If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,
ще правя интервю с представител на Тодоров АД
Молбата ми е да зададете въпросите си тук и аз ще ги представя пред Тодоров АД
Благодаря
Коментар
Anton Chigurh
При минималната цена за 2005 P/S 3,87
За 2006 ако не пипнат очета за 2006 P/S дори ще скочи още. Това IPO няма да го бъде според мен. Много са високи тези цени за това дружествто. Все пак успех.
В Инвестора има една таблица за продажби и печалби. То излиза, че и двете падат. Досега не са имали някави печалби. От къде ги взеха тези 1.60. А и предполагам, че ще търсят поне 2 ако 1.60 е минимума.
Май Бенчмарк ще си набутат договорните фондове. Както преди с фонда за имоти дето го продаваха за по 1.70 на техни клиенти.
С една дума изглежда прекалено скъпо. Досега никое ИПО не ми е изглеждало толкова скъпо. Не знам какво мислят другите.
Ако си купя от тези акции то ще е само заради Каберне Совиньона от 2003-та. Много ми допада. Дано раздават дивиденти във бутилки от определена година!
А иначе, малко голям е залъка за неговата уста. Доколкото знам няма собствени лозови масиви. От тоя малко грозде, от другия малко и правиме букета, ама... малко скъпо ще излиза това номадско поведение за в бъдеще. Та, винопроизводството е хубаво нещо ама без собствена база... а знаете че лозата не става от днес за утре. Иска си години! Предполагам също така, че и години ще му трябват да даде някакъв приличен дивидент... а това е основното! При тези климатични промени знае ли се какво ни чака след 3-4 години? Може вече да сме в субтропиците дотогава... какво ти грозде?
Човека знае да прави вино, а вие го карате да копа лозя.
От това да знаеш как се прави едно нещо което другите
не могат се печелят най-много пари на тоя свят.
Дано раздава дивиденти в натура - от най-доброто!
Ако си купя от тези акции то ще е само заради Каберне Совиньона от 2003-та. Много ми допада. Дано раздават дивиденти във бутилки от определена година!
А иначе, малко голям е залъка за неговата уста. Доколкото знам няма собствени лозови масиви. От тоя малко грозде, от другия малко и правиме букета, ама... малко скъпо ще излиза това номадско поведение за в бъдеще. Та, винопроизводството е хубаво нещо ама без собствена база... а знаете че лозата не става от днес за утре. Иска си години! Предполагам също така, че и години ще му трябват да даде някакъв приличен дивидент... а това е основното! При тези климатични промени знае ли се какво ни чака след 3-4 години? Може вече да сме в субтропиците дотогава... какво ти грозде?
Чети преди да пишеш, дружеството разполага с 318 дка, а тази година още около 700 дка ще бъдат засяти.
Има и някакви странни врътки със свързани лица, които ще бъдат закупени от акционерното дружество в близко бъдеще
Коментар