IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kristo
    източник: БФБ - София 3 Октомври 2007 15:44

Тодоров АД усвоява 502 хил. лв. по САПАРД чрез дъщерно дружество
    В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Тодоров АД-София /TODOROF/:
    В изпълнение на поетите ангажименти за стабилно и устойчиво развитие на дружеството, Тодоров АД-София е на път да реализира един от основните си проекти за изграждане на собствени лозови масиви.
    Проектът, с който, Тодоров - Агро ЕООД, дружество собственост - 100%, на Тодоров АД-София, е на стойност 1 004 548 лв, от които 502 274 лв. са средствата отпускани от програма САПАРД, като безвъзмездна финансова помощ при условията на специалната предприсъединителна програма на ЕС за развитие на земеделието и селските райони в Република България.
    С подписването на договора с Държавен фонд „Земеделие" от 01.10.2007 г. се осигурява ресурс за „Създаване на лозово насаждение, изграждане на подпорна конструкция и закупуване на земеделска техника". От тях 204 дка са нови лозя и 314 дка са за конструкцията на вече съществуващи масиви. Това е част от планираните за доизграждане масиви, с което ТОДОРОВ АД, заедно с наличните вече 318 дка, ще осигури общо 1000 дка собствени лозя в периода до 2009 г. Реализираната инвестиция ще доведе до 100 % осигуряване на суровина само от собствени масиви и оттам до подобряване на качеството на предлаганите партиди вина.
    беглите ми познания по лозарство ми шепнат, че трябва да минат поне 3-4г. след като си засял лозето, за да почнеш да береш като хората... 2009+3~2012-2013г. ще има вино от тези лозя ... в което няма нищо лошо...

Коментар

• източник: БФБ - София 3 Октомври 2007 15:44

Тодоров АД усвоява 502 хил. лв. по САПАРД чрез дъщерно дружество
      В изпълнение на поетите ангажименти за стабилно и устойчиво развитие на дружеството, Тодоров АД-София е на път да реализира един от основните си проекти за изграждане на собствени лозови масиви.
      Проектът, с който, Тодоров - Агро ЕООД, дружество собственост - 100%, на Тодоров АД-София, е на стойност 1 004 548 лв, от които 502 274 лв. са средствата отпускани от програма САПАРД, като безвъзмездна финансова помощ при условията на специалната предприсъединителна програма на ЕС за развитие на земеделието и селските райони в Република България.
      С подписването на договора с Държавен фонд „Земеделие" от 01.10.2007 г. се осигурява ресурс за „Създаване на лозово насаждение, изграждане на подпорна конструкция и закупуване на земеделска техника". От тях 204 дка са нови лозя и 314 дка са за конструкцията на вече съществуващи масиви. Това е част от планираните за доизграждане масиви, с което ТОДОРОВ АД, заедно с наличните вече 318 дка, ще осигури общо 1000 дка собствени лозя в периода до 2009 г. Реализираната инвестиция ще доведе до 100 % осигуряване на суровина само от собствени масиви и оттам до подобряване на качеството на предлаганите партиди вина.

Коментар

• колеги,

нещо гледах наскоро по ТВ за големи интереси във винопроизводството в Европа.

ако ни накарат да изкореняваме лозя и да не ползваме захар при винопроизводството. не знам. но за БГ производителите май няма да е добре.
        регулации. лошо. - доун,доун.

дивидент кеш май нема да има.

на инвестиралите тук умната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
          Ле-ле, след толкова БЕЗВЪЗМЕЗДНА помощ тоя кавал и сега ако не почне наистина да расте...а за качеството не му е виновна суровината(гроздето)! :-( :-(

П.С - Под БЕЗВЪЗМЕЗДНА визирам и IPO-то!

Коментар

• Първоначално изпратено от neo
            Загуби се тва левчето някъде.А пък аз цената я дабутах до доста над двойката, както бях обещал.Ама като пратих едни 50 палки паунди от Лондон той моя брокер гле какви ги е надробил, но нейсе.Нека се радват и другите колеги миноритари.
            на какво да се радват бе нео?!
            ако са влезнали на IPO-то още го дух.т, а ако са влезни на минимума от 1.6 са на едни мизерни тридесетина %,
            колко направиха другите дружества, а?
            аз го сметнах и на 3 лева (а то няма да го докара скоро до там), пак са едни мизерни проценти,
            е за каква радост говориш ти?
            "Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Тодоров АД-София /TODOROF/:
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от neo
                Загуби се тва левчето някъде.А пък аз цената я дабутах до доста над двойката, както бях обещал.Ама като пратих едни 50 палки паунди от Лондон той моя брокер гле какви ги е надробил, но нейсе.Нека се радват и другите колеги миноритари.
                Давай,дерзай(кажи и на брокера си).....Може и мажоритар да станеш,па като му дойде времето за дивидент ще ни поканиш на едноседмична почивка с шведска маса и деагустация етественно ...

Коментар

• Загуби се тва левчето някъде.А пък аз цената я дабутах до доста над двойката, както бях обещал.Ама като пратих едни 50 палки паунди от Лондон той моя брокер гле какви ги е надробил, но нейсе.Нека се радват и другите колеги миноритари.

Коментар

• И аз се набарбалюках преди 3-4 дни на 2.044(т.е допъних-имам и на по ниски цени),до сега се въздържах да не продам нищо,мисля,че му е времето да се вдига,та то какво ли не се вдига(и пенисите включително..).Обичам я тая БФБ
                    Опсс... печатна грешка имах предвид пенсийте.Да ме извините за неграмотността.

Коментар

• A zimata idva- purjolite vurvjat s 4erveno vino..

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                        тук поутихнаха злобничките заяждания.....
                        Защото идва сезона на виното, а и реколтата е супер, така че ще има и кеш!

Коментар

• тук поутихнаха злобничките заяждания.....

Коментар

• Дълго чакахме, но ще пием хубаво винце през зимата. И парички ще има.

Коментар

• Хубава цена днес - 2.15! Май потегляме финално на север!

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                                ama pi4ove.... stava duma za nqkakva si smeshna suma na poru4kata ot 41'000lv!!!

tova pari li sa??????? mislete bre!
                                абсолютно при продажби от 2.5 млн лева .. дано да имат и други щото ако това им е единствената са го закъсали :-D

Коментар

Working...
                                X