Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеТака е, ако РБ е в правителството проблема с КТБ ще бъде решен за един ден. Просто ще я фалират.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеЩе има парламент,каквото и да е правителството то трябва да се състави.Проблемите са много,а КТБ е първия който ще бъде решен!
Такива са отзивите и от политолозите.Сега ще видим дали нашите политици наистина "мислят' поне малко за държавата,или само за личния си интерес.
Срамно е обаче,че са гласували под 50%.Извода е,че си заслужаваме съдбата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеЩе има парламент,каквото и да е правителството то трябва да се състави.Проблемите са много,а КТБ е първия който ще бъде решен!
Такива са отзивите и от политолозите.Сега ще видим дали нашите политици наистина "мислят' поне малко за държавата,или само за личния си интерес.
Срамно е обаче,че са гласували под 50%.Извода е,че си заслужаваме съдбата!
Много глупости си изписал дърварю. Първо няма да има парламент. Второ на никой не му пука за КТБ И ТРЕТО ПОЛИТИЦИТЕ МИСЛЯТ САМО ЗА СВОЯ СИ ИНТЕРЕС И НЕ ЗА ТВОЯ.
Четвърто ако всички вложители в тая НЕбанка пишете от детската градина ви е спукана работата.
Коментар
-
Ще има парламент,каквото и да е правителството то трябва да се състави.Проблемите са много,а КТБ е първия който ще бъде решен!
Срамно е обаче,че са гласували под 50%.Извода е,че си заслужаваме съдбата!Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеВсе пак ФГВБ може да взема дълг, а ако се наложи могат да продадат кредитния портфейл на КТБ, също както правят и с ТБ Вики. 1.7 млрд мисля че няма никакъв проблем да се съберат.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКолеги, увехнахме.
Единственият шанс е ГЕРБ+РБ+ПФ, ама като ги слушам ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКолеги, увехнахме.
Единственият шанс е ГЕРБ+РБ+ПФ, ама като ги слушам ...
Само да кажа че това не е плюс. Мерси.Last edited by Big6ha; 05.10.2014, 22:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнениеДобре де - защо народа пак гласува за тия партии които все го ебат в гъза (извинявам се за израза) ?
Ума ми не го побира - протести, негодование и на изборите...все същото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеДа видим какво ще става, ще има ли въобще правителство. Нещата са висящи. Поради преференциалния вот се очаква НС да има чак от 12.10.
Ума ми не го побира - протести, негодование и на изборите...все същото
Коментар
Коментар