IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Утре кой знае къде ще е цената. Акцията вече ще се е качила на влакче на ужасите.
    Е...ужас....ужас...колко да е ужас....нови 10 южно !!!

П.П. хубавото на южните движения са спада в загубите в % изражение. 10% спад от 0.20лв са 0.18лв, но спад с 10% от 0.18лв вече си е САМО 0.018лв и цената ще спре на 0.162лв
    Last edited by Алън; 10.02.2011, 21:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Мисля утре да си купя един процент тук. Мога да си позволя да го изгубя.
      Утре кой знае къде ще е цената. Акцията вече ще се е качила на влакче на ужасите.

Коментар

• Мисля утре да си купя един процент тук. Мога да си позволя да го изгубя.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън
          Възможно е някой от тези убавци да ги е продал без да знае... Демек, да е изгърмяло някакво репо /или гаранция по кредит/, което в момента се оспорва!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• През бенча трябва да са на техния фонд, мажо казва че не е продавал.

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Значи щом са минали акции през ПФБК това са на Никито, а тези през Бенча, са на мажо.
            Явно ще правят увеличение на капитала на 1 лв. или пак някви привилегировани акции . Ще видим
            Last edited by dex; 10.02.2011, 18:57.

Коментар

• Значи щом са минали акции през ПФБК това са на Никито, а тези през Бенча, са на мажо.
              Явно ще правят увеличение на капитала на 1 лв. или пак някви привилегировани акции . Ще видим

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              +1
              първо наистина през бенча се продаваше предните дни.
              но голямото изсипване мина днес през ПФБК
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                +1
                още веднъж благодаря за информацията!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                  Хубаво интервю! Мерси!

излиза че наистна е Никито + (евентуално) Бенча...
                  +1

Коментар

• Първоначално изпратено от dex

Ив. Тодоров: Не съм продавал акции от компанията
                    Хубаво интервю! Мерси!

излиза че наистна е Никито + (евентуално) Бенча...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Я гледайте Никито какви ги е плещил само преди няколко месеца и какви ги върши сега

Явно или е решил че ще фалирГат или е мнооого на зор за кеш
                      Защо мислиш че продавача е Никито?

за една седмица се изтъргуваха 23.5% капитала... На мен ми продаваха все през Бенчмарк...

Затова питам за продавача...

Коментар

• Я гледайте Никито какви ги е плещил само преди няколко месеца и какви ги върши сега

Каква е ролята ви в Тодоров АД?
                        Познавам и харесвам продуктите на изба Тодоров. Според мен Тодоров е в десятката, а може би и в тройката на най-престижните български марки вино. Естествено, не сме винопроизводители, а финансови инвеститори и решението за покупка на дялове е свързано с анализ на пазара и на представянето на компанията. Придобихме 635,000 акции от Тодоров АД, което е 18.68% от капитала. Поради финансовата криза и спада на борсата цената на акция е спаднала 6-7 пъти – горе-долу колкото и целият пазар. Цената, на която придобихме този дял, съответства на пазарна капитализация от малко на 1 млн. лв., а нетните активи на дружеството са към 4 млн. лв. на консолидирана база. Закупили сме над 600,000 акции на цена около 30% от балансовата стойност на една акция (Price/Book = 0.3). За мен P/B под 0.5 означава, че трябва да купуваш акциите, ако вярваш, че компанията няма да изпадне във финансово затруднение. Вярно е, че фирмата е губеща в момента, след като беше печеливша през всичките години до 2008 г. Но считам, че най-добрият момент за инвестиции в акции е когато цари песимизъм и когато пазарът е в падаща фаза. Разчитам на обрат през следващите години. Сега като втория най-голям акционер в Тодоров АД ще се опитаме да допринесем за увеличението на продажбите и за вземането на правилни стратегически решения.
                        Явно или е решил че ще фалирГат или е мнооого на зор за кеш

Коментар

• днес се изтъргуваха има няма 5000 бутилки вино, и то от нескъпото

Коментар

• Да не ровиш, ето. Това дружество е основното със лозовите масиви, които струват доста:

Проектът, с който, „Тодоров – Агро” ЕООД, дружество собственост – 100%, на ТОДОРОВ АД, е на стойност
                            1 004 548 лв, от които 502 274 лв. са средствата отпускани от програма САПАРД, като безвъзмездна финансова помощ при условията на специалната предприсъединителна програма на ЕС за развитие на земеделието и селските райони в Република България.

С подписването на договора с Държавен фонд „Земеделие” от 01.10.2007 г. се осигурява ресурс за „Създаване на лозово насаждение, изграждане на подпорна конструкция и закупуване на земеделска техника”. От тях 204 дка са нови лозя и 314 дка са за конструкцията на вече съществуващи масиви. Това е част от планираните за доизграждане масиви, с което ТОДОРОВ АД, заедно с наличните вече 318 дка, ще осигури общо 1000 дка собствени лозя в периода до 2009 г. Реализираната инвестиция ще доведе до 100 % осигуряване на суровина само от собствени масиви и оттам до подобряване на качеството на предлаганите партиди вина.

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Писах, моето мнение по-надолу - според мен Ники Василев е решил че ще фалирГа
                            Други обаче не мислят така и му ги купиха. Включително и аз помогнах, след няколко сладки врътки мужду 20-22 ст.

Сега го проучвам вече, че преди това нямаше време. Гледам че на 18-ти ще има ОСА за решаване вливането на едно дъщерно. Ще ровя в ТР да видя тия дъщерни читави ли са или кухи черупки

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Някой може ли да каже каква е причината за разпродажбите тук? Моля без лигавщини.
                              Писах, моето мнение по-надолу - според мен Ники Василев е решил че ще фалирГа
                              Други обаче не мислят така и му ги купиха. Включително и аз помогнах, след няколко сладки врътки мужду 20-22 ст.

Сега го проучвам вече, че преди това нямаше време. Гледам че на 18-ти ще има ОСА за решаване вливането на едно дъщерно. Ще ровя в ТР да видя тия дъщерни читави ли са или кухи черупки

Коментар

• Пешо, преписваш данните дето сме намерили с колегите във форума и пишеш статия а жълта естествено

[QUOTE=Алън;1204640]Двете най-застрашените от фалит компании на БФБ

Коментар

Working...
                                X