If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой може ли да ми каже от къде може да се намери някакво актуално инфо за дружеството? Сайта не е активен, телефонът също (дори и да не е извънредно положението).
От къде може да се види какво точно се случва с Тодоров АД? И можем ли като акционери да си потърсим правата понеже очевидно става въпрос за умишена дезинформация на акционерите? Благодаря
Кой сайт гледаш??? https://todoroff-wines.com/ Той дори е подновен скоро(актуализиран) към година 2020-та.Иначе всичко е надолу и тук така......Направих ги 45 000 бройки на средна 0,028.Пих скоро тяхно вино има го в CBA,и ми допадна.P.S.Препоръки никакви не давам,а това че някой излиза на всяка цена си е негова работа.
Някой може ли да ми каже от къде може да се намери някакво актуално инфо за дружеството? Сайта не е активен, телефонът също (дори и да не е извънредно положението).
От къде може да се види какво точно се случва с Тодоров АД? И можем ли като акционери да си потърсим правата понеже очевидно става въпрос за умишена дезинформация на акционерите? Благодаря
Абе, КОЙ излиза оттук така, като на пожар?!? Да не е Чичо Донев - той по едно време се беше заиграл с едни проценти! Пък и единствено човек, който не се е мъчил за парите си, може да излиза така - без да прави сметка! Само и само да излезе и да забрави...
Коментар