IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Euforiata e nelogichno sustoqnie

Коментар

• Абе хора, вие смятате ли изобщо. 80 лева. Колко П/Е е това? Та тая банка не е печеливша въобще. Колко са им ROA и ROE за последните 2-3 години. Защо си мислите, че това ще се промени. Ще пипнат привизии и ще намалят някой друг разход, но просто не могат да увеличат нетния доход от лихви, че да оправдаят 80 лева.

Коментар

• Моето мнение е,че колкото и количество да се предлага, на каквато и стойност да са офертите отдясно-ще има обирания и то не малко.Вероятно ще трябва да минат няколко дни,за да се нормализира търговията,но наистина си мисля,че цената ще хвърчи и ще има яки изкупувания отдясно.
        Горното е лично мнение.не е препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

• =

Kolkoto i da izlezne se 6te e malko. Prosto malko zapisahme.
          Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• MIN 80 BGN (40 EURO) :-)

Не е препоръка ;-)
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• 80-90 лв.

Коментар

• Ами аз не знам тогава откъде съм, щом на 90 се каня

Коментар

• Аз съм от село и ей така, по селски-85,00 лв.

Коментар

• Поне 70 лв.

Коментар

• На колко ще излезе според вас?

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                        Kakво става с КТБ, кога започва търговията с акциите, защо заглъхна тази важна тема.
                        Аз мисля че беше 12.06.. но може да съм в грешка от желание да я пускат по-скоро..

Коментар

• Едно интересно интервю от днешният Капитал http://www.capital.bg/show.php?storyid=341227
                          който има абонамент може да го погледне,но има няколко интересни акцента в него,които си струват да бъдат прочетени,поне според мен.
                          Цитирам дословно абзац от статията: "Практиката при първоначалните предлагания е на инвеститорите да се даде известен дисконт,който да гарантира добрия старт на вторичната търговия.Очакванията са обаче този първоначален скок да е доста голям,като самият Василев също прогнозира 50% поскъпване за много кратко време."

А освен една интересна табличка със сравнения на основни показатели между КТБ и другите търгувани на БФБ банки,в тази статия може да се прочете и инфо за предстоящ СПЛИТ догодина-от 10 лева на 1 лев.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                            Kakво става с КТБ, кога започва търговията с акциите, защо заглъхна тази важна тема.
                            мисля на 25 другия месец,но не съм много сигурен

Коментар

• Kakво става с КТБ, кога започва търговията с акциите, защо заглъхна тази важна тема.

Коментар

• Киро, това тази, в която беше депозита на Пармалат ли е?
                                Първоначално изпратено от Kiro
                                DA NE VZEMAT DA POGULNAT SYTI BANK
                                Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Working...
                                X