IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
    какво да давам ? аз от 2 месеца го чета тоя форум с идеята да науча нещо от капацитетите .. ама нъцки ..
    дайте некви анализи .. собствени мисли впечатления .. аз такова нещо не видях ..
    само копнати линкове на килограм едни и същи .. и даже отношение не взимате по тях ..
    ай на мен ми е простено .. щот съм прост шофьор .. ам вие дето много ги разбирате нещата
    Повечето смислени хора спряха да пишат след като ги цензурираха. (още когато започна проблема с КТБ)

Аз самия си изтрих голямо количество коментари... . Просто защото явно в България и в Български форуми, в момента в който започнеш да пишеш нещо смислено... първо те нападат троловете, а после и модераторите.

Познай кой и защо го прави това... и това не е само в този форум. Сякаш целта е народа умишлено да се държи в неведение и простотия... всеки който се опитва да му отвори очите бива атакуван на момента.

Аз напуснах повечето наши форуми поради тази причина... и вече пиша почти изцяло само в чужди форуми. Там няма подобно нещо като тук... така че изобщо не се учудвай, за липсата на смислени мнения. Все по малко ще стават... а освен това законите ни са такива, че всяко мнение за банка или друга финансова институция, може да се талкува, като "опит за събаряне на банковата система" и да те подгонят властите.

Коментар

• Има ли нещо ново в сагата?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Гуверньора не може да спре никой собственик на банка когато той реши по нощите да тегли пари от нея, щото алармата е изключена.Той собственика може да си я изключва и има ключ пък него не може да му го вземеш.Гуверньора е последния виновен в списъка и по скоро надзора но не на БНБ винаги е в играта и би трябвало още на другия ден да е разбрал че има тегления. Проблема е в успиващия европейски закон за гарантиране на влоговете който е кух.Ето че няма как да се гарантират при некредитираща и неработеща банкова система минала само в събирателен режим. А народа си мислеше че банките събират пари с високи лихви та да раздадат печалбата от тях на депозиралите в тях пари малоумници ама не било точно така.
        В общи линии е така
        ...с изключение - вината на гуверньора
        Иначе, излиза че ...има огромни ангажименти, за които обаче липсва отговорност

Коментар

• supertrader!!
          Първоначално изпратено от [B
          supertrader[/B];1059691251]Гуверньора не може да спре никой собственик на банка когато той реши по нощите да тегли пари от нея, щото алармата е изключена.Той собственика може да си я изключва и има ключ пък него не може да му го вземеш.Гуверньора е последния виновен в списъка и по скоро надзора но не на БНБ винаги е в играта и би трябвало още на другия ден да е разбрал че има тегления. Проблема е в успиващия европейски закон за гарантиране на влоговете който е кух.Ето че няма как да се гарантират при некредитираща и неработеща банкова система минала само в събирателен режим. А народа си мислеше че банките събират пари с високи лихви та да раздадат печалбата от тях на депозиралите в тях пари малоумници ама не било точно така.
          Или се правиш на ударен по главата, или си такъФ
          Гуверньора не може да спре никой собственик на банка когато той реши по нощите да тегли пари от нея, щото алармата е изключена.Той собственика може да си я изключва и има ключ пък него не може да му го вземеш.
          Това в частен бизнес може да стане. Но не и в банка (има правила), нито във "публична фирма" (не съм сигурен за термина, такава чиито акции се търгуват в борсата). За това има УС (в който има и реномирани лица извън представителите
          на акционерите), който да разрешава (или не) подобни тегления по тъмни доби.

Другото не коментирам, защото още не съм наясно дали си ударен по главата или се правиш на такъФЩе ме извиниш, ама ОГРОМЕН рейтинг в ТОЗИ форум за мен далеч не е гаранция за компетентност в материята.

Това че имаш свободно време да праскаш по десетина коментара дневно през последните няколко години не е доказателство че си чат в нещата, според мен де

Съдейки според горецитираното- НЕ, НЕ СИ ЧАТ!!!

П.С. Purely Business, Nothing PersonalПредполагам че на чашка си страхотна компания.
          Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Big6ha

Гуверньора не може да спре никой собственик на банка когато той реши по нощите да тегли пари от нея, щото алармата е изключена.Той собственика може да си я изключва и има ключ пък него не може да му го вземеш.Гуверньора е последния виновен в списъка и по скоро надзора но не на БНБ винаги е в играта и би трябвало още на другия ден да е разбрал че има тегления. Проблема е в успиващия европейски закон за гарантиране на влоговете който е кух.Ето че няма как да се гарантират при некредитираща и неработеща банкова система минала само в събирателен режим. А народа си мислеше че банките събират пари с високи лихви та да раздадат печалбата от тях на депозиралите в тях пари малоумници ама не било точно така.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
              Ясер, според мен вината е в тези където си осигуриха предварително Европейски имунитет. Тях трябва да обесим първо сега на предстоящите зимни протести.
              Ама еропейски имунитет свалят като стой та гледай, не е като булгаристанскияСъжалявам че не мога да се аргументирам с линк от достоверен източникНо преди няколко дена в друг форум прочетох за френски евродепутат, чийто имунитет бил снет за по малко от месец, след като е бил заподозрян във финансова далавера. Линка беше към френска медия, за туй и не го сейвнах

Сега... станиШЕФ едва ли ще го обвинят в нещо конкретно. Но НАП вече намери разлики от 500,000 лв между декларираните доходи на бюрека и неговите разходи. Да не забравим че Ал Капон са го опандизили по тази причина, не за другите му (недоказани в съда) мискинлъци
              Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                Big6ha

Неее, къде по удобно е да киснеш пред монитора с питие и цигарка, и да го пЦуеш, говньора му с говньор

Интересно ми е друго: От активно замесените в тази афера, цацата е недосегаем, и чобанчето също-сега е с кандидат'депутатски имунитет, след 5/10 с депутатски от Д(п)С. Каква му е защитата на говньора? Компроматчета? Или той ще е изкупната жертва?
                Ясер, според мен вината е в тези където си осигуриха предварително Европейски имунитет. Тях трябва да обесим първо сега на предстоящите зимни протести.

Коментар

• Big6ha
                  Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                  Така както сте се разкукудякали и разпалили пред клавиатурите не е ли време да се вдигнете и отидете там където трябва да се протестира. НА ЖИВО. Пред панеления блок на Искров. Тамам се е върнал от почивка в Гърция свинята мръсна.
                  Неее, къде по удобно е да киснеш пред монитора с питие и цигарка, и да го пЦуеш, говньора му с говньор

Интересно ми е друго: От активно замесените в тази афера, цацата е недосегаем, и чобанчето също-сега е с кандидат'депутатски имунитет, след 5/10 с депутатски от Д(п)С. Каква му е защитата на говньора? Компроматчета? Или той ще е изкупната жертва?

Коментар

• Така както сте се разкукудякали и разпалили пред клавиатурите не е ли време да се вдигнете и отидете там където трябва да се протестира. НА ЖИВО. Пред панеления блок на Искров. Тамам се е върнал от почивка в Гърция свинята мръсна.

Коментар

• Мдаааа, сега скивах 13 к мнения по темата - баш баш мненията ги търси между 500 и 1500

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
                        Туй или некой го постна по-доле или инвестора май имаха статия. Относно Инопланетянина - хапнах , пийнах , сега мога да се насладя на икономическите и финансовите ти изблици, лееекинко гарнирани с теория на световната конспирация, и обилно подправени с голяма доза непокрито самочувствие и натрапваща се простотия. Алоуууу - това е все пак специализиран форум , а не Искренно и лично или похвали се сам , напоследък много станахте от тая порода. Ако имаш въпрос питай (въпреки че се съмнявам някой да отговори - просто хората с акъл отдавна не отварят тая тема, освен да се посмеят), ама да ти имам шофйорското самочувствие - да ръсиш акъли......Ама давай де - ша са посмеем още малко
                        какво да давам ? аз от 2 месеца го чета тоя форум с идеята да науча нещо от капацитетите .. ама нъцки ..
                        дайте некви анализи .. собствени мисли впечатления .. аз такова нещо не видях ..
                        само копнати линкове на килограм едни и същи .. и даже отношение не взимате по тях ..
                        ай на мен ми е простено .. щот съм прост шофьор .. ам вие дето много ги разбирате нещата
                        действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• andy2000

С парите разхвърлени из банки да купиш камъни - инертни материали по ще си на сметка, защото иначе просто чакаш да се превърнат в нулева стойност а срещу нея и инертни материали няма да получи никой.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                            Туй или некой го постна по-доле или инвестора май имаха статия. Относно Инопланетянина - хапнах , пийнах , сега мога да се насладя на икономическите и финансовите ти изблици, лееекинко гарнирани с теория на световната конспирация, и обилно подправени с голяма доза непокрито самочувствие и натрапваща се простотия. Алоуууу - това е все пак специализиран форум , а не Искренно и лично или похвали се сам , напоследък много станахте от тая порода. Ако имаш въпрос питай (въпреки че се съмнявам някой да отговори - просто хората с акъл отдавна не отварят тая тема, освен да се посмеят), ама да ти имам шофйорското самочувствие - да ръсиш акъли......Ама давай де - ша са посмеем още малко

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                              Стига сте плямпали глупости ами я кажете защо точно КТБ затвориха ? И коя е истинската причина ?
                              Mислех че вече е очевадно...

ЦВ, стана прекалено голям и повярва в силите си! А и доста излишни пари посъбра, дето се чуди кво да ги прави...
                              Реши да влезе в политиката!
                              Оказа се наистина опасен - на Евровота показа че може да влезе в парламента...
                              Тогава се стреснаха сега управляващите и с дружни усилия му показаха де му е мястото (чрез атаката върху КТБ)!
                              Видя се че ЦВ се е надценил!
                              Едно време такива като него(Емил Кюлев, ВИСаджиите и т.н.), дето са си повярвали просто ги гръмваха преди да влязат в политиката, а тоя го изпуснаха...

Лошото е че като се ръзвъртяха големите колела, на нас малките ще ни стопят лагерите...

Та това всичко вече е ясно!
                              Интересно кво следва от тук натам...

Аз за мойте пари съм готов да стана терорист ( по днешните понятия) па след време току ме обявили за Васил Левски

Коментар

• Как не излезна никакво по-конкректно инфо за входящите парични потоци в банката ?
                                Днес са 52 млн от предсрочно погасяване на облигации.......

пп СМРАДДДД.....

Коментар

Working...
                                X