Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Пуснаха Цветан Василев от ареста с мярка "подписка"
http://www.blitz.bg/news/article/290956
Абе, нали беше изнесъл 200 милиона в чували, как така го пускат?
Или нашите тупани нямат и едно доказателство и това е скалъпена и поръчана акция като тази за поръчковото убийство?Няма такава държава.
Коментар
-
Как е сапунения сериал бе, драги телевизионни зрители ?Лошо ли ви е ?
От асперинче имате ли нужда ?
Last edited by draznitel_1515; 17.09.2014, 09:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеАйде без евтин патриотизъм като бяхме хората с добри доходи на улицата и протестирахме срещу тези дето ни докараха това с КТБ вие къде бяхте седяхте си у вас. Цялата ИТ индустрия беше на улицата в продължение на 1 година всяка вечер след работа след като сме били цял ден в офиса да докарваме чуждестранни инвестиции в страната ! Еми айде няма нужда ! Една година ни обиждаха наричаха ни платени, добре облечени, усмихнати милионери и незнам си още какво сякаш в тази страна ако имаш стандарт и стъбилна работа е престъпление ! Еми нормално е след такова отношение всеки здравомислещ българин работещ и всеки ден докарващ чужди пари в България да се замисли еми тука като не ме оценяват сигурно на вън има някой който ще ме оцени така или иначе западни компании ми плащат заплатата. Честно казано не искам да бъда Българин в страна в която КТБ е затворена от 3 месеца и на никой нито на политиците, нито на БНБ, нито на Гражданите им пука за това ! отказвам да бъда Българин ако болниците ни ще ни убиват. Ако когато ме газят на улицата полицията няма да си мърда пръста. Отказвам да живея в държава където данъците и осигуровките ми са 1 средна работна заплата а в същото време насреща нямам здравеопазване, Централна банка, Парламент, Съд и полиция ! Просто да предпочитам да не съм Българин ако да си Българин означава ежедневно да участвам в Survivor ! Така че стига с евтиният патриотизъм по форумите защото честно от един момент нататък дразни.
Колкото за КТБ ясно е че никой няма да я спаси а ще се отлага до последно ! И както е очевидно вече ще повлекат цялата държава с нея. А колкото до нас възпитаните усмихнати милионери ние ще успяваме където и да е по света колкото и това да не ви радва защото когато можеш, трудиш се и даваш най-доброто от себе си рано или късно ще успееш независимо колко големи са мечтите ти пример освиркваният и плют от всички Лудогорец !
В крайна сметка за да се оправи тази държава не става само с мрънкане и писане по форумите или с плюене над ракията вечер пред БНТ трябва бачкане, желание и най-важното визия за нещата. Българина обаче към който така гордо искаш да се числиш е мързелив, завистлив и не желаещ да се променя за това и на изборите след 3 седмици пак ще се избере Бойко "спасителя" защото той ще оправи нещата. Писна ми все да чакаме някой друг да оправи нещата ! Това му е проблема на патриотичният Българин все някой друг му е виновен и все някой друг трябва да го оправя ! Еми не става така аз съм научил от опит че в този живот ако сам не си помогнеш никой няма да ти помогне ! И както казах иска се много работа и желание а не просто писане по форума. Да ние ще емигрираме но както каза един дядо от контра-протеста: "те са млади и ще заминат ами ние какво правим тук ?"
Така че когато критикувате замислете се какво направихте или 50-те човека протестиращи всеки ден пред БНБ за КТБ не заслужават подкрепа ?
Тази България, която плюеш е на този хал заради такива като теб. Хора, които за шепа стотинки (50 бона потребителски кредит в ДСК), пали свещи и се моли всичко в тази държава да се срине, че да се облажи с 20-30 бона от девалвации. Нищо, че по думите му, бил добре облечен милионер. Милионер, а за жълти стотинки и държава и народ е готов да продаде, че и лекции по морал накрая да прочете на простосмъртните.
И какво е това "с писане по форумите не става"? Имаше дни, в които с разпенена уста и треперещи пръсти точно ТИ бълваше хейтърски, след хейтърски коментар в този форум. Толкова си нагъл и безочлив, но хората не са прости.
Коментар
-
добре, че сме остров на стабилност
Руските власти предупреждават населението да не се паникьосва, след като рублата поевтиня до ново рекордно дъно спрямо американския долар. Причината отново са опасенията относно ефектите на западните санкции за руската икономика, пише ВВС.
Още по темата
Рублата поевтиня до нов рекорд от над 38 за долар
Рублата поевтинява рекордно, след като централната банка не измени лихвата
По-рано днес стойността на рублата спадна с около процент до 38,71 за един долар – най-ниската стойност от преструктурирането на руските пари през 1998 г.
„Не се паникьосвайте“, предупреждава заместник-финансовият министър Алексей Моисеев.
Руснаците са притеснени от обезценяването на валутата, защото това може да покачи иначе високата инфлация. През септември инфлацията възлиза на 7,7% на годишна база, тъй като по-слабата рубла увеличава цената на вноса, а ембаргото за внос на хранителни стоки от Европейския съюз намалява конкуренцията.
Централната банка на Русия възнамерява да понижи инфлацията до 4,5% догодина. Моисеев уверява, че властите ще приложат всички мерки, за да възпрепятстват последващи повишения на показателя.
Коментарите на заместник-министъра на финансите идват след съобщението на централните банкери - те възнамеряват да стимулират ликвидността в банковия сектор. Този ход ще помогне на местните банки да превъзмогнат ограничения достъп до чужди капитали заради влиянието на санкциите.
От своя страна бившият финансов министър Алексей Кудрин предупреди, че санкциите могат да вкарат руската икономика в двегодишна рецесия.
Влиянието на други фактори също се отразява негативно на стойността на рублата, като например поевтиняването на петрола и по-слабата подкрепа на централната банка. Миналият месец финансовата институция заяви, че намалява интервенциите в помощ на рублата, като й позволява да се търгува в по-широк диапазон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеЕ как при това положение ще бъдем една модерна и нормална Европейска държава... ами няма да бъдем. Лошото е че все повече се закопаваме... съвсем скоро процесът ще стане необратим. Това е много инерционен процес... с голяма маса. Веднъж тръгнали по нанадолнището трудно ще се тръгне пак нагоре. А хората които имат най много пари и власт, вместо да се опитат да обърнат процесите, тикат нещата да отиват още по надолу. Можеби си въобразяват, че като емигранти ще живеят по добре. Щом така са решили едва ли някой може да ги спре. Щом са решили, че не искат да бъдат Българи, техен си избор... но ще ни затрият.
Колкото за КТБ ясно е че никой няма да я спаси а ще се отлага до последно ! И както е очевидно вече ще повлекат цялата държава с нея. А колкото до нас възпитаните усмихнати милионери ние ще успяваме където и да е по света колкото и това да не ви радва защото когато можеш, трудиш се и даваш най-доброто от себе си рано или късно ще успееш независимо колко големи са мечтите ти пример освиркваният и плют от всички Лудогорец !
В крайна сметка за да се оправи тази държава не става само с мрънкане и писане по форумите или с плюене над ракията вечер пред БНТ трябва бачкане, желание и най-важното визия за нещата. Българина обаче към който така гордо искаш да се числиш е мързелив, завистлив и не желаещ да се променя за това и на изборите след 3 седмици пак ще се избере Бойко "спасителя" защото той ще оправи нещата. Писна ми все да чакаме някой друг да оправи нещата ! Това му е проблема на патриотичният Българин все някой друг му е виновен и все някой друг трябва да го оправя ! Еми не става така аз съм научил от опит че в този живот ако сам не си помогнеш никой няма да ти помогне ! И както казах иска се много работа и желание а не просто писане по форума. Да ние ще емигрираме но както каза един дядо от контра-протеста: "те са млади и ще заминат ами ние какво правим тук ?"
Така че когато критикувате замислете се какво направихте или 50-те човека протестиращи всеки ден пред БНБ за КТБ не заслужават подкрепа ?Last edited by bnight; 17.09.2014, 08:31.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТова с облагането е друга тема. Хайде сега да ми кажеш и къде в Европа не спасиха банките си? Кипър и Исландия са изключение, предполагам добре знаеш защо.
Иначе аз не говоря за мизерници. Ако не беше тази първосигнална реакция на българина, който иска на Вуте да му е зле, която беше подхваната от тъпите политици, до сега щяхме да сме забравили, че е имало проблем с КТБ
А ние, действително чисто по български надигнахме вой, като се оказа, че има шанс някой да не го прецакат и да му се размине....размахахме с пръст и казахме "Аааа не може така, трябва на Вуте да му е зле"....и политиците, нали са едни от нас - послушаха ни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеПроблема в България е че непрекъснато се говорят глупости от "експерти" със съмнителни дипломи.... или иначе казано, хора които не разбират от нищо са сложени по най високите ешелони в държавата.
Докато нещата продължават по този начин, ще продължаваме да затъваме. За сега хората с прилични доходи си мислят, че това не ги засяга... те са над нещата и тн.
Но едно нещо е сигурно... колкото и да си над нещата, когато кораба потъне и ти потъваш с него.
Тези неща се говорят от години. Демографските проблеми... икономическите проблеми, проблемите в здваеопазването и образованието. Вместо да се търси решение, на тези проблеми, се изпълняват лични интереси, които за съжаление са в ущърб на обществените.
Сега и с КТБ така, заради лични интереси, ще закопаят държавата.
Банките са много важен елемент от икономиката, те трябва да са стабилни и да работят най вече като банки... не като ООД-та. Не да изкупуват фирми через подставени лица и да завладяват икономиката. Не може една банка да притежава огромни активи в реалната икономика и едновременно с това да бъде добра банка.
Това ни е другия проблем... всеки се занимава с това което не му е работа... банките се занимават с всичко друго но не и с банкиране... мобилните оператори се занимават с всичко друго но не и с комуникации... и тн... и тн...
Е как при това положение ще бъдем една модерна и нормална Европейска държава... ами няма да бъдем. Лошото е че все повече се закопаваме... съвсем скоро процесът ще стане необратим. Това е много инерционен процес... с голяма маса. Веднъж тръгнали по нанадолнището трудно ще се тръгне пак нагоре. А хората които имат най много пари и власт, вместо да се опитат да обърнат процесите, тикат нещата да отиват още по надолу. Можеби си въобразяват, че като емигранти ще живеят по добре. Щом така са решили едва ли някой може да ги спре. Щом са решили, че не искат да бъдат Българи, техен си избор... но ще ни затрият.
Всъщност знам какво ни трябва... но няма да се случи, трябват ни решителни хора които да действат бързо в кризисни ситуации, а не да си ходят на почивка и да се мотаят. Начина по който се решават проблемите в България... с мотаене с безразличие и тн... това до нищо няма да ни доведе. Такива ли са били Ботев и Левски... те живота са си оставили... загинали са за България... сегашните боклуци не искат да си развалят почивката... дано си починат дано.Най важни са им колите, къщите, ку**ите... и други безмислени глупости, а народа са го оставили да умира.
В България държЪвните служители /с управленски функции и не само/ се назначават по другарска линия, не по знания и възможности. Никой не знае какво трябва да прави и няма нужните умения и квалификация, просто целта е да се взема хубавата заплата от дъжЪвната суфа, + безкрайните бонуси! А тази заплата я вземат от Нашите данъци, които постоянно увеличават и измислят нови.
Истината е , че няма никога да се оправим!Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Проблема в България е че непрекъснато се говорят глупости от "експерти" със съмнителни дипломи.... или иначе казано, хора които не разбират от нищо са сложени по най високите ешелони в държавата.
Докато нещата продължават по този начин, ще продължаваме да затъваме. За сега хората с прилични доходи си мислят, че това не ги засяга... те са над нещата и тн.
Но едно нещо е сигурно... колкото и да си над нещата, когато кораба потъне и ти потъваш с него.
Тези неща се говорят от години. Демографските проблеми... икономическите проблеми, проблемите в здваеопазването и образованието. Вместо да се търси решение, на тези проблеми, се изпълняват лични интереси, които за съжаление са в ущърб на обществените.
Сега и с КТБ така, заради лични интереси, ще закопаят държавата.
Банките са много важен елемент от икономиката, те трябва да са стабилни и да работят най вече като банки... не като ООД-та. Не да изкупуват фирми через подставени лица и да завладяват икономиката. Не може една банка да притежава огромни активи в реалната икономика и едновременно с това да бъде добра банка.
Това ни е другия проблем... всеки се занимава с това което не му е работа... банките се занимават с всичко друго но не и с банкиране... мобилните оператори се занимават с всичко друго но не и с комуникации... и тн... и тн...
Е как при това положение ще бъдем една модерна и нормална Европейска държава... ами няма да бъдем. Лошото е че все повече се закопаваме... съвсем скоро процесът ще стане необратим. Това е много инерционен процес... с голяма маса. Веднъж тръгнали по нанадолнището трудно ще се тръгне пак нагоре. А хората които имат най много пари и власт, вместо да се опитат да обърнат процесите, тикат нещата да отиват още по надолу. Можеби си въобразяват, че като емигранти ще живеят по добре. Щом така са решили едва ли някой може да ги спре. Щом са решили, че не искат да бъдат Българи, техен си избор... но ще ни затрият.
Всъщност знам какво ни трябва... но няма да се случи, трябват ни решителни хора които да действат бързо в кризисни ситуации, а не да си ходят на почивка и да се мотаят. Начина по който се решават проблемите в България... с мотаене с безразличие и тн... това до нищо няма да ни доведе. Такива ли са били Ботев и Левски... те живота са си оставили... загинали са за България... сегашните боклуци не искат да си развалят почивката... дано си починат дано.Най важни са им колите, къщите, ку**ите... и други безмислени глупости, а народа са го оставили да умира.
Last edited by Xman1; 17.09.2014, 01:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеЧе времената са кофти няма спор. Но трайкането (масово) по депозити, няма кво готино да докара. Затапват се нещата тотал...
Ако БНБ и Прокуратурат работят като обичлива майка-пчеличка, дали щеше да има проблеми ?
Проблема е много по общ - проблема е, че нямаме съдебна система!!!
А няма ли справедливост - каквото и да правиш, винаги ще си преебан, дано хората го осъзнаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеАми ситите не вярват на гладните, това е ясноХоди да погладуваш малко ДирекТУре
Не бой се! Аз гладен няма да остана. Докато съм жив и здрав естествено. За останалото имам застраховка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнениеМоже би намек- "тежко"(намигване), за това, което БНБ иска да се случи с КТБ.
Първоначално изпратено от Musa
...Почва разпродажбата на активите на Виктория от квесторите?!?
Ноявно новите дУпетати ще решат съдбата на КТБ.Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеАми ситите не вярват на гладните, това е ясноХоди да погладуваш малко ДирекТУре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениеКъф бизнес бе момче, да почнеш бизнес в момента тука - требе или як гръб , или да си в сивата икономика, или да нямаш сиво вещество....... Наивника има реален работещ бизнес, аз имам реален работещ губещ бизнес.... по една или друга причина..... На мен специално най-черен ми е Дянков, може и поради неразбиране на туй - онуй , ама си мислим че той много акита в данъчните закони изака.
Коментар
Коментар