IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Следейки стойноста портфейла си за времето от както търгувам на БФБ , мисля, че не съм си загубил времето , даже се радвам и бих искал така да продължава

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Е, ако следваш тоя принцип по-добре да участваш в тото 2. Хем по-евтино е, хем възвращаемостта ако уцелиш джакпота е по-голяма... За какво си губиш времето с бфб-то?
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• +1

Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
      Според мен продава мажо ,а парите ще използват за увеличение на капитала

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        написах, че ще купя 2000-3000 бр. ако цената стигне 15-20 ст. колкото да съм в играта.
        Е, ако следваш тоя принцип по-добре да участваш в тото 2. Хем по-евтино е, хем възвращаемостта ако уцелиш джакпота е по-голяма... За какво си губиш времето с бфб-то?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от George1988 Разгледай мнение
          Форексе, ти вярвша ли, че ще стигне 0?
          А аз се чудя колко трябва да си я закъсал, за да продаваш на тези нива?

П.П. Нека продавачът да изчака поне лека корекция...закъде се е разбързал толкова. ))
          Нали знаеш, като те надупят и няма време за въпроси....
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Форексе, ти вярвша ли, че ще стигне 0?
            А аз се чудя колко трябва да си я закъсал, за да продаваш на тези нива?

П.П. Нека продавачът да изчака поне лека корекция...закъде се е разбързал толкова. ))

Коментар

• Колега,

купил съм 2000 акции на 0,201 стотинки = 402 лв и 2 лв комисионна = 404 лв

Даже и 5 стотинки да стане, не се притеснявам .

п.с. още като бяха по 27 стотинки, написах, че ще купя 2000-3000 бр. ако цената стигне 15-20 ст. колкото да съм в играта. Т.ч. на мен целта ми с тия 2000 бройки е да съм в играта.... а пък представи си станат 2-3 лв след 5-6 години , може и да спечеля доста

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              То е очевадно... Ловците на "дъна" които след това започват да питат сърдито:

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                А ти Форексе купи ли?
                Не... След 1-2 години ще купувам не само винарни, а и много други бизнеси на килограм!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Колеги, не се чудете, а хващайте мрежите и в близкия магазин!
                  Купете си от вината на Тодорофф!
                  Така хем ще подкрепим дружеството, хем ще се почерпим!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Ами от сегашното ниво най-много още 100% да падне... Най-много да изгубиш 100% от парите си, кво толкова?
                    А ти Форексе купи ли?

Коментар

Положителното е , че "да пада да пада...колко да пада"...
                      Ами от сегашното ниво най-много още 100% да падне... Най-много да изгубиш 100% от парите си, кво толкова?

Коментар

Единственото спасение е да се осреднява. )))))))))))))))) И да спре да пада преди да ти свършат парите, с които осредняваш. )
                        Положителното е , че "да пада да пада...колко да пада"...акция под 0 лв няма
                        То под 0лв и пари няма !

Коментар

Единственото спасение е да се осреднява. )))))))))))))))) И да спре да пада преди да ти свършат парите, с които осредняваш. )
                          То даже химко се търгува над нула, да се чуди човек как нещо което струва 0 като цяло, като го разбиеш на части вече е повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            те 20% са 100 бона, кво да кажем
                            малко повечко са, но сигурно и това привлича.

Коментар

• Единственото спасение е да се осреднява. )))))))))))))))) И да спре да пада преди да ти свършат парите, с които осредняваш. )

Коментар

• те 20% са 100 бона, кво да кажем

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Макар че за 20% от капитала излизането няма да е бързо за всички

Коментар

Working...
                                X