IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лупо
    Първоначално изпратено от съни(тя)
    Лупо, за последен път се включвам в този безумен спор)

Акции НИКОГА няма да има за всички, защото не сме с еднакви ресурси!!!
    Ако има някакви нарушения, те не са заради "въздушни пари"-такова животно няма
    Съни, не се излагай и не пиши явни глупости. Хора, не бъдете лицемерни, поне тук във форума. Казах, който внесе 100 млн. лв., нека да писва за 100 млн. лв. и да вземе ако иска и цялата емисия, после да изкупи и от мажоритаря всичко, ако иска - той си е платил и има капитал. Ама да имаш 10 и да записваш за 100 - това ли е капитал за теб Съни? Аман от такива като теб, дето само пишат, за да се харесват.

Лупо,по спокойно бе човек,има резон в някой от нещата които казваш,ама и дамите във форума не са никак много,недеи така грубо.
    А и нека да излезнат резултатите и да видим официално кой какво взел и какво не.
    Хаиде.........МИР

Коментар

Съни, не се излагай и не пиши явни глупости. Хора, не бъдете лицемерни, поне тук във форума. Казах, който внесе 100 млн. лв., нека да писва за 100 млн. лв. и да вземе ако иска и цялата емисия, после да изкупи и от мажоритаря всичко, ако иска - той си е платил и има капитал. Ама да имаш 10 и да записваш за 100 - това ли е капитал за теб Съни? Аман от такива като теб, дето само пишат, за да се харесват.
      Хайде, верно да не си говорим глупости...Мисля, снощи първа ти обясних защо не съм съгласна с теб и това няма нищо общо с харесването, а е мнението ми...

Коментар

• В Румъния имаше голям скандал и глоби за брокери при 16-кратно презаписване на АЛУМИЛ. Защо ли, драги ми умници? Я се почешете и стимулирайте малко мозъчната си дейност ...
        Само че като знам в БГ какво е блато и само някоя "дребна рибка" да отнесе 20 000lw за нещо написано по форумите, или за сделка от една акция на SHLIF ...

Отговори на това драги Ветре. Аз съм далеч от мисълта, че това е първото или последното ИПО. Е ти участва и ЕУБГ, ама там не остана много доволен, както тука :-)
        Аз пък съм си много доволен от ЕУБГ и ще си го къткам, че виде се трудно се купуват финанси лето 2007 :-)
        изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
          Лупо, за последен път се включвам в този безумен спор)

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
            Да честитим на най-големите печеливши от цялата работа поне според мен - участниците в първото ИПО
            Това на IBG ли?

Коментар

• е не, стига толко. все едно КТБ е панацея.
              аз отивам да си оправям градината. имам да садя clematis tangutica

Коментар

• Lupo, па я играх с по-малко от целия НАЛИЧЕН капитал, ама съм си селенин, та не се усетих да играя с ЦЕЛИЯ НАЛИЧЕН, та исках и за вас да има, а ти така би ли направил Лупо?? убаво че играх с над 20К на една поръчка, ше земеме има-нема 40 акции, ти на тва ли завиждаш. Дръж се мъжката де, успя да споделиш мъката, мисля го разбрахме, на много от нас ни е мъчно от презаписа, ама такава е борсовата Лупо , Големото куче още в началото ме светна, че тва ИПО е за богати, Лупо, и да играя на МАКС, ама го не послушах на 100%, надевах се и за вас да има ... а то и това стана лошо

Коментар

• Да честитим на най-големите печеливши от цялата работа поне според мен - участниците в първото ИПО
                  Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                    Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                    Е пуста лакомия, изхвърлиха ме от играта - по-лакоми от мен бре!
                    Е некой с 100000 ордер да каже сладко ли му е сега като записа за 7000.
                    Буаааахаха :-)
                    Аиде сега да купува на пазара акции за 93000лв.

Малко се вдигнаха днес ама какво от това!!!
                    Струва ми се, че не е съвсем така :-)
                    Интересно каква е общата сума на всички пазарни поръчки, всяка от които е под 20 475 лв. Защото ако тази сума е, например, 50 % от цялата сума на пазарните – в крайна сметка ще се получи удовлетворение на класираните пазарни не 1:14, а 1:7. И тогава ще бъдат декласирани хора с поръчки за 20000 лв. (почти 14 пъти над стойността на минималните 25 акции), а големите поръчки (над 20 500 лв.) ще се удовлетворят при коефициент, много по-добър от 1:14.

Коментар

• брех много глупости се изписали. аз като клиент бих приветствал професионалната оценка на пазара ако брокера разреши 3-4 пъти презаписване поради очакван интерес минимум 5-7 пъти. Поздрави за тези брокери които са го направили, другите със сигурност оставят малко горчив привкус за попиталите ги Клиенти може ли да запишат 2,3,4 пъти над свободните пари в сметката. честито на спечелилите и умната с ентусиазма, че има много пари свободни и всичко ще се налее в други позиции, защото е възможен и вариант някои от умните пари да са знаели със сигурност, че презаписването ще е огромно и да са задали поръчка по14 от това което реално искат....

Коментар

• За да ги няма тези цигании просто не трябва да има таван. Който иска да се набутва колкото иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nicki
                          Ако четат тука КФН и в случай че се окаже че презаписването е 14 пъти - да проверят в ОББ дали е имало корекция на поръчки след 16.00 часа - да прослушат телефонни записи, да проверят мейли на служители.....т.н. при положение че първоначалната (неофициална) информация беше за 6-7 пъти презаписване интересно как е скочило на 14 през нощта ????
                          Чувал съм , че четат тука ,даже и глобявали май за някакви неща ,ама сега мисля много матриал имат за четене.И действия някакви май ще предприемат.Защото паричките тука не са никак малко.А където има доста пари има и доста интереси.А и не ми се вярва да има само дребни инвеститори недеволни,в крайна сметка и на по-високите етажи може да има подобни проблеми.Все пак всичко е мащаб и не може всички да са имали вътрешна информация,все някой не е разполагал с нея и е играл без да я има предвид.А това сега би му донесло доста пропуснати ползи.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                            Първоначално изпратено от Лупо
                            Ако се нареждаха предварително пари, щеше да има акции за всички. Така беше при Хима и беше справедливо. Сега няма да разпродаваш, няма да превеждаш пари, но няма и да имаш акции.
                            Ще имаш акции бе, пич - ако толкова много държиш да имаш от тях - ще си купиш като ги изкарат на борсата.
                            Добре, Любимец като си тарикат купувай 30-40% по-скъпо след месец, от тези дето да купили с въздух пари и са издухали, мен, теб и много други от играта, даже и слънчевия вятър, дето играл на 4-5 пъти, ама днес каза, че имал обезпечение с кеш.

Спирам по темата. Живи и здрави.

Коментар

• Лупо, за последен път се включвам в този безумен спор)

Коментар

Ако се нареждаха предварително пари, щеше да има акции за всички. Така беше при Хима и беше справедливо. Сега няма да разпродаваш, няма да превеждаш пари, но няма и да имаш акции.
                                Ех Лупо, ако беше баба мъжка......щях да й викам дядо

Изчакай да видим статистиката и процентите по тип инвеститори и тогава решавай дали ако се превеждаха предварително парите, щеше да има по-малко презаписване

На КФН й трябват факти, не омоционални сривове. Намери фактите, пиши и ако вследствие на твоите писания се окаже, че има санкционирани, ново преразпределение и аз се окажа с повече акции, ще съм ти благодарен

Коментар

Working...
                                X