If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
INSIDER-a, може да има нещо съмнително наистина,
щото в началото еретически звучеше презаписване 1:5 до 1:8, ама се стигна и до следващото Фибоначи - мина 13 и на 14 спря.
В същото време лимитираните беха много по-малко и изведнъж скочиха на 6 пъти презапис. Възможно ли е според теб поръчките да са пренаредени, т.е. ако пазарните са били повече от 20 пъти презаписани примерно, и да са прехвърлени към лимитирани, за сметка на увеличване презаписа на лимитираните, смяташ ли, че е възможна такава брутална манипулация?
/пояснение - поръчките ми се класирани, задавам само въпрос!/
Смърфи, евала и аз предлагам да се успоким - който записал записал, все пак акции са това, не е последната жена на ПЛАНЕТАТА :-)
Ще се раждат още ...
Първоначално изпратено от Смърфиета
момчета, не се карайте! :-)
Да са ви честити новите акции (дано да си ги искате все още!).
Аз не виждам голям повод за радост, освен голямото презаписване, което може вбъдеще да спаси някои малки играчи от голямо потъване. Ще видим Пазара какво ще покаже.
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Лупо, това в което съм напълно сигурна,
че е по-добре ако не ти харесват правилата, да не играеш играта. Не се опитвай да промениш игата по твой вкус ;-)
Важно в тази игра е не да изкараш пари, а
колко ще изкараш и за колко време ще ги изкараш. И риска, и риска...
Аз не виждам голям повод за радост, освен голямото презаписване, което може вбъдеще да спаси някои малки играчи от голямо потъване. Ще видим Пазара какво ще покаже.
Бъди сигурен, че има далавера и че който е взел акции, ще изкара пари.
Малиии, Субзеро - извинявам се, повече няма да хленча.
Само последно - ало КФН-то да се самосезира "създаване на невярна представа" чл.161
Мир!
Алън, чл. 161 касае публичните компании!
P.S.
чл. 161 гласеше така допреди няколко месеца, всъщност.
В последната редакция е заличен, защото направиха отделен закон за злоупотребите. Така или иначе, те касаят само публичните компании.
Е браво Пончо, откри топлата вода. Едва ли има някой наивник, който си мисли, че точно тук драскачите във форума имаме дори и 1% дял в презаписването .
Нямах впредвид "драскачите във форума", а доста по-голям кръг инвеститори. Все пак мисля че които иска ще има възможност да закупи на не много висока цена в последствие. Историята тепърва ще се разсмърдява.
Малиии, Субзеро - извинявам се, повече няма да хленча.
Само последно - ало КФН-то да се самосезира "създаване на невярна представа" чл.161
Мир!
Първоначално изпратено от SubZero
Първоначално изпратено от Alan Greenspan
Субзеро, мислех че си умен човек - ако на теб някой с портфейл от 20-30 хил. ти се вижда "мижав" защото имаш портфейл от 200-300 хил. е проява на комплекси да го пишеш по форумите. Както би било също проява на комплекси някой с портфейл от 200-300 милиона (нали се сещаш че има и такива) да пише колко са "мижави" другите ...
А по темата: не е важно кой какви бакалски сметки е направил, а дали КФН трябва да се сезира за това "презаписване".
За справка Румъния, АЛУМИЛ :-)
Само едно уточнение, Алън!
Аз няма да запиша акции, именно защото съм мижав! Но не хленча във форумите!!!
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар