Пускайте и тук информация за събитията.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеПич кажи им да го направят така, че да се вижда от всички. Няма смисъл да отидат 50 човека. Тази група е затворен. 1во да я направят отворена и след това да направят събитие да се вижда от всички. Да сложат Хаштаг и т.н. Аз ли трябва да ви уча. Или да взема аз да организирам един протест?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениене знам, аз влизам в страницата, за това и направих снимката. Преди обяд се включих в събитието, че ще отида. за това пробвай чрез групата "КТБalive". В тази група първи пост е събитието за 11 август. Може от там да успееш да се включиш. Аз членувам в групата и сутринта, от там прочетох за събитието на 11 август.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеТука влизаме в някакви хипотези. Ако сагата не приключи до 6 месеца, както е по закон, дела ще има и бездействието ще му се види добър вариант на Искров, но ако приключи, трудно ще докажеш. Единствено според мен може да го съди някой, ако е сключил сделка, която се е надявал да плати след 21ви с парите си в КТБ и в следствие на това е претърпял загуби, защото оня тупан си каза категорично и публично и отговорно, че ще отвори на 21ви
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеняма такава страница
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеда знаеш, че влоговете на чужди граждани не се гарантират
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСами ще се уредите да не си ги получите и покрай вас и други, пък има и хора които имат интерес да не се върнат парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеThe best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеняма такава страница. Някой я е докладвал и са я изтрили. Трябва да се направи нова и да се натиска здраво. Някой не иска явно да ни даде паричките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеняма такава страница. Някой я е докладвал и са я изтрили. Трябва да се направи нова и да се натиска здраво. Някой не иска явно да ни даде паричките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеВъв ФБ се организира протест за 11.08.2014 в 15ч. пред БНБ.
Коментар
Коментар