IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
    Хе хе, хубаво написано, ама напълно не на място. ю
    1) Кацата е по-скоро с ла*на а не с мед.
    2) БНБ не изгребва две педи, а бърка усилено кацата с голямата лопата за да може ХУУУУБАВО Да се обърка л*ното и да не остане и капчица годен за ядене мед
    Оле, ще умра от смях, едва се сдържам да не смея като ви чета, че съм на работа
    Може би и двамата сте прави
    Все пак зависи от таргет групата на това дето е в кацата.
    Ако таргет групата е "мухи-лайнянки", то тогава за тях лайното е най-вкусното нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнение
      да се поспрем малко в тази тема и да поработим, за да може да платим претенциите на всички "инвеститори" в КТБ ????????????????
      Че работи де, кой ти пречи?
      Що за тъпотия?

Коментар

• да се поспрем малко в тази тема и да поработим, за да може да платим претенциите на всички "инвеститори" в КТБ ????????????????

Коментар

• Банките в БГ печелеха основно от лихви, както е видно във финансовите им отчети.
          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
            Всички банкови такси се качиха през изминалият месец в следствие на новият закон за кредитите който влезе в сила от 23-ти Юли ако не се лъжа в следствие на което банките преминват към основно печелене от такси а не както до сега от лихви. За това също така допринася и намаляването на лихивите по депозитите, както и намаляването на приходите от такси за предсрочно погасяване по кредитите тъй като вече ипотеките до 70к евро са без такса предсрочно погасяване.
            :О Не преставаш да ме изненадваш. Значи, понеже законово бяха отменени някои ТАКСИ, банките преминаха вече към печелене ОТ ТАКСИ а не от лихви КАКТО БЕШЕ ДО СЕГА!!
            Ако виждаш някаква логика в това, за мен е трудно.
            Банките до сега печелеха ОСНОВНО ОТ ТАКСИ!!!!
            Законовите промени би следвало по-скоро да доведат до повишаване на лихвите по кредитите, но могат да бъдат компенсирани и с повишаване на таксите, които са останали законни. Това обаче няма да изтрае дълго

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
              Тогава стана ясно, че група облигационери, сред които хедж фондове и институции от САЩ и Европа, са образували комитет и са наели адвокатска кантора, която да ги представлява в България в случай, че правителството тласне КТБ към обявяване в несъстоятелност.
              http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...1366_at.1.html
              И кво?

Коментар

• Тогава стана ясно, че група облигационери, сред които хедж фондове и институции от САЩ и Европа, са образували комитет и са наели адвокатска кантора, която да ги представлява в България в случай, че правителството тласне КТБ към обявяване в несъстоятелност.
                http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...1366_at.1.html

Коментар

Според мен са си същите, просто ти сега си им обърнал внимание. Такса внасяне и откриване никога не е имало. Таксите за превод и теглене и обслужване винаги си ги е имало и никога не са били ниски.
                  Всички банкови такси се качиха през изминалият месец в следствие на новият закон за кредитите който влезе в сила от 23-ти Юли ако не се лъжа в следствие на което банките преминват към основно печелене от такси а не както до сега от лихви. За това също така допринася и намаляването на лихивите по депозитите, както и намаляването на приходите от такси за предсрочно погасяване по кредитите тъй като вече ипотеките до 70к евро са без такса предсрочно погасяване.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D...l#.U-nN3qOJkTA
                    Бивш шеф на "Банков надзор": Искров да побърза с КТБ

Коментар

• ----

сбърках темата
                      Last edited by Натрий; 12.08.2014, 11:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
                        Имаш една каца пълна с мед. Потапяш върха на една кибритена клечка в едно л@йно. После без да искаш изпускаш клечката върху меда. В стремежа да спасиш меда изгребваш една, може и две педи мед и го хвърляш. Медът е вече чист с превъзходно качество, ама вече никой не иска да яде от него, защото за хората е станал л@йнян мед.
                        Хе хе, хубаво написано, ама напълно не на място. ю
                        1) Кацата е по-скоро с ла*на а не с мед.
                        2) БНБ не изгребва две педи, а бърка усилено кацата с голямата лопата за да може ХУУУУБАВО Да се обърка л*ното и да не остане и капчица годен за ядене мед

Коментар

• Имаш една каца пълна с мед. Потапяш върха на една кибритена клечка в едно л@йно. После без да искаш изпускаш клечката върху меда. В стремежа да спасиш меда изгребваш една, може и две педи мед и го хвърляш. Медът е вече чист с превъзходно качество, ама вече никой не иска да яде от него, защото за хората е станал л@йнян мед.

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                            По-високи са колега, по-високи са!
                            Ми левче на превод бяха преди, мисля че си е толкова и сега ( Което е много)
                            Такса усвояване на кредит ми взеха 1% преди маса години ( 500 евра в числово изражение да им...)

Коментар

Според мен са си същите, просто ти сега си им обърнал внимание. Такса внасяне и откриване никога не е имало. Таксите за превод и теглене и обслужване винаги си ги е имало и никога не са били ниски.

По-високи са колега, по-високи са....

От там допълнително ни издояват....
                              Last edited by gtomm; 12.08.2014, 11:52.
                              Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                                Не забелязахте ли напоследък, колко големи станаха таксите и комисионните на БаМките..... ужасно високи. Поне на мен така ми се струва!
                                - месечна такса поддръжка на сметка ???
                                - такса теглене ???
                                - такса внасяна???
                                - такса превод????
                                - такса закриване на сметка???
                                - годишна такса???
                                - такса усвояване на кредита???
                                - плаващи лихвени проценти???
                                - и много много други ....

Ако хората и бизнеса ги игнорират поне за малко - ТЕ ЩЕ НАСТРЪХНАТ, сигурен съм!
                                Това е моето мнение!

Коментар

Working...
                                X