IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стив Ханке също каза, че е предупреждавал, че проблемът на българската финансова система е в банковия надзор.

И аз получих отговора на писмото до ЕК, същият като на другите, но също добавят в текста на имейла, че са поискали информация за ситуацията от българските власти, както и да ги информират за мерките, които смятат да предприемат, след което ще преценят дали да стартират наказателна процедура.
    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
      Четохте ли новото изказване на Цветан Василев ?

Доста забавно четиво за понеделник.

Иначе данните за депозитите през Юли са интересни Българите са върнали 124 милиона обратно в банковата система като домакинства. Изумява ме желанието на Българина доброволно да се прецака !
      Няма какво да те изумява. Голяма част от спестяванията на българите са до 10К лева. Не си заслужава да се изнасят навън, за имот не стигат, за инветции в ценни метали и акции също са малко но може да се помисли,:но пък българна не вярва на акциите и златото и остава добрата стара банка

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
        Четохте ли новото изказване на Цветан Василев ?

Иначе данните за депозитите през Юли са интересни Българите са върнали 124 милиона обратно в банковата система като домакинства. Изумява ме желанието на Българина доброволно да се прецака !

Българина е просто говедо, което не се научава... минава 1 месец... и говедото забравя, какво му се е случило и повтаря старата грешка.

Така е било и така ще бъде... освен това Българина никога не си търси правата.

Това ако беше станало в Германия... първия месец щяха да изринат КТБ и камък нямаше да остане от нея... а втория месец щяха да започнат с БНБ... обаче БГ говедото само блее.

Коментар

• Дълго време ни отвличат вниманието със случая КТБ, а всъщност битката се води на друг фронт, предполагам, че се готви бутането на още една банка или на валутния борд нещо, което и аз самия не вярвам да се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
            Преди това, може ли ти да обясниш:
            1. Как при всичките проверки досега БНБ не е установила това за кредитите към свързани дружества? Нека уточним, че става въпрос за големи кредитни експозиции, които БНБ няма как да не е разнищила. Тъй че тя следва да е наясно с всичко.
            2. Как БНБ позволи на КТБ да купи Креди Агрикол, при положение, че КТБ уж била раздала 3.5 млрд.лв. кредити на свързани лица?
            3. Кога БНБ разбра, че в портфейла на КТБ има нещо гнило? Преди или след "развода" между Пеевски и сие и Цв. Василев?
            Тука презумцията ти че БНБ си е вършела съвестно работата е проблема. Един пич в едно интервю мисля при Милен Цветков обясни че Българската Стопанска Камера от години алармира че БНБ подписва надзорни документи без да ги проверява. от там и отговорът на 1-вият ти въпрос БНБ си е затваряла очите просто защото така и е отървало.

За вторият ти въпрос важи същото на БНБ просто така и е отървало. Но аз имам друг въпрос защо единствените две Български банки замесени през тази година в поглъщане на банки имаха ликвидни проблеми ? КТБ поглъща ТБ Виктория а ПИБ поглъща Юнионбанк.

БНБ сигурно през цялото време е мислила че има нещо гнило в КТБ но и е било изгодно да си затваря очите защо може да се търси както в това че Пеевски е имал влияние в БНБ така и в това че Цветан Василев е имал влияние в БНБ.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Четохте ли новото изказване на Цветан Василев ?

http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
                Редно е и ти да отидеш от съпричастност.
                Аз ако отида ще викам за Цецо Василев

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                  а и дали цялата атака срещу КТБ не е режисирана и извършена именно в този период, когато предстои влизане в сила на такава директива.....просто разсъждавам!?
                  И дали не са предвидили дългосрочно служебно правителство, за да си измият ръцете?
                  Едно такова служебно правителство може да свърши/не свърши много неща, които партиите предпочитат да не се водят на тяхно име, предполагам?
                  Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
                    По хубаво да го направят пред седалището на арменския поп
                    Редно е и ти да отидеш от съпричастност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                      http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...3430_at.1.html

този път протеста ще е пред светия синод!
                      По хубаво да го направят пред седалището на арменския поп

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                        E kak обявен за издирване от Интерпол пише писма В същото време разкриха кой е джихадиста с лондонски акцент. "Възпитаните трупове изпращат писма"?
                        НЕ! На маймуни ни направиха!!!!!
                        Кога има пак протест пред БНБ??
                        http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...3430_at.1.html

този път протеста ще е пред светия синод!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Добра банка, лоша банка означава победа на задкулисието !!!
                          Имам депозит, но не искам банката да фалира, да бъде фалирана умишлено от една група, извинявам се!
                          Не искам да побеждава задкулисието, просто ми беше интересно дали такава директива предстои да бъде транспонирана в българското законодателство до края на 2014г. ....и ако е така дали това ще стори новото НС. Ако тази директива дава възможност за такова разделяне, то ще се даде и право на БНБ да го направи /тоест не не нужен специален закон/ ...... а и дали цялата атака срещу КТБ не е режисирана и извършена именно в този период, когато предстои влизане в сила на такава директива.....просто разсъждавам!?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Прегледах търсените от Интерпол българи, но не видях Ц.В. Все още го няма, а по ТВ казват, че бил издирван от Интерпол, та търсен ли е или отново тука си работи машината за пред масовката?
                            E kak обявен за издирване от Интерпол пише писма В същото време разкриха кой е джихадиста с лондонски акцент. "Възпитаните трупове изпращат писма"?
                            НЕ! На маймуни ни направиха!!!!!
                            Кога има пак протест пред БНБ??
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Прегледах търсените от Интерпол българи, но не видях Ц.В. Все още го няма, а по ТВ казват, че бил издирван от Интерпол, та търсен ли е или отново тука си работи машината за пред масовката?
                              Няма и да то видиш сред издирваните от Интерпол.....и прокурора Гешев отговори на въпроса, защо го няма, че сигурно нещо се бави "окомплектоването" на документите....а ЦВ си дава доста смислени изявления от странство, аз лично на него доста повече му вярвам, отколкото на БНБ.

Коментар

Интерпол го търси, ама май още не са им казали на завалиите

Коментар

Working...
                                X