Първоначално изпратено от Facts
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от voodooHunterАбе момчета и момичета спокинг - догодина сме на 4 кинта поне, не е препоръка, имам акцийки :-), сега си поръчах и винце да пийна :-)освен това, изказването ти не е особено убедително
Ще трябва да споделя, че съм съгласен с Facts (за първи път)що се отнася до Benchmark. Та нали точно мениджъра на емисията е този който да даде препоръка за цената, така че инвеститорите и техните клиенти да са доволни. И освен това е доста некоректно при "firm commitment" цената на акцията да е толкова висока и то "за сметка" на увеличението печалбата на посредника.
Наистина всеки си има глава на раменете, но понякога просто трябва да се довериш на някого. Е явно това не е случаят тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PDPВсе си мислех, че мажоритаря а не мениджъра на емисията взема крайното решение за формата и параметрите на един аукцион и политиката след него
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от INSIDER-AА Бенча не са виновни. Те просто продадоха нещо по-скъпо отколкото струва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AА Бенча не са виновни. Те просто продадоха нещо по-скъпо отколкото струва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от krali_markoМомчетата акционери още не могат да намерят от къде да си купят от божествените вина на "Тодоров" и по този начин да помогнат акциятата да се задържи някак си на поне около 2лв.!!))Има ги вината дори в "Метро"
Само ми е трудно да предположа, дали ако са акционери няма вкуса да е по-тръпчив, по-добре да не се смесват състоянията ценител-акционер)Да не стане случайно, както беше казал вятъра...да се премине към алкохолизъм...Къде ли е верно Вятъра, дано да не го е затворил попа, че няма да иска после да се върне в ...маймунярника
))
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от INSIDER-A....А Бенча не са виновни. Те просто продадоха нещо по-скъпо отколкото струва. Не е виновен тоя дето яде баницата а балъка дето му я дава :-)
Коментар
Коментар