IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз преди около 5 години загубих едни 2000 на forex, може ли и на мен да ми ги върнат )))

Имах една голяма доходност над 8%, ама се сварих в една супа от костенурки (някои се сещат за какво става въпрос)
    Ако може, искам да се осигурявам в 100% частна партида , а не в НОИ.
    Ако може, да няма цигани в България.
    Ако може, да сме 25 млн със 400 хил армия и поне 250 ракети със среден обсег - всичкъм към Анкара и Истамбул
    Ако може.....да ама не.
    Затова се казва живот, защото е стране и всеки си търси мястото. Полакомил се за 8%, добре, ама не мрънкай после.
    Според мен в КТБ бяха всички пари събрани от подкупи - не визирам тези на обикновените пенсионери и работници.
    Ако зависи от мен - никаквоо връщане на големите депозити.
    А, и още нещо. Нека свалят прага от 100000 Е, на 10000Е

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
      Къде е този списък щото аз не съм го виждал.Става дума за списък изготвен от одиторите а не от фалиралия крадлив олигарх
      Един екселски файл с кредити в размер от 100 до 1-2 милиона - или от кръга Капитал или от Протестна мрежа (все едно...) беше изтекъл.Тук го нямам под ръка, но в никакъв случай не бяха 90% свързани с Цецо. Ако някой колега го качи в докса ще е чудесно, защото доста хора са го пропуснали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
        Интересното е, че големите депозанти са хора с много възможности. Според мен, те би трябвало по съдебен път да започнат да си търсят парите - от фирмите на Василев, запорираното имущество, и от другите виновни.
        Дали този път ще има наистина осъдени?
        Има предпоставки за промени в съдебната система и останалото приложимо законодателство, защото този път бяха засегнати интересите на хора, които не са случайни.
        Ще търси по съдебен път , ако може да докаже произход ))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Хубаво де, излезе списък с кредитополучателите с разбивки с кой и как са свързани, но няКОЙ продължава да тъпче на 90% експозиция към свързани лица?
          Къде е този списък щото аз не съм го виждал.Става дума за списък изготвен от одиторите а не от фалиралия крадлив олигарх

Коментар

• Интересното е, че големите депозанти са хора с много възможности. Според мен, те би трябвало по съдебен път да започнат да си търсят парите - от фирмите на Василев, запорираното имущество, и от другите виновни.
            Дали този път ще има наистина осъдени?
            Има предпоставки за промени в съдебната система и останалото приложимо законодателство, защото този път бяха засегнати интересите на хора, които не са случайни.
            Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Хубаво де, излезе списък с кредитополучателите с разбивки с кой и как са свързани, но няКОЙ продължава да тъпче на 90% експозиция към свързани лица?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                Тоя верно е "леко" пристрастен.
                Ако е вярно, че "90% от кредитния ресурс е в 150 кредита", то възниква въпроса какво правят одиторите толкова време.
                Новината може би следва да е вярна:
                1. Ако са 150 кредитите за 90% от парите, би трябвало отдавна да се знае какво е положението. Най-много за месец се проверяват спокойно и преспокойно 150 кредита, още повече че одиторите са цял екип. По 5 кредита на седмица на одитор, ето ти 6-7 одитора за месец, и то подробен преглед на тези кредити.
                2. Ако е ясно положението и нищо не се прави, значи положението е много зле.
                3. Което потвърждава и новината в цялостта ѝ.
                Поне аз така разсъждавам, отделно има си причини г-н Василев да е забегнал още от преди проблемите, а той си знае какво е положението, със сигурност.
                Въпросът е какво ще се случи при това положение, защото не мога да си представя дъравата да продължи да налива пари е банките ни с милиарди, особено в банки със забегнали мажоритари. А и сумите са си суми.

Коментар

• ТЕЗИ СЕ ЕБАВАТ НЕЩО МАЙ

ДО
                  Г-Н ИВАН ИСКРОВ
                  УПРАВИТЕЛ НА БНБ

КОПИЕ:
                  ДО
                  Г-Н СОТИР ЦАЦАРОВ
                  ГЛАВЕН ПРОКУРОР
                  НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО
                  Г-Н КОНСТАНТИН ПЕНЧЕВ
                  ОМБУДСМАН
                  НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ПИСМО
                  От Комитета за защита на финансовата и банковата стабилност в България, учреден на 19 август 2014г. в София от клиенти на КТБ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ИСКРОВ,
                  Разполагаме с вътрешна информация, според която одиторите на Корпоративна търговска банка не са работили в продължение на цели двайсет дни – от 21 юли до 10 август 2014 година!
                  За нас е абсолютно необяснимо защо тези хора са бездействали и Вие нито сте го съобщили на обществото, нито сте предприели някакви мерки това да не се случва. Как така одиторите са спрели работа за цели двайсет дни – това с Ваше знание ли е станало, по Ваше разпореждане или въпреки Вас? Дължите този отговор на стотиците хиляди клиенти на КТБ, които вече почти три месеца нямат достъп до сметките си. Още на 25 юни 2014г. беше съобщено, че одитори от три водещи фирми влизат в КТБ. Сега разбираме какво правят тези специалисти толкова много дни и защо докладът им ще е готов чак на 20 октомври – на тях им е позволено или „разпоредено“ да не работят. Кой и защо им е разпоредил да не работят? Вярно ли е, че одиторите на КТБ и банка Виктория ще получат възнаграждение от общо 1.6 милиона лева?
                  Настояваме за незабавен отговор от Ваша страна!

14.09. 2014г.
                  София От учредителите на Комитета

Коментар

• Някой с мнение за ТИ БИ АЙ банк ? Дават доста добри лихви към момента - 4,25% за едногодишен депозит в евро.
                    Само ме притеснява като ФГВБ се изпразни какво правим

Лихвени проценти

BGN EUR
                    12 МЕСЕЦА 3,50 % (+ 1%*) 3,25 % (+ 1%*)

0,50 %
                    6 МЕСЕЦА 3,50 % (+ 1%*) 3,25 % (+ 1%*) 0,50 %
                    3 МЕСЕЦА 3,25 % 3,00 % 0,30 %
                    1 МЕСЕЦ 2,90 % 2,75 % 0,10 %

*От 19.08.2014 г. до 30.09.2014 г. всички новосключение депозити "Привилегия" в лева и евро, получават 1% надбавка върху стандартната лихва за целия период.

ЕДИТ : Исках да пусна това мнение в друга тема, но още спя и обърках табовете...
                    Last edited by andy2000; 15.09.2014, 12:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
                      Добро утро,някой има ли инфо какво се случва със специалният надзор-удължават ли го или...???
                      Добрите вести идват в петък Напоследък и в събота и неделя

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                        Ако е вярно, че "90% от кредитния ресурс е в 150 кредита", то възниква въпроса какво правят одиторите толкова време.
                        Според неговите думи в същото интервю - цитирам по спомен :
                        "...чакали да разберат дали кредитите са към кухи фирми и дали ще се просрочат......за някои от тях лихвите били договорени да се плащат на края на периода, напр. след 10г....."
                        В този ред на мисли колко време ще трябва да чакат ?
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Добро утро,някой има ли инфо какво се случва със специалният надзор-удължават ли го или...???

Коментар

• В КТБ няма нищо за спасяване

Иво Прокопиев

КТБ е грубо източена и в нея няма какво да се спасява. БНБ трябва да изпълни закона, да отнеме лиценза и да започне изплащането на гарантираните депозити. Банката дълго време е действала като инвестиционна схема за финансиране с парите на вложителите на начинанията на мажоритарния си собственик в областта на медиите, неправителствените организации, спорта, с които той е печелел и влияние. Това е ставало и с подкрепа на политиците, които са се възползвали от банката. 90% от кредитния ресурс е в 150 кредита към свързани лица. Да се говори за спасяване на системна банка, която има 150 свързани кредита, е нелепо. Всяко нещо може да бъде оздравено, въпросът е има ли смисъл и струва ли тази цена. Ние отдавна знаем, че може би царят е гол, но сега научаваме, че няма цар.
                            (Пред Нова тв)

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
                              стига бе .... и двамата сте интелигентни хора, не мога да разбера закачката на Равновесие....???? Достатъчно преминаващи тролове има.
                              То това е целта на управляващата мафия - да пречупят по слабите психически и да ги насъскат срещу сънародниците си...тук вече виждаме живия пример за това
                              Пичове, наистина, стегнете се и си припомнете защо пишем в тоя форум!

Кого мразите повече - колегата или мафиотите от КТБ/БНБ/ДПС ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
                                стига бе .... и двамата сте интелигентни хора, не мога да разбера закачката на Равновесие....???? Достатъчно преминаващи тролове има.
                                Може би понякога преминавам някоя граница, но както доста пъти съм го казвал аз пиша тук за забавление. А разговорите с конкретния ник откровено ме забавляват Надявам се и той да приема нещата по този лек начин, защото иначе може би съм преминал границите повече отколкото ми се иска.

Коментар

Working...
                                X