Tuka e basi mukata! Horata investirali v TODOROF izpuskat ebati dvizeniqta po drugi pozicii. Zamislete se.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)
Collapse
X
-
Стига пък ти, кой се бъзика?!
Прави ми впечетление, че в ляво ги няма Бенчмарк да пазаруват, а за в дясно да не говорим. За дясното ми е ясно, те нямат вложено в тази позиция така че нямат какво да продават, ама поне да я подкрепят малко от кумова срама от ляво.
Айде сега на Ломско Пиво!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от dhПървоначално изпратено от just a traderПървоначално изпратено от KIKOПървоначално изпратено от voodooHunterбълбук - бълбук - бълбук.
15% надолу от 2 лв. Ще ходим май и под 1.7...
Не е препоръка.
Priemam zavelejkata. No vse pak pisheme vav forum a ne oficialno memo do borda na direktorite. Nalaga mi se da pisha i v dvijenie( v momenta dori nqmam kirilica na pc-to ot koeto pisha) Inache sam na mnenie che moje da sme malko po-ostorojni pri pisane makar i vav forum, makar i poniakoga na latinica. glupavo bi bilo da te obejdavam che znam kak se pihse. Pak kazvam priemam zabelejkata!
Коментар
-
http://www.profit.bg/?cid=1&sid=&aid...ec_name=LATEST
6. Да чакаш да излезеш на нула.
Това означава, че чакате да продадете губеща позиция, докато се върне на първоначалното си ниво. Отричайки реализирането на загубата, инвеститорите на практика губят по два начина. Първо, избягват да продадат губеща акция, която може да продължи да пада. И второ, пропуснатите ползи от използването на парите за друга инвестиция.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от voodooHunterДали не е време господин Тодоров да даде някое интервю и да коментира текущата оценка на пазара, както и опитите на баба меца върху неговите акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dhПървоначално изпратено от just a traderПървоначално изпратено от KIKOПървоначално изпратено от voodooHunterбълбук - бълбук - бълбук.
Не е препоръка.
КИКО, бенча пък я оцениха на около 1,6
Коментар
-
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от just a traderПървоначално изпратено от KIKOПървоначално изпратено от voodooHunterбълбук - бълбук - бълбук.
Не е препоръка.
Коментар
Коментар