IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съгласен съм, че е добро попадение. Това е най-свежото предложение, което сме виждали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
      Може пък ако променят името от TodorOFF на TodorON да тръгнат нещата
      Добро попадение

Коментар

• Може пък ако променят името от TodorOFF на TodorON да тръгнат нещата

Коментар

• тази година беше сушава а това е добре за гроздето. дано направят хубаво вино.

Коментар

• Акцията отново изглежда подценена. Особено на фона на добрите данни за оборота и печалбата за деветмесечието. А сега следва най-доброто тримесечие от годината. Всички обичаме добро червено вино... Наздраве!

Коментар

• Е, отлагаш, но ще го търсим, да знаеш.

Коментар

• Абе във виртуалната не знам ама за следващата "инвеститьорска" среща ще пробвам да запазя една

Коментар

• Първоначално изпратено от the mag
                  Опаааа Много повече продажби, подобрен марж, нарастващ износ + печалбица, а най- доброто тепърва предстои... Кво повече му трябва на човек! А наздраве, макар и с..... татьовото винце
                  Я, донес една дамаджана и в нашата виртуална кръчма, че да го опитаме.

Коментар

• Опаааа Много повече продажби, подобрен марж, нарастващ износ + печалбица, а най- доброто тепърва предстои... Кво повече му трябва на човек! А наздраве, макар и с..... татьовото винце

Коментар

• Първоначално изпратено от Sharli
                      Браво мн добри вести тук, а се говори че зимата ще е студена
                      Някакси ми става топло и приятно с всяка отворена от мен бутилка Тодорофф
                      Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Тодоров АД (TODOROF) източник: finance.news.bg 30 Октомври 2007 18:51

Печалбата на Тодоров АД към 30 септември 2007г. е в размер на 144 хил. лв.
                        Дружеството Тодоров АД е реализирало печалба към третото тримесечие на 2007г., в размер на 144 хил. лв. Общите приходи на дружеството са в размер на 1 735 хил. лв., което е с 93.42 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 60.06 % спрямо предходния период до 1 591 хил.лв..

Данните са от Баланс/Отчет на дружеството към 30 септември 2007г..

Според отчета на дружеството към 30 септември 2006г. е формирана загуба в размер на 97 хил. лв.

Собственият капитал на дружеството към третото тримесечие на годината е 4646 хил. лв.

Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София за периода (1 август – 30 септември) 2007г:
                        Общ брой изтъргувани акции: ( 510 237 бр. акции )
                        Общ брой сделки: ( 785 бр. )
                        Минимална цена: ( 1.610 лв. )
                        Максимална цена: ( 2.290 лв. )
                        Среднопретеглена цена: ( 1.858 лв. за акция. )

* обобщената информация не обхваща сделки с акции на дружеството от типа(блокови сделки, регистрационни сделки, търгово предлагане и обратно изкупуване, сделки на приватизационен пазар, първичен пазар, както и големи пакети от акции )

Коментар

• Аааааааааа Хане, недей така, че и с Уеб медията положението е същото .

Коментар

• Първоначално изпратено от superlud
                            Отчета изненадва приятно Годишният ще е слънце
                            Хахахахаха, че то мойте печалба за деветмесечието е доста над Тодоров..., егати и печалбата...:lol:

Коментар

• ...впредвид всеобщата балонизация на борсата и това, че последното тримесечие тук ще е най-силно почвам да си мисля дали няма тук да е приятната изненада за края на годината...като се ослушам малко около мен...това е не само мое мнение....

разбира се ...не е препоръка...имам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от superlud
                                Отчета изненадва приятно Годишният ще е слънце
                                hahaaha abe profesionalist ti tuka li si se nabil... hahahaha

Коментар

Working...
                                X