IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нормално ли е според вас във века на ИТ да чакаме цяла седмица, за да определят резултатите от гласуването? При това нещата в държавата са толкова спешни в момента!
    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Здравейте,ако някой днес е гледал интервюто с Муравей Радев по бвт,в програмата "лице в лице" е видял най-точния анализ до момента за КТБ.Каза много истини без да се притеснява,браво за което!
      Който го е пропуснал,моля да го гледа на запис,ако го интересува съдбата на банката.
      Много ми хареса сигурността на човека за ситуацията и тезата,че при всички случаи данъкоплатеца ще плаща!Досега никой не беше развил такава.
      Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
        Петър Чобанов щял да става управител на БНБ, от ДПС много натискали за него.
        Е, ако искат #БНБwithme да действат.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Аз убаво отговарям , но за какво става въпрос..
          Oще по времето на кака Цветелина ми беше направило чепатление,че на фирмените депзите пишеше.че са гарантирани 100000лв а на разплащателните сметки не.
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Петър Чобанов щял да става управител на БНБ, от ДПС много натискали за него.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
              Това да дадеш парите си на фонд който ги влага на депозит в банка е инвестиционна стратегия зад която може би се крие новият Бъфет.
              Е те затова пердашеха такава висока доходност, сега вече ще се сринат с новите лихви по депозитите.Все пак си имат ограничения по какъв % от портфейла в какви инструменти да бутат.

Коментар

• Това да дадеш парите си на фонд който ги влага на депозит в банка е инвестиционна стратегия зад която може би се крие новият Бъфет.

Коментар

Аз убаво отговарям , но за какво става въпрос..
                  Върти,върти, после ще говорим

Коментар

• ето ги убавците!

Коментар

• Аз убаво отговарям , но за какво става въпрос..

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
                        Ако може и аз...
                        Само за гарантираните ли се отнася гаранцията или и за негарантираните

И за негарантираните до нивото на гаранцията....

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                          Я и аз да се пробвам.Само за депозитите или и за останалите сметки
                          За всички сметки на едно ЕГН.....

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                            Ако може и аз...
                            Само за гарантираните ли се отнася гаранцията или и за негарантираните

Коментар

За всички
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

За всички
                                Благодаря ти!
                                Жив и здрав!!!

Коментар

Working...
                                X