Нормално ли е според вас във века на ИТ да чакаме цяла седмица, за да определят резултатите от гласуването? При това нещата в държавата са толкова спешни в момента!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Здравейте,ако някой днес е гледал интервюто с Муравей Радев по бвт,в програмата "лице в лице" е видял най-точния анализ до момента за КТБ.Каза много истини без да се притеснява,браво за което!
Който го е пропуснал,моля да го гледа на запис,ако го интересува съдбата на банката.
Много ми хареса сигурността на човека за ситуацията и тезата,че при всички случаи данъкоплатеца ще плаща!Досега никой не беше развил такава.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеПетър Чобанов щял да става управител на БНБ, от ДПС много натискали за него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАз убаво отговарям , но за какво става въпрос..За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеТова да дадеш парите си на фонд който ги влага на депозит в банка е инвестиционна стратегия зад която може би се крие новият Бъфет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАз убаво отговарям , но за какво става въпрос..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнениеАко може и аз...
Само за гарантираните ли се отнася гаранцията или и за негарантираните
И за негарантираните до нивото на гаранцията....
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеЯ и аз да се пробвам.Само за депозитите или и за останалите сметки
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеЯ и аз да се пробвам.Само за депозитите или и за останалите сметки
Само за гарантираните ли се отнася гаранцията или и за негарантираните
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗа всичкиЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар