Първоначално изпратено от Kristo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)
Collapse
X
-
източник: БФБ - София 3 Октомври 2007 15:44
Тодоров АД усвоява 502 хил. лв. по САПАРД чрез дъщерно дружество
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Тодоров АД-София /TODOROF/:
В изпълнение на поетите ангажименти за стабилно и устойчиво развитие на дружеството, Тодоров АД-София е на път да реализира един от основните си проекти за изграждане на собствени лозови масиви.
Проектът, с който, Тодоров - Агро ЕООД, дружество собственост - 100%, на Тодоров АД-София, е на стойност 1 004 548 лв, от които 502 274 лв. са средствата отпускани от програма САПАРД, като безвъзмездна финансова помощ при условията на специалната предприсъединителна програма на ЕС за развитие на земеделието и селските райони в Република България.
С подписването на договора с Държавен фонд „Земеделие" от 01.10.2007 г. се осигурява ресурс за „Създаване на лозово насаждение, изграждане на подпорна конструкция и закупуване на земеделска техника". От тях 204 дка са нови лозя и 314 дка са за конструкцията на вече съществуващи масиви. Това е част от планираните за доизграждане масиви, с което ТОДОРОВ АД, заедно с наличните вече 318 дка, ще осигури общо 1000 дка собствени лозя в периода до 2009 г. Реализираната инвестиция ще доведе до 100 % осигуряване на суровина само от собствени масиви и оттам до подобряване на качеството на предлаганите партиди вина.
Коментар
-
колеги,
нещо гледах наскоро по ТВ за големи интереси във винопроизводството в Европа.
ако ни накарат да изкореняваме лозя и да не ползваме захар при винопроизводството. не знам. но за БГ производителите май няма да е добре.
регулации. лошо. - доун,доун.
дивидент кеш май нема да има.
на инвестиралите тук умната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenВ БФБ-София АД е постъпила следната информация от Тодоров АД-София /TODOROF/:
В изпълнение на поетите ангажименти за стабилно и устойчиво развитие на дружеството, Тодоров АД-София е на път да реализира един от основните си проекти за изграждане на собствени лозови масиви.
Проектът, с който, Тодоров - Агро ЕООД, дружество собственост - 100%, на Тодоров АД-София, е на стойност 1 004 548 лв, от които 502 274 лв. са средствата отпускани от програма САПАРД, като безвъзмездна финансова помощ при условията на специалната предприсъединителна програма на ЕС за развитие на земеделието и селските райони в Република България.
С подписването на договора с Държавен фонд „Земеделие" от 01.10.2007 г. се осигурява ресурс за „Създаване на лозово насаждение, изграждане на подпорна конструкция и закупуване на земеделска техника". От тях 204 дка са нови лозя и 314 дка са за конструкцията на вече съществуващи масиви. Това е част от планираните за доизграждане масиви, с което ТОДОРОВ АД, заедно с наличните вече 318 дка, ще осигури общо 1000 дка собствени лозя в периода до 2009 г. Реализираната инвестиция ще доведе до 100 % осигуряване на суровина само от собствени масиви и оттам до подобряване на качеството на предлаганите партиди вина.
П.С - Под БЕЗВЪЗМЕЗДНА визирам и IPO-то!
Коментар
-
Първоначално изпратено от neoЗагуби се тва левчето някъде.А пък аз цената я дабутах до доста над двойката, както бях обещал.Ама като пратих едни 50 палки паунди от Лондон той моя брокер гле какви ги е надробил, но нейсе.Нека се радват и другите колеги миноритари.
ако са влезнали на IPO-то още го дух.т, а ако са влезни на минимума от 1.6 са на едни мизерни тридесетина %,
колко направиха другите дружества, а?
аз го сметнах и на 3 лева (а то няма да го докара скоро до там), пак са едни мизерни проценти,
е за каква радост говориш ти?"Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
Коментар
-
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Тодоров АД-София /TODOROF/:
С подписването на договора с Държавен фонд „Земеделие" от 01.10.2007 г. се осигурява ресурс за „Създаване на лозово насаждение, изграждане на подпорна конструкция и закупуване на земеделска техника". От тях 204 дка са нови лозя и 314 дка са за конструкцията на вече съществуващи масиви. Това е част от планираните за доизграждане масиви, с което ТОДОРОВ АД, заедно с наличните вече 318 дка, ще осигури общо 1000 дка собствени лозя в периода до 2009 г. Реализираната инвестиция ще доведе до 100 % осигуряване на суровина само от собствени масиви и оттам до подобряване на качеството на предлаганите партиди вина."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от neoЗагуби се тва левчето някъде.А пък аз цената я дабутах до доста над двойката, както бях обещал.Ама като пратих едни 50 палки паунди от Лондон той моя брокер гле какви ги е надробил, но нейсе.Нека се радват и другите колеги миноритари.
Коментар
-
И аз се набарбалюках преди 3-4 дни на 2.044(т.е допъних-имам и на по ниски цени),до сега се въздържах да не продам нищо,мисля,че му е времето да се вдига,та то какво ли не се вдига(и пенисите включително..).Обичам я тая БФБ
Опсс... печатна грешка имах предвид пенсийте.Да ме извините за неграмотността.
Коментар
Коментар