IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Значи няма страшно Тодороф има къде да продава ;-)

Коментар

• 64% от износа на България на вино за 2006 г. е бил за Русия източник: expert.bg

"Днешният форум е поредното доказателство за готовността и желанието както на България, така и на Русия да активизират износа на български вина за руския пазар", заяви зам.- министърът на земеделието и горите по време на конференцията "Перспективи на българския износ на вино на руския пазар", която се проведе в Пловдив.

"Министерство на земеделието и горите подкрепя развитието и осъществяването на бъдещо ползотворно сътрудничество между двете страни в сферата на винопроизводството и износа на български качествени вина", допълни той.

Руският пазар е един от най-бързо развиващите се пазари на вино в света. Тази тенденция се наблюдава особено силно през последните години, което предоставя отлични възможности за българските винопроизводители.

Руският пазар е традиционен за нашите бутилирани и наливни вина. През последната година износът на български вина за Русия отбелязва значителен ръст, посочи зам.-министър Пейчев.

Общо 72 349 хил. литра български вина са изнесени за руския пазар през миналата година, като най-голям дял заема бутилираната продукция с обем от 58 554 хил. литра.

Делът на Русия към общия износ на български вина през 2006г. достига 64%. От началото на тази година до месец април българския износ на вина е нараснал с 20% в сравнение с 2006 г., подчерта зам.-министър Пейчев.

Според прогнозите, ако България запази тези показатели, в края на годината може да заеме първо място сред вносителите на вина в Руската федерация.
      По време на конференцията зам.-министър Димитър Пейчев призова винопроизводителите да се възползват от средствата по Програмата за развитие на селските райони, която дава много големи възможности за подпомагане в този сектор.

Днес беше решено Инициативната група на българските винопроизводители да прерасне в Работна група с участието на българската администрация в лицето на Министерство на земеделието и горите, Министерство на икономиката и енергетиката, Изпълнителна агенция по лозата и виното, Национална лозаро-винарска камара и Национален институт за изследване на вино и спиртни напитки.

На конференцията българските винопроизводители поискаха повече информация за изискванията и стандартите за износ на вина в Русия поради факта, че те се различават по някои показатели с европейското законодателство.

Поставени бяха и въпроси по отношение на транспорта и логистиката на българските вина за Русия, както и качеството на нашата продукция и цената й за руския пазар.

Коментар

• Евросъюзът ще плаща на винарите, за да се откажат от бизнеса си. Това предвижда реформата в общата организация на пазара на вино, приета от Европарламента вчера. Субсидии ще се дават на стопаните, за да се пренасочат към други отрасли. Причината е огромното свръхпроизводство, което води до сериозни разходи, обясни еврокомисарят Мариан Фишер-Боел. Всяка година Старият континент произвежда 13 млн. хектолитра вино, което никой не иска да купи.

Източник: Стандарт

Не е препоръка!

Коментар

• на мен и тази цена ми е висока, особено като гледам конкуренцията на Тодороф по магазините.
          Аз си пия и чакам Ломско пиво.
          Dostupen li e prospekta na kompaniqta "Lomsko Pivo" ?

Коментар

• Близо 40% от помощите на ЕС за лозарите са за вина, които не намират пазар / От: Мая Цветкова / maia@investor.bg
            -----------------------------------------------------------------
            http://www.investor.bg/?id=52376

Коментар

• Има, ма нали сме почитатели на Бенчмарк, каквото те кажат-такова консумираме.
              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                на мен и тази цена ми е висока, особено като гледам конкуренцията на Тодороф по магазините.
                при бирите няма ли конкуренция?айде успех с ломското,колега!

Коментар

• на мен и тази цена ми е висока, особено като гледам конкуренцията на Тодороф по магазините.

Коментар

• На мен пък цена 1.75 ми се струва приемлива на този етап, затова и влязох на това ниво. Явно и по ниско е можело, но аз дъна не гоня, пък и не хващам
                    Все пак при цените на повечето акции от тези дни тази позиция ми се струва добър вариант за част от освободения кеш.
                    Иначе каквото такова, пазарът си знае работата, успех на колегите

Коментар

• днес купувачите са повече от продавачите....очевидно тези нива стават интересни за покупка.....не е препоръка

Коментар

• 6te vidim sled ot4eta- ima kandidati da kupuvat na niskite niva

Коментар

• Високо не, ами високо!
                          Искате ли графики и инфо за винопроизводители и счет.отчети? да видите как стоят нещата малко по-глобално.
                          Аз си пия Пенфолдс, вие се мъчете с Тодороф.

ПС: не притежавам акции на Пенфолдс, и те са на загуба от 4 години насам, но пък собственика им е ОК.

Коментар

• Тука PG рациото много високо бе хора!
                            изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• kato ne slushate, sega shte se vidim na 1,20 lv. No to ne moze ot vsiaka pozicia da se pecheli, nali?!

Коментар

• Ама кога?Вече е 1,60.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X