделник банката е отворена ?
      По данни на БНБ/ПИБ.

http://gyazo.com/3150654230715431b77938f6ff6b8070
      Last edited by andy2000; 04.08.2014, 11:27.

Коментар

Как така не си го видял?
        Март има 7,99 млрд депозити, юли 8,1 млрд лева
        При тези стойности и инфо за изтеглени пари ми се струва,че един депозит 1,2-1,5 млрд е по-вероятен,но Чобанов каза 2 млрд.
        A как може да прецениш колко депозити са били изтеглени и колко върнати след като в понеделник банката е отворена ?
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Аз знам къде се записва ама не го видях там за това питам
          Как така не си го видял?
          Март има 7,99 млрд депозити, юли 8,1 млрд лева
          При тези стойности и инфо за изтеглени пари ми се струва,че един депозит 1,2-1,5 млрд е по-вероятен,но Чобанов каза 2 млрд.

Коментар

Депозитите се записват в "Пасиви"на ред "Финансови пасиви оценявани по амортизирана стойност".Би било редно тези 2 млрд лева да влязат на този ред.
            Първоначално мислех,че сумата е 1,2-1,5 млрд, но Чобанов каза,че депозитът е 2 млрд лева на 2% и падежира октомври.
            Аз знам къде се записва ама не го видях там за това питам

Коментар

Това къде в отчета на банката го видя ?
              Депозитите се записват в "Пасиви"на ред "Финансови пасиви оценявани по амортизирана стойност".Би било редно тези 2 млрд лева да влязат на този ред.
              Първоначално мислех,че сумата е 1,2-1,5 млрд, но Чобанов каза,че депозитът е 2 млрд лева на 2% и падежира октомври.

Коментар

Депозитът е за 2 млрд и падежира октомври ...
                .
                Това къде в отчета на банката го видя ?

Коментар

Бе за ПИБ се говорят едни неща с едни милиарди ама според мен реално държавата си отвори в нея депозит за около 400 милиона и се приключи драмата.

Който пък 400 милиона напрактика бяха държавните депозити изтеглени от КТБ
                  Депозитът е за 2 млрд и падежира октомври ...

Първоначално изпратено от rtf Разгледай мнение
                  Аха, обаче държавният бюджет също се точи за ДЦК-та за бюджета, а забравяш че скоро вътре се пласираха ДЦК за 1.5млрд.лв. за ПИБ, която имала била много кеш ...
                  Е вътрешният пазар не е бездънна каца.
                  Ако положението беше розово, изобщо нямаше да се стигне до тук.
                  Чак пък много кеш, но си беше ликвидна,спор няма.
                  Положението е такова,защото политиците търсят дивиденти от един изкуствено създаден от тях "проблем". Понеже всичко беше наред зорлем създадоха криза в банковата система.

Коментар

• Да не са заличили следите вече ,че ДПС-то и ББЦ станаха много смели в нищонеказването си

Коментар

• 1. В случая - на вложителите - само Европейската Комисия би могла да им помогне!
                      2. За стореното обяснения дължат и правителството / бездействие/ , и БНБ /абсолютно неадекватен управител Искров/ , и международният одитор на банката - KPMG/мълчат като мишки/!

Коментар

• Първоначално изпратено от rtf Разгледай мнение
                        Аха, обаче държавният бюджет също се точи за ДЦК-та за бюджета, а забравяш че скоро вътре се пласираха ДЦК за 1.5млрд.лв. за ПИБ, която имала била много кеш ...
                        Бе за ПИБ се говорят едни неща с едни милиарди ама според мен реално държавата си отвори в нея депозит за около 400 милиона и се приключи драмата.

Който пък 400 милиона напрактика бяха държавните депозити изтеглени от КТБ

Коментар

ДЦК-тата на мига се отвързват на вътрешния пазар.
                          ФГВБ може да се понапълни и с авансови вносчици от банките.Наличните в ПИБ 2 млрд са от тези "разрешени" от ЕК 3 млрд и се държат на депозит 2% в ПИБ, демек като падежира депозита октомври са свободни.Има 100 варианта да се намерят пари, просто нашите търтеи протакат нарочно или защото са некомпетентни до пръсване.Аз залагам на микс от двете.Забравяш и един резерв на БНБ и един фискален резерв.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
                            Явно тамошните спестяващи не са инвеститори!
                            Наблегни на :
                            Спасяването се оказа завръщане към лошите новини за иберийската страна само месец, след като Лисабон прекрати тригодишния си спасителен план на стойност 78 млрд. евро, финансиран от Европейската централна банка, Европейската комисия и Международния валутен фонд.

Те пари за арчене имат много

Коментар

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...-santo,177403/

Това не ви ли се вижда интересно ?
                              Явно тамошните спестяващи не са инвеститори!

Не е лошо да се прави разлика между Испания и Португалия.
                              Last edited by kalpazan; 04.08.2014, 09:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Ти представяш ли си в Брюксел да са едни некрадливи политиците пък тук да са крадливи ?Две десетилетия Путин им раздава милиони и милиарди като бонбони и ги е направил едни морални и чистоплътни.Като ангелчета са.
                                Брюкселското зеле не искам да го коментирам.Аз си гледам шопарчетата в нашата кочинка.И в Брюксел корупцията е на едно доволно високо ниво, но в България е на светлинни години напред, национален спорт е.
                                Най ме е яд,че не приехме еврото.Щяхме да имаме достъп до едни огромни пари и нещата щяха да бъдат далеч по-прости.
                                Last edited by andy2000; 04.08.2014, 09:45.

Коментар

Working...
                                X