IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
    Въпрос на гледна точка аз съм го казвал многократно че по политически убеждения подкрепям СДС бил съм малък 1997-ма и си спомням малко неща от блокадите но глада тогава го помня. Всъщност помня една сутрин отивах да си купувам баничка с 18 стотинки на една опашка от поне 30 човека когато стигнах до касата баничката струваше 22 ст а аз нямах повече и факта че трябваше да се върна до вкъщи за да си взема още и да чакам на опашка пак беше ужасен. Това си спомням аз от 1997-ма после нещата се наредиха. Сигурно Иван Костов е крал с приватизацията на БългарияАйр и така нататък но е факт че благодарение на него днес мога да си взема баничка когато искам !
    Moмче мило през февруари 1991г цените бяха освободени......Билетчето за трамвая стана от шест стотинки левче.И те така,През 1997г един долар беше 3000 лева.Какви банички какви пет лева.Банички правеше жената дома по магазините нямаше нищо.Бензин получавах от фирмената бензиностанция даваха по 100 литра на работник.
    Иначе дома имахме телета прасета кокошки пуйки жито царевица сено ечемик слънчоглед.Ходех на воденица на маслобойна.Даваш 100 кила слънчоглед плащаш не помня колко и ти дават 33 кила олио кюспе и шрот.И те така в най големия глад заклахме прасе и теле и гледахме купона по телевизора.От тия и по предните времена имам голям респект от глада.Родата у София надуваше кавало та им прашах колети по влака и те така

Коментар

Това поне си спомням и едни препечени филиики за закуска, обяд и вечеря в продължение на 8 месеца. Иначе 97-ма съм бил на 10
      стотинките тогава не играеха най малката пара беше 10лева сега 1ст. какви 10г. бълнуваш, спомни си

Коментар

• Апел към ръководствoтo, привържениците и служителите на всички фирми собственост на г-н Цветан Василев и подпомаганите от него и КТБ, баскетболен , футболен и волейболен клуб ,Българска федерация по мотоциклетизъм, Българска федерация по бридж, популярни личности, учебни заведения и частни лица.
        Уважаеми дами и господа,
        Обръщаме се към вас с апел за подкрепа на нашите протести в София, Пловдив, Бургас и Варна.Протестите са с надслов и призив - ” Национален протест с цел незабавно отваряне и оздравяване на КТБ и ТБ "Виктория" ”.
        Всички ние, вложителите в банковата група, служителите на фирмите , които са под крилото на КТБ, отборите, федерациите и всички подпомагани активно от г-н Цветан Василев сме направили своя избор да имаме взаимоотношения с този човек и досега ние не сме били предавани и разочаровани от него. Всеки един от нас е получил лично удовлетворение от тази взаимовръзка. Било то морално финансово или друго. Силата и конкурентоспособността на любимите ни отбори, фирми,федерации и учебни заведения ни е донесла не малко радост и спокойствие.
        Както всички знаем, г-н Цветан Василев има нужда от подкрепа в този труден за него момент. Всички негови опити, да се защити от тази безпрецедентна атака, биват смачквани и обезверявани още в зародиш, от политико – икономическия кръг, започнал атаката над всичко , което той е градил редом с нас години наред.
        Нека сега в този сюблимен момент ние привържениците и ръководствата на ФК Ботев Пловдив, БК Левски София, волейболен клуб „КВК Габрово“ , Българска федерация по мотоциклетизъм, Българска федерация по бридж, популярни личности, учебни заведения и частни лица, служителите на десетките фирми, ръководени пряко или косвено от г-н Цветан Василев, покажем благодарност и силна гражданска позиция в защита на неговите опити да се пребори с враговете си.
        Каним всички желаещи да се присъединят към протестите, организирани от засегнатите от поставянето на КТБ и ТБ "Виктория" под „Специален надзор” .
        Протестите ще се проведат на 29 август петък в градовете София, Пловдив,Бургас и Варна от 18 часа.За София и Пловдив пред сградите на БНБ.Варна – пред сградата на общината.За Бургас пред офис на КТБ.
        Силно се надяваме да намерим разбиране у вас и то да ви доведе сред нас в петък и за в бъдеще. Също така ще се радваме да получим отговор с вашата гледна точка за случващото се с КТБ.
        От група вложители, служители, симпатизанти и граждани на Република България, обединени във фейсбук групата КТБalive – oрганизатор на протестите и ред други инициативи с цел решаване на проблемите на КТБ и ТБ „Виктория”.

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
          хахахах през 97 а даже и през 96 стотинките вече не играеха лимонадата най евтината беше 100 лева равними сега на 10ст.Какви банички си търсил по 18 ст. 97 не знам може би в съня си.
          Това поне си спомням и едни препечени филиики за закуска, обяд и вечеря в продължение на 8 месеца. Иначе 97-ма съм бил на 10
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Въпрос на гледна точка аз съм го казвал многократно че по политически убеждения подкрепям СДС бил съм малък 1997-ма и си спомням малко неща от блокадите но глада тогава го помня. Всъщност помня една сутрин отивах да си купувам баничка с 18 стотинки на една опашка от поне 30 човека когато стигнах до касата баничката струваше 22 ст а аз нямах повече и факта че трябваше да се върна до вкъщи за да си взема още и да чакам на опашка пак беше ужасен. Това си спомням аз от 1997-ма после нещата се наредиха. Сигурно Иван Костов е крал с приватизацията на БългарияАйр и така нататък но е факт че благодарение на него днес мога да си взема баничка когато искам !
            Нищо не помниш. Ама нищичко защото явно си бил на 3 годинки.
            Баничките по онова време струваха към 500 лева стари пари.
            А Костофф няма нищо общо с "България Еър" !
            Не се излагай младеж, ставаш за смях!

Коментар

хахахах през 97 а даже и през 96 стотинките вече не играеха лимонадата най евтината беше 100 лева равними сега на 10ст.Какви банички си търсил по 18 ст. 97 не знам може би в съня си.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                Нещо бъркаш фактите и лицата ,ама карай да върви
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Нещо бъркаш фактите и лицата ,ама карай да върви
                  Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
                  Абе на фона на тези колко откраднаха той с неговите 14 банки и още няколко дето е оздравил и приватизирал е нищо ! Аз много добре и до ден днешен сънувам кошмари за 1997-ма и за това че той е човека който промени моят живот към по-добро. Много от нещата който днес са факт в България са станали в следствие на валутният борд и тази приватизация. Много предприятия който са били приватизирани сега се управляват в пъти по-добре от преди пример веднага мога да дам с БТК сега Виваком !

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Драгалевския мангал само дето не се разплака.Ми в живота е така кръговрат откраднеш едни пари после ти ги откраднат и те така.....Откраднеш и съсипеш едни заводи после по нощите безработните идват у вас да бъркат в хладилника щото са гладни
                    Абе на фона на тези колко откраднаха той с неговите 14 банки и още няколко дето е оздравил и приватизирал е нищо ! Аз много добре и до ден днешен сънувам кошмари за 1997-ма и за това че той е човека който промени моят живот към по-добро. Много от нещата който днес са факт в България са станали в следствие на валутният борд и тази приватизация. Много предприятия който са били приватизирани сега се управляват в пъти по-добре от преди пример веднага мога да дам с БТК сега Виваком !

Коментар

Драгалевския само дето не се разплака.Ми в живота е така кръговрат откраднеш едни пари после ти ги откраднат и те така.....Откраднеш и съсипеш едни заводи после по нощите безработните идват у вас да бъркат в хладилника щото са гладни
                      Last edited by X_Y; 28.08.2014, 10:21.

Коментар

• http://btvnews.bg/article/bulgaria/i...to-na-ktb.html

Иван Костов в БТВ.

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
                          и аз това се чудих още преди да ударят кепенците ..

......
                          вариант 1 олихвяват ти на 3 и нещо % цялата година .
                          вариант 2 олихвяват ти на 7-8 % цялата година .. зависи колко парички си имал .. изключваме хипотезата за преференциални условия за лихвите по сметката, че тогава става ....
                          вариант 3 безсрочния депозит или спестовната сметка .. освен в края на годината се олихвява и при закриване на сметката .
                          .... ..
                          На база решението на БНБ за понижаване на лихвите, в лихвеният бюлетин на КТБ, следва да говорим за 2 отчетни периода. До 30.06.2014 г. лихвата, която ще се начисли е 7-8 % или там колкото ви е по договор, и след 01.07.2014 г ще е на занижената 3-4 %.

След това имате автоматично приспадане на Данък лихва, който се удържа при банката и остатъка е за вас

Както се казва: колкото - толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                            Най ме е страх от държавни банки в България.
                            Споко, БНБ ще я наглежда

Коментар

• И мисля, че Човека е разпределил порциите за 3-4 години напред! Но не знам защо си е оставил некви стотинки в КТБ- сигурно за да каже че е потърпевш Но милионите си ги е преместил навреме... Ще загуби половин милион за имидж, обаче КОЙ му каза да си изтегли милионите? Или си ги е изтеглил по време на писане на сценария...

Дори некъфффф протестиращ гъз е обърнал китките и сега е в листите на ДПС...
                              Е, може и да си е бил с обратна резба...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Напротив. Най-добрият и единствен вариант е одържавяване на банката и добросъвестно управление на активите и. Аз лично обаче не знам как това ще се случи в БГ. Да, може да я одържавят, но след това го няма начинът, по който Държавата да се отнесе с грижата на добър стопанин към активите.
                                Най ме е страх от държавни банки в България.
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X