Тук нещо интересно може ли да се очаква ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ломско пиво (LOMP / LOMSKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от e500 Разгледай мнениеЗа съжаление не могат да си покрият целите за налагане на марката. Аз не се сещам за заведение, където да съм видял чадъри с тяхното лого. Може би Северозапада е техен бастион, но докога? Също така основните им приходи са от по-евтините марки продавани в хранителните вериги, а това май им изяжда печалбата. Искрено им желая успех, все пак не остнаха много български производители.
Коментар
-
За съжаление не могат да си покрият целите за налагане на марката. Аз не се сещам за заведение, където да съм видял чадъри с тяхното лого. Може би Северозапада е техен бастион, но докога? Също така основните им приходи са от по-евтините марки продавани в хранителните вериги, а това май им изяжда печалбата. Искрено им желая успех, все пак не остнаха много български производители.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vrusev Разгледай мнениеВече е лято а бирата е още топла .....! Докога ще ни цакат с топла бира ?Истината е винаги някъде по средата
Коментар
-
каква била работата
На свое заседание от 28.02.2013 г. Съвета на директорите на „Ломско пиво” АД, гр. Лом на основание чл. 19 от Устава на дружеството във връзка с чл. 187б от ТЗ и на основание чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК прие решение да бъде извършено обратно изкупуване на собствени акции – първа процедура в границите определени от чл. 19 от Устава на дружеството, както следва:
Брой акции, подлежащи на обратно изкупуване по настоящата процедура – до 2,67 % от регистрирания капитал или до 120 000 броя акции с право на глас.
Минимална цена на обратно изкупуване – 0,25 лева
Максимална цена на обратно изкупуване – 0,45 лева
Начален срок – 01.03.2013 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lide Разгледай мнениеИ защо смяташ, че и тази година ще е така, поне аз досега не съм видял да е излязъл отчетът им?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеинтересно как все през годината е добре печалбата а в края на годината остават няколко КИстината е винаги някъде по средата
Коментар
-
Аз така и не съм ги пробвал, а все съм имал желание.
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВсяко лято прескачам до Лом. Честно ви казвам - не бях пил по-хубава бира в България - наливно Ломско пиво на брега на Дунав.
Жалко, че не си купих акции тук - макар, че се оглеждах известно време. Не знам как са финансово, но пазар определено имат - особено в северна България ....Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВсяко лято прескачам до Лом. Честно ви казвам - не бях пил по-хубава бира в България - наливно Ломско пиво на брега на Дунав.
Жалко, че не си купих акции тук - макар, че се оглеждах известно време. Не знам как са финансово, но пазар определено имат - особено в северна България ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vrusev Разгледай мнениеКолеги , някой пие ли я тази бира ?
Жалко, че не си купих акции тук - макар, че се оглеждах известно време. Не знам как са финансово, но пазар определено имат - особено в северна България ....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолега,
не го остави да се похвали човека. .
Коментар
Коментар