Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПозоваваш се на думите на едно физическо лице, заради което ще влезнем в наказателна процедура и което изтри няколко милиарда от БГ!!!
Нещо много изнервен звучиш, с много удивителни. Нали твоя идол победи, не требе ли да избухвате някъде с агитката
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
Преди 3-4 седмици Цветан Василев каза, че до 2-3 дни /тогава/ ще има решение за КТБ от частни инвеститори. Какво стана ???
Моля те приложи документи, с които се доказва тезата ти, защото аз твърдя, че КТБ не е искала подкрепа, или ако е искала явно никоя друга БГ банка не е била склонна да и я даде, както стана с ПИБ - факт!!!
Позоваваш се на думите на едно физическо лице, заради което ще влезнем в наказателна процедура и което изтри няколко милиарда от БГ!!!Last edited by 15%; 07.10.2014, 01:19.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеП.П. Дори да си прав по точка 1 - т.е. да са поискали помощ и тя да им е отказана - КОЙ е виновен???Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение1. КТБ НЕ са искали помощ, а ти просто лъжеш или си манипулиран!
Централната банка отсъстваше тогава, независимо от моите опити и опитите на изпълнителните директори да убедят ръководството й да се намеси. Вялата декларация от 18 юни беше закъсняла и бе повече опит за измиване на гузната съвест на Иван Искров, който в прав текст ми заяви, че нямало „да тръгне срещу прокуратурата“. В тази връзка мнението на подуправителя Димитър Костов, когото уважавам за професионализма, от 19 септември ми звучи повече оправдателно, отколкото убедително.
Повтарям още веднъж: при това организирано насилие, банката устоя цяла седмица. За сравнение ще спомена, че дори в по-лека ситуация друга банка бе на ръба на краха само за ден. Само че в посочения случай „центърът“ за управление на държавата веднага включи защитните механизми и положението бе овладяно. На КТБ обаче подобно решение бе отказано. Сами преценете за какви стандарти става въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение1.Това не е вярно. КТБ са искали помощ, но им е била отказана. Искането за поставяне под специален надзор са го направили едва накрая, когато не са имали нищо повече какво да направят.
2.Мдам... така си е. Беше в САЩ по това време и се върна с инструкции да спре ЮП на всяка цена. Удара по КТБ бе част от по-голямата игра. Е разбира се, КТБ не са цвете с кредитния си портфейл, но коя ли друга банка пък е?
2. Добрият ти мозък явно подлежи на тотална промивка, което е много жалко!
Това ми е последния пост, тъй като хора като теб никога не биха изменили на "Партията" и всеки един факт, казан от мен, не може да бъде осмислен от хора като теб, което го прави и безсмислен
П.П. Дори да си прав по точка 1 - т.е. да са поискали помощ и тя да им е отказана - КОЙ е виновен???Last edited by 15%; 07.10.2014, 00:52.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВъпросът обаче е друг. Защо БНБ дава пари на едни банки, а на други не? По какви критерии го прави? Има ли изобщо такива или е въпрос на лична преценка? На колко банки и колко пари са раздадени в момента? И най-важния въпрос... Кой по това време, когато КТБ е агонизирала за ликвидност, е дал нареждане на Искров да не дава пари? Кой или кои са тези господари на България скрити в сянка?
http://southpark.cc.com/clips/210mw0/bailout
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМастъре, ти си доста интелигентен участник, но също така и доста облъчен от пропагандата! КТБ НЕ Е искала подкрепа от БНБ, а подставяне под специален надзор - факт!
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеП.П. Тиквата е виновна пак налиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36Не е хубаво да се повтаряме,дребнава душицо...вече написах същото за теб,така че не е удачно да се описваш сам
Аз не цивря,аз съм сигурен в това което подържам.Ти какво правиш тук в темата,след като нямаш пари в КТБ,а съм убеден че и в други банки нямаш...бе ти в джоба за кафенце нямаш камо ли другоНищо лично,просто си личи от коментарите ти,че си пълен палячо!Буенас ночес и не дразни повече вложителите,че ни е писнало от такива плъхове като теб.Аре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНищо не си разбрал... Така е във всички банки.
Въпросът обаче е друг. Защо БНБ дава пари на едни банки, а на други не? По какви критерии го прави? Има ли изобщо такива или е въпрос на лична преценка? На колко банки и колко пари са раздадени в момента? И най-важния въпрос... Кой по това време, когато КТБ е агонизирала за ликвидност, е дал нареждане на Искров да не дава пари? Кой или кои са тези господари на България скрити в сянка?
Тъй като си разбирач, искам да потвърдя твоето компетентно мнение, че така наречената помощ за ПИБ е много по-изгодна за тези, които са я дали, отколкото за ПИБ - справка ЕЦБ %!
П.П. Тиквата е виновна пак налиПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКолкото и да рИве, че е жертва, всички действия на банката са ставали с негово съгласие.
Въпросът обаче е друг. Защо БНБ дава пари на едни банки, а на други не? По какви критерии го прави? Има ли изобщо такива или е въпрос на лична преценка? На колко банки и колко пари са раздадени в момента? И най-важния въпрос... Кой по това време, когато КТБ е агонизирала за ликвидност, е дал нареждане на Искров да не дава пари? Кой или кои са тези господари на България скрити в сянка?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
За мен лично Цветан Василев трябва да бъде осъден жестоко, поучително за всички! Не ме интересува дали той е бил "мозъка" или пионка на ДПС, БСП, ГЕРБ и т.н. Колкото и да рИве, че е жертва, всички действия на банката са ставали с негово съгласие. Ако той не бъде демонстративно осъден, нищо добро не чака БГ!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТреперят такива като теб. Такива като мен се забавляват докато печелят. Биткойните са уникални. Може да загубиш само ако си на зор.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеВерно е,толова треперене само за да си на нулата,наистина е сладкоСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеГледал си го вчера. Днес е 20% нагоре. Сладка работа...Мнението ми не е препоръка!
Коментар
Коментар