IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    За мен лично Цветан Василев трябва да бъде осъден жестоко, поучително за всички! Не ме интересува дали той е бил "мозъка" или пионка на ДПС, БСП, ГЕРБ и т.н. Колкото и да рИве, че е жертва, всички действия на банката са ставали с негово съгласие. Ако той не бъде демонстративно осъден, нищо добро не чака БГ!
    Дано не се наложи да съдим момчето от Америка или момчето от Русия...

Коментар

Позоваваш се на думите на едно физическо лице, заради което ще влезнем в наказателна процедура и което изтри няколко милиарда от БГ!!!
      Ъъъ..кво? Ти си от по-неадкватните фенове явно. ЦВ е виновен най-вече за проливните дъждове, това е доказано. Но наказателната процедура е в ресора на други хора.

Нещо много изнервен звучиш, с много удивителни. Нали твоя идол победи, не требе ли да избухвате някъде с агитката

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
        Поредната жертва на пропаганда!
        Преди 3-4 седмици Цветан Василев каза, че до 2-3 дни /тогава/ ще има решение за КТБ от частни инвеститори. Какво стана ???
        Моля те приложи документи, с които се доказва тезата ти, защото аз твърдя, че КТБ не е искала подкрепа, или ако е искала явно никоя друга БГ банка не е била склонна да и я даде, както стана с ПИБ - факт!!!

Позоваваш се на думите на едно физическо лице, заради което ще влезнем в наказателна процедура и което изтри няколко милиарда от БГ!!!
        Last edited by 15%; 07.10.2014, 01:19.
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

П.П. Дори да си прав по точка 1 - т.е. да са поискали помощ и тя да им е отказана - КОЙ е виновен???
          Вече го казах. Този, който нареди на Искров да не дава нищо!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

1. КТБ НЕ са искали помощ, а ти просто лъжеш или си манипулиран!
            http://www.vassilev.bg/bg/%D0%BE%D0%...%B5%D0%B2_7_19

Централната банка отсъстваше тогава, независимо от моите опити и опитите на изпълнителните директори да убедят ръководството й да се намеси. Вялата декларация от 18 юни беше закъсняла и бе повече опит за измиване на гузната съвест на Иван Искров, който в прав текст ми заяви, че нямало „да тръгне срещу прокуратурата“. В тази връзка мнението на подуправителя Димитър Костов, когото уважавам за професионализма, от 19 септември ми звучи повече оправдателно, отколкото убедително.

Повтарям още веднъж: при това организирано насилие, банката устоя цяла седмица. За сравнение ще спомена, че дори в по-лека ситуация друга банка бе на ръба на краха само за ден. Само че в посочения случай „центърът“ за управление на държавата веднага включи защитните механизми и положението бе овладяно. На КТБ обаче подобно решение бе отказано. Сами преценете за какви стандарти става въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              1.Това не е вярно. КТБ са искали помощ, но им е била отказана. Искането за поставяне под специален надзор са го направили едва накрая, когато не са имали нищо повече какво да направят.
              2.Мдам... така си е. Беше в САЩ по това време и се върна с инструкции да спре ЮП на всяка цена. Удара по КТБ бе част от по-голямата игра. Е разбира се, КТБ не са цвете с кредитния си портфейл, но коя ли друга банка пък е?
              1. КТБ НЕ са искали помощ, а ти просто лъжеш или си манипулиран!

2. Добрият ти мозък явно подлежи на тотална промивка, което е много жалко!

Това ми е последния пост, тъй като хора като теб никога не биха изменили на "Партията" и всеки един факт, казан от мен, не може да бъде осмислен от хора като теб, което го прави и безсмислен

П.П. Дори да си прав по точка 1 - т.е. да са поискали помощ и тя да им е отказана - КОЙ е виновен???
              Last edited by 15%; 07.10.2014, 00:52.

Коментар

Въпросът обаче е друг. Защо БНБ дава пари на едни банки, а на други не? По какви критерии го прави? Има ли изобщо такива или е въпрос на лична преценка? На колко банки и колко пари са раздадени в момента? И най-важния въпрос... Кой по това време, когато КТБ е агонизирала за ликвидност, е дал нареждане на Искров да не дава пари? Кой или кои са тези господари на България скрити в сянка?
                Процедурата по предоставянето на ликвидност е изключително ясна и прозрачна. Не мога да разбера защо продължават инсинуациите на тази тема. Ето тук подробно е описано как се взема решението:
                http://southpark.cc.com/clips/210mw0/bailout

Коментар

Мастъре, ти си доста интелигентен участник, но също така и доста облъчен от пропагандата! КТБ НЕ Е искала подкрепа от БНБ, а подставяне под специален надзор - факт!
                  Това не е вярно. КТБ са искали помощ, но им е била отказана. Искането за поставяне под специален надзор са го направили едва накрая, когато не са имали нищо повече какво да направят.

Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  П.П. Тиквата е виновна пак нали
                  Мдам... така си е. Беше в САЩ по това време и се върна с инструкции да спре ЮП на всяка цена. Удара по КТБ бе част от по-голямата игра. Е разбира се, КТБ не са цвете с кредитния си портфейл, но коя ли друга банка пък е?
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36
                    Не е хубаво да се повтаряме,дребнава душицо...вече написах същото за теб,така че не е удачно да се описваш сам
                    Аз не цивря,аз съм сигурен в това което подържам.Ти какво правиш тук в темата,след като нямаш пари в КТБ,а съм убеден че и в други банки нямаш...бе ти в джоба за кафенце нямаш камо ли другоНищо лично,просто си личи от коментарите ти,че си пълен палячо!Буенас ночес и не дразни повече вложителите,че ни е писнало от такива плъхове като теб.Аре!
                    Лека нощ.

Коментар

Нищо не си разбрал... Така е във всички банки.

Въпросът обаче е друг. Защо БНБ дава пари на едни банки, а на други не? По какви критерии го прави? Има ли изобщо такива или е въпрос на лична преценка? На колко банки и колко пари са раздадени в момента? И най-важния въпрос... Кой по това време, когато КТБ е агонизирала за ликвидност, е дал нареждане на Искров да не дава пари? Кой или кои са тези господари на България скрити в сянка?
                      Мастъре, ти си доста интелигентен участник, но също така и доста облъчен от пропагандата! КТБ НЕ Е искала подкрепа от БНБ, а подставяне под специален надзор - факт!
                      Тъй като си разбирач, искам да потвърдя твоето компетентно мнение, че така наречената помощ за ПИБ е много по-изгодна за тези, които са я дали, отколкото за ПИБ - справка ЕЦБ %!

П.П. Тиквата е виновна пак нали

Коментар

Колкото и да рИве, че е жертва, всички действия на банката са ставали с негово съгласие.
                        Нищо не си разбрал... Така е във всички банки.

Коментар

• За мен лично Цветан Василев трябва да бъде осъден жестоко, поучително за всички! Не ме интересува дали той е бил "мозъка" или пионка на ДПС, БСП, ГЕРБ и т.н. Колкото и да рИве, че е жертва, всички действия на банката са ставали с негово съгласие. Ако той не бъде демонстративно осъден, нищо добро не чака БГ!

Коментар

Треперят такива като теб. Такива като мен се забавляват докато печелят. Биткойните са уникални. Може да загубиш само ако си на зор.
                            Виж сега,аз не треперя,понеже влога ми в КТБ е малка част от скромните ми притежания.И при това са в гарантирания праг,който е бетониран със закон..Аз за разлика от теб вярвам в имотите и в кеша.Златото,което имах преди големия спад(18 каратово),го продадох на почти 60лв. за грам и спечелих над 100% за малко повече от 5г.От имотите,които съм купувал преди 11г,смея да твърдя,че печалбата ми е доста над 100%Сега ми кажи,след като вярваш в златото и биткойните можеш ли да си позволиш да продаваш в момента и колко ще загубиш при спешна нужда от истински пари...биткойните си ги запази със здраве
                            Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                              Верно е,толова треперене само за да си на нулата,наистина е сладко
                              Треперят такива като теб. Такива като мен се забавляват докато печелят. Биткойните са уникални. Може да загубиш само ако си на зор.

Коментар

Гледал си го вчера. Днес е 20% нагоре. Сладка работа...
                                Верно е,толова треперене само за да си на нулата,наистина е сладко
                                Мнението ми не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X