IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
    Ние от доста време сме в катастрофа... ЕС не обръща внимание... защо сега да обърне внимание?! Камо ли пък с пари... най много да започнат някоя наказателна процедура и да ни глобят.

В голяма грешка си за това как ЕС гледа на нас... всъщност ние за тях (като хора) не съществуваме. Ние сме им просто погранична територия и нищо повече.

На Гърците им дадоха... защото реално не им дадоха на тях... дадоха на техните "кредитори" и наложиха ограничения на обикновените хора (все едно те са виновни).

На нас нищо няма да ни дадат... защото дълговете на КТБ са към Българите... ЕС пари на Българите няма да даде.

ЕС имаше много години на разположение да направи солиден бизнес в България, да направят заводи и инфраструктура... нищо не направиха... няма какво да чакаме от тях. Само молове и магазини ни направиха... това беше абсолютно ненужно.

Китайците направиха по големи инвестиции в Африкански държави, отколкото ЕС в България. Построиха им заводи... построиха им пътища и жилищни сгради... с техни специлисти и инжинери (защото Африканците просто нямат такива). ЕС нищо не направи... само ни зароби (загроби) с разни ВЕИ централи.
    Ти сам подкрепяш тезата ми и си противоречиш без да се усетиш като че ли,или пък нарочно...вече не мога да Ви разбера някои хора тук във форума.Точно заради това,че ни заробиха и лапат милиарди всяка година,ще ни дадат още и след следващия финансов проблем пак ще налеят,за да ни поробят тотално и да сме зависими от тях в абсолютно всяка сфера.Какво да инвестират в България,след като всичкия "дребен" бизнес е зает от местни тарикати...ТЕ(европейците и американците) държат всичко което носи големите пари,да не влизам в подробности.Всички знаем за какво става въпрос...енергетика,добив на злато(залежи,които се оценяват за над 100млрд евро),мобилни компании и т.н.
    Никой не е длъжен да ти прави заводите и инфраструктурата,това си е наш проблем,ТЕ само отпускат помощи,които идват само ако спазваме определени условия.Като сме малоумни и позволяваме на няколко крадци да ни експлоатират ще го правим със заеми,които ще плащаме доживот та и много след нас и те така.
    Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Прекалено много завиждаме, крадем, злословим, харчим, мързелуваме и не учим.

Също така сме и безпринципни предатели... виж примерно Русия колко много е направила за нас... а ние всеки път ги предаваме... ЕС никога няма да вземат присърце такива предатели. На всичко отгоре се обръщаме срещу Русия и после като опре ножа до кокъла пак отиваме към тях. Чудя се Руснаците как ни търпят...

Сега пак чакаме на тях... но няма да дочакаме... а тези тука които ще ме плюят, първо да прочетат историята... и после да ми говорят за: "Турското робство, което стана присъствие."... и какво са правели западняците по ония времена. Те сега си правят същото както и тогава... и ни смятат нас за пълни боклуци, за тях ние сме по долни и от най долните терористи мюсюлмани. (защото дори те си имат някакви принципи)... Българина принципи няма... той се върти на където духа вятъра... ако задуха малко по силно от изток, пак натам ще се завъртим. Навремето сме обявили война на Англия и Америка... да не мислите, че са го забравили?!? Сега сме им най големите приятели... но не за друго, а просто защото са силни.

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
        Батка, това ТРЯБВА стои на дневен ред вече 25 години...
        25 години ТРЯБВА политиците да седнат да работят за благото на отечестово, но никой не го прави
        Мислиш ли че същите тия политици изведнъж ще се променят? - НЕ.
        Със стари курви, нов бардак не се прави
        А кой казва,че ако "ку*вите" са нови положението ще се промени.Напротив,алчността и жаждата за власт ще са още по-големи.Неслучайно в някои държави в политиката влизат само от мултимилионер нагоре.А у нас неква шивачка,или проста певица искат да стават министри...Кво праим?
        Ние никога няма да се оправим,това на мен ми е ясно още от ученическите ми години,затова и след казармата емигрирах незабавно.Сега просто искам да си получим своето,гласувах,за да не ме управляват турци и цигани,но явно на повечето хора им е все едно...толкова са отчаяни.Кво ме боли кой ще управлява,важното е поне да е по-малкото зло и да започнат незабавното решаване на финансовите проблеми,а те са доста.Както казах нужните средства,които ще ни бъдат отпуснати са жълти стотинки за "големите",така че аз съм спокоен за разлика от теб

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
          Трябваше да помислите върху написаното,но...
          Ако това,което пишеш се случи половината държави членки доброволно ще напуснат и разпада на ЕС е неминуем.Това обаче в близките десетилетия е невъзможно да се случи,поради финансовата обвързаност на всички.Капиш?
          Така че ще ни дадат колкото е нужно и ще ни заробят още повече,толкова е просто!
          То ако беше просто...
          Ще ни изгонят и окото им няма да мигне!
          Ние сме непригодни за техния модел!
          Прекалено много завиждаме, крадем, злословим, харчим, мързелуваме и не учим.

Коментар

Това са жълти стотинки за ЕС и няма да допуснат техен член да претърпи катастрофа.

Ние от доста време сме в катастрофа... ЕС не обръща внимание... защо сега да обърне внимание?! Камо ли пък с пари... най много да започнат някоя наказателна процедура и да ни глобят.

В голяма грешка си за това как ЕС гледа на нас... всъщност ние за тях (като хора) не съществуваме. Ние сме им просто погранична територия и нищо повече.

На Гърците им дадоха... защото реално не им дадоха на тях... дадоха на техните "кредитори" и наложиха ограничения на обикновените хора (все едно те са виновни).

На нас нищо няма да ни дадат... защото дълговете на КТБ са към Българите... ЕС пари на Българите няма да даде.

ЕС имаше много години на разположение да направи солиден бизнес в България, да направят заводи и инфраструктура... нищо не направиха... няма какво да чакаме от тях. Само молове и магазини ни направиха... това беше абсолютно ненужно.

Китайците направиха по големи инвестиции в Африкански държави, отколкото ЕС в България. Построиха им заводи... построиха им пътища и жилищни сгради... с техни специлисти и инжинери (защото Африканците просто нямат такива). ЕС нищо не направи... само ни зароби (загроби) с разни ВЕИ централи.
            Last edited by Xman1; 06.10.2014, 13:20.

Коментар

Трябва да се състави компромисно правителство в интерес на България това е.
              Просто трябва да седнат и да се разберат без да се поставят смешни условия.Статията за коалиция между ГЕРБ+РБ+ПФ е ясна и аз смятам,че оттам ще произлезе новото правителство...възможни са и други варианти,но този изглежда най-удачен.Освен,ако очевадно по-малките партии започнат да извиват ръце и гледат само своя интерес,а не този на България,както изтъкват постоянно!
              Xменче,не само вярваме и чакаме,а сме твърдо уверени,че в най-скоро време гарантираните депозити ще бъдат изплатени.С,или без правителство!
              п.п.Може да прочетеш първата статия тук в сайта на Ройтерс след изборите...Още в първото си изречение казват:"Правителство за справяне на проблема с КТБ и останалите икономически проблеми"...това казва всичко какво мислят хората за проблема и на кое място е за бързо разрешаване!
              В момента Първанов дава пресконференция и първия проблем който спомена беше идентичен.Така че,ако обичаш остави мненията и черногледството за себе си
              Батка, това ТРЯБВА стои на дневен ред вече 25 години...
              25 години ТРЯБВА политиците да седнат да работят за благото на отечестово, но никой не го прави
              Мислиш ли че същите тия политици изведнъж ще се променят? - НЕ.
              Със стари курви, нов бардак не се прави

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                Просто техен член може и да спре да е член...
                Трябваше да помислите върху написаното,но...
                Ако това,което пишеш се случи половината държави членки доброволно ще напуснат и разпада на ЕС е неминуем.Това обаче в близките десетилетия е невъзможно да се случи,поради финансовата обвързаност на всички.Капиш?
                Така че ще ни дадат колкото е нужно и ще ни заробят още повече,толкова е просто!

Коментар

Като например,че златото ще поевтинее с до 40% ли
                  Това е твой проблем,не държавен,а ако имаш предвид разклащане на други банки...
                  Забрави,просто няма да стане и точно заради това проблема с КТБ ще бъде решен със сигурност.Дано да е преди 2015,но и началото на февруари ни устройва
                  Искам да помислите малко всички черногледци и да си направите изводите...върху следното:Защо смятате,че 4-5 млрд. евро са много пари в сравнение с дълговете на всички европейски държави?Това са жълти стотинки за ЕС и няма да допуснат техен член да претърпи катастрофа.
                  Просто техен член може и да спре да е член...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Скоро този важен проблем ще стане маловажен, защото ще бъде затрупан от други много по-важни...
                    Като например,че златото ще поевтинее с до 40% ли
                    Това е твой проблем,не държавен,а ако имаш предвид разклащане на други банки...
                    Забрави,просто няма да стане и точно заради това проблема с КТБ ще бъде решен със сигурност.Дано да е преди 2015,но и началото на февруари ни устройва
                    Искам да помислите малко всички черногледци и да си направите изводите...върху следното:Защо смятате,че 4-5 млрд. евро са много пари в сравнение с дълговете на всички европейски държави?Това са жълти стотинки за ЕС и няма да допуснат техен член да претърпи катастрофа.

Коментар

Ако все още не сте разбрали,КТБ е най-важния проблем за финансовата стабилност на България.
                      Скоро този важен проблем ще стане маловажен, защото ще бъде затрупан от други много по-важни...
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Трябва да се състави компромисно правителство в интерес на България това е.
                        Просто трябва да седнат и да се разберат без да се поставят смешни условия.Статията за коалиция между ГЕРБ+РБ+ПФ е ясна и аз смятам,че оттам ще произлезе новото правителство...възможни са и други варианти,но този изглежда най-удачен.Освен,ако очевадно по-малките партии започнат да извиват ръце и гледат само своя интерес,а не този на България,както изтъкват постоянно!
                        Xменче,не само вярваме и чакаме,а сме твърдо уверени,че в най-скоро време гарантираните депозити ще бъдат изплатени.С,или без правителство!
                        п.п.Може да прочетеш първата статия тук в сайта на Ройтерс след изборите...Още в първото си изречение казват:"Правителство за справяне на проблема с КТБ и останалите икономически проблеми"...това казва всичко какво мислят хората за проблема и на кое място е за бързо разрешаване!
                        В момента Първанов дава пресконференция и първия проблем който спомена беше идентичен.Така че,ако обичаш остави мненията и черногледството за себе си
                        Last edited by kig36; 06.10.2014, 12:43.

Коментар

• Не е толкова твърдо. Промениха посоката. Те самите не са наясно с партньорите си.
                          Герб не искат Касим Дал. Гласувах за реформаторите с преференция за партията на Кунева. Да видим след преференцията какво ще стане с Дал и Исмаилов. Подозирам, че ще останат на заден план.
                          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                            Това ясно, ама от РБ твърдо казват,че не искат Борисов за премиер.ПФ мисля, че ще успеят да преглътнат Касим Дал и Корман Исмаилов в името на съставянето на кабинет.
                            Каков го мислите, и на тях не им е лесно. Предсрочни избори - още веднъж да купуват гласове и като резултат пак подобно подреждане. А парите за предизборната кампания/купуване на гласове - те ще ги вадят. А България - кучета е яли

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                              Румяна Бъчварова: Ще търсим подкрепа от Реформаторите и "Патриотичния фронт"
                              http://www.dnevnik.bg/izbori2014/201.../?ref=substory
                              Това ясно, ама от РБ твърдо казват,че не искат Борисов за премиер.ПФ мисля, че ще успеят да преглътнат Касим Дал и Корман Исмаилов в името на съставянето на кабинет.

Коментар

• Румяна Бъчварова: Ще търсим подкрепа от Реформаторите и "Патриотичния фронт"
                                http://www.dnevnik.bg/izbori2014/201.../?ref=substory
                                Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

Working...
                                X