IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Facts
    Долните 2 поста нещо изобщо не се връзват...
    съгласен съм, че чувството ми за хумор може да е малко станно и неразбираемо... от друга страна ако сега сме тръгнали към 1.90, това не пречи догодина да сме на 4 :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
      Абе момчета и момичета спокинг - догодина сме на 4 кинта поне, не е препоръка, имам акцийки :-), сега си поръчах и винце да пийна :-)
      Това да кажеш, че имаш акции и цената ще скочи двойно, е все едно да нямаш и да споделиш защо акцията ще се срине освен това, изказването ти не е особено убедително

Ще трябва да споделя, че съм съгласен с Facts (за първи път) що се отнася до Benchmark. Та нали точно мениджъра на емисията е този който да даде препоръка за цената, така че инвеститорите и техните клиенти да са доволни. И освен това е доста некоректно при "firm commitment" цената на акцията да е толкова висока и то "за сметка" на увеличението печалбата на посредника.

Наистина всеки си има глава на раменете, но понякога просто трябва да се довериш на някого. Е явно това не е случаят тук.

Коментар

• Долните 2 поста нещо изобщо не се връзват...

Коментар

• Абе момчета и момичета спокинг - догодина сме на 4 кинта поне, не е препоръка, имам акцийки :-), сега си поръчах и винце да пийна :-)

Коментар

• Е то в крайна сметка Бенчмарк не продадоха ли собствените си акции в Тодоров?

Ако е така е все едно дали мениджър или мажоритар е вземал решението за цената.

Коментар

• Много ми е интересно докъде ще стигнете в интерпретациите за виновност и несбъднати желания)

Коментар

• Първоначално изпратено от PDP
                Все си мислех, че мажоритаря а не мениджъра на емисията взема крайното решение за формата и параметрите на един аукцион и политиката след него
                Все си мислех, че мениджъра на емисията взема крайното решение дали да помогне на мажоритаря да изменти бъдещите си акционери или да му каже да си търси друг мениджър!

Коментар

• Все си мислех, че мажоритаря а не мениджъра на емисията взема крайното решение за формата и параметрите на един аукцион и политиката след него

Коментар

• e to lqto idva sega si vzemi i LOMSKO i shte se opravish ot vsqkade i az sam vav toshkata ama sas malko lotove pa kakvoto stane

Коментар

• Е със сигурност аз няма да съм. Купих си от туй вино убаво ама бързичко си излезнах, че почна да горчи. Влязох само с 350-400 лв и сега като утрезнях знам, че така повече няма да правя А след 18 месеца може и да отиде пак над 2 лв .

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                        Първоначално изпратено от INSIDER-A
                        А Бенча не са виновни. Те просто продадоха нещо по-скъпо отколкото струва.
                        Мноооо се извинявам ама ше знаиш не си прав! И не е никак толкова просто... просто били продали нещо по-скъпо отколкото струвало... Това се казва измама! Пазара бе зарибен с обещанието за висока доходност и със слух че цената няма да пада под 2 лева. Нали утре никой няма да им се върже на бенчовците като пускат друго ИПО?
                        За това говорех....И заради това участвах в Тодорофф...Заради имиджа на Бенчмарк, че няма да ми продадат нещо много по-скъпо от колкото струва. И много ми е интересно кой ще им се върже за Ломско пиво....

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                          А Бенча не са виновни. Те просто продадоха нещо по-скъпо отколкото струва.
                          Мноооо се извинявам ама ше знаиш не си прав! И не е никак толкова просто... просто били продали нещо по-скъпо отколкото струвало... Това се казва измама! Пазара бе зарибен с обещанието за висока доходност и със слух че цената няма да пада под 2 лева. Нали утре никой няма да им се върже на бенчовците като пускат друго ИПО?

Коментар

• Първоначално изпратено от krali_marko
                            Момчетата акционери още не могат да намерят от къде да си купят от божествените вина на "Тодоров" и по този начин да помогнат акциятата да се задържи някак си на поне около 2лв.!!
                            ...май, не са търсили))Има ги вината дори в "Метро"
                            Само ми е трудно да предположа, дали ако са акционери няма вкуса да е по-тръпчив, по-добре да не се смесват състоянията ценител-акционер)Да не стане случайно, както беше казал вятъра...да се премине към алкохолизъм...Къде ли е верно Вятъра, дано да не го е затворил попа, че няма да иска после да се върне в ...маймунярника))

Коментар

• Riboci kak ste ))

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                                ....А Бенча не са виновни. Те просто продадоха нещо по-скъпо отколкото струва. Не е виновен тоя дето яде баницата а балъка дето му я дава :-)
                                abe Insidereee... ne se nau4ihte 4e pogovorkata e to4no naobratnoto

Коментар

Working...
                                X