IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пускайте и тук информация за събитията.
    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
      Пич кажи им да го направят така, че да се вижда от всички. Няма смисъл да отидат 50 човека. Тази група е затворен. 1во да я направят отворена и след това да направят събитие да се вижда от всички. Да сложат Хаштаг и т.н. Аз ли трябва да ви уча. Или да взема аз да организирам един протест?
      Точно това мислех, да напиша на организаторката Zheni Stefanova . Действам!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
        не знам, аз влизам в страницата, за това и направих снимката. Преди обяд се включих в събитието, че ще отида. за това пробвай чрез групата "КТБalive". В тази група първи пост е събитието за 11 август. Може от там да успееш да се включиш. Аз членувам в групата и сутринта, от там прочетох за събитието на 11 август.
        Пич кажи им да го направят така, че да се вижда от всички. Няма смисъл да отидат 50 човека. Тази група е затворен. 1во да я направят отворена и след това да направят събитие да се вижда от всички. Да сложат Хаштаг и т.н. Аз ли трябва да ви уча. Или да взема аз да организирам един протест?
        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
        не е препоръка

Коментар

• Нали уж осигуриха кредитна линия от 3,5 милиарда за да изплатят парите, освен че пуснаха успешна емисия ДЦК за 1,5 милиарда?
          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
            Тука влизаме в някакви хипотези . Ако сагата не приключи до 6 месеца, както е по закон, дела ще има и бездействието ще му се види добър вариант на Искров, но ако приключи, трудно ще докажеш. Единствено според мен може да го съди някой, ако е сключил сделка, която се е надявал да плати след 21ви с парите си в КТБ и в следствие на това е претърпял загуби, защото оня тупан си каза категорично и публично и отговорно, че ще отвори на 21ви
            Не само това, а и спомена, че ще се изплати "всичко напълно" ..... после се загори за гарантирани по закон суми и тнт...мое мнение, че някои хора умело насочиха фокуса на общественото мнение в тази посока и използваха стария похват "разделяй и владей"....сега обществото пее в хор: "не искаме с нашите пари да се спасяват влогове...който е бил алчен да си носи последствията"

Коментар

няма такава страница
              не знам, аз влизам в страницата, за това и направих снимката. Преди обяд се включих в събитието, че ще отида. за това пробвай чрез групата "КТБalive". В тази група първи пост е събитието за 11 август. Може от там да успееш да се включиш. Аз членувам в групата и сутринта, от там прочетох за събитието на 11 август.

Коментар

• Pivoley

Нищо не се нагнетява от протакането , просто ако започне връщане на пари с чужди такива и клептоманите ще се ухилят до уши..ще фалират банки а държавата ще връща парите а те ще са яко на плюс.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                  да знаеш, че влоговете на чужди граждани не се гарантират
                  Хайде сега да докажеш това си твърдение, за да сме сигурни, че не говориш глупости!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Сами ще се уредите да не си ги получите и покрай вас и други, пък има и хора които имат интерес да не се върнат парите.
                    Аз пари в КТБ нямам. Ти не си ли съгласен, ча обявените от БНБ срокове са подигравка. Вместо 20 октомври, спокойно можеше да бъде обявено 10 или 20 септември. След това да се поканят акционерите да увеличат капитала и после да си се действа по устав. Цялото това протакане само нагнетява и отлага проблема.

Коментар

• добре като има група - да направят събитие! Защото такова събитие в момента няма! Има достатъчно време до 11.08 - да направят събитие и да действат.
                      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                        няма такава страница
                        не е препоръка

Коментар

няма такава страница. Някой я е докладвал и са я изтрили. Трябва да се направи нова и да се натиска здраво. Някой не иска явно да ни даде паричките.
                          има такова събитие, има група - КТБalive, и първото съобщение в групата е за събитието на 11 август от 15,00 часа пред БНБ. създател на събитието е Zheni Stefanova

Коментар

няма такава страница. Някой я е докладвал и са я изтрили. Трябва да се направи нова и да се натиска здраво. Някой не иска явно да ни даде паричките.
                            прав си

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                              Във ФБ се организира протест за 11.08.2014 в 15ч. пред БНБ.

Коментар

• няма такава страница. Някой я е докладвал и са я изтрили. Трябва да се направи нова и да се натиска здраво. Някой не иска явно да ни даде паричките.
                                не е препоръка

Коментар

Working...
                                X