Първоначално изпратено от Slavi Petrov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ломско пиво (LOMP / LOMSKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Slavi Petrov Разгледай мнение
Ако са ги продали за добра цена,току виж раздали някой лев дивидент,за последно.
https://www.youtube.com/watch?v=R-0ryU_OeH8
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
От публичното, в частното. Или от общото в "мажоритарното". КФН нали си вземат заплатите, какво ги бъркат такива сделки... Намесват се само ако "отгоре" им се обадят, за да спрат някоя сделка с "неправилен" купувач...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
от левия в десния джоб
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ако се проверят собствениците, ще стане по-ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Продали са марките на същата фирма ,с която са сключили договор за дистрибуция в края на 23-та или в началото на 24-та ,не си спомням точно...Каква точно е идеята, можем само да гадаем...Имал съм доста отдавна,в момента нямам акции тук ,нямам и препоръки....destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Продали са марките на същата фирма ,с която са сключили договор за дистрибуция в края на 23-та или в началото на 24-та ,не си спомням точно...Каква точно е идеята, можем само да гадаем...Имал съм доста отдавна,в момента нямам акции тук ,нямам и препоръки....Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от borislav96202 Разгледай мнениеИнтересно развитие на дружеството, какво ли следва?
На 29.04.2024 г. Ломско пиво АД, сключи договор за продажба на притежаваните от дружеството търговски марки.
https://www.investor.bg/media/files/...e%20300424.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от borislav96202 Разгледай мнениеИнтересно развитие на дружеството, какво ли следва?
На 29.04.2024 г. Ломско пиво АД, сключи договор за продажба на притежаваните от дружеството търговски марки.
Коментар
-
Интересно развитие на дружеството, какво ли следва?
Коментар
-
Другата "греда" Тодоров ли ти беше?!Подобни акции ги ползвах да си начеша хазартното в мен...Купя за четирипетстотин лева и веднага ги пусна да се продават с два-трийсе процента горница ...Ако не ми се получат нещата краткосрочно, ги продавам с колкото Господ дал загуба...Предвид микроскопичната сума - няма никаква болка....
Отдавна не съм се заигравал...
Втората е една непублична, която правеше доста добро вино. Не ми е ясно защо са я ликвидирали...
Преди седмица се опитах да намеря инфо в ТР, но нещо се замотах. Обадих се и ми казаха, че всичко е приключило и както се очаква в нашата родна действителност, ликвидаторът не е успял да осребри никакви активи ...
Така че, тараторът се оказа топъл.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
Много филми за винарни и пивоварни на запад от Драгоман гледаш....
Там собствениците на такива производства си режат малкото пръстче ако бизнеса не върви.
По принцип бях чувал добри неща за новия собственик на Ломско, но от адвокат, производител трудно става.
Миналата година пих от бирата им и се учудих, че е доста добра с натурален вкус и аромат.
Имат си фенове в северозапада и по принцип могат да оцелеят в конкурентна среда.
Ако питат мен ( добре, че не ме бръснат за...) бих ги продал на някоя от големите фабрики. Кандидати ще се намерят.
пп Дано не фалират, че ми станаха в повече загубите от винарни. Вече втора акция ми се нулира....Кво да прави човек в БГ ?
Всяка мутра си мисли, че като купи винарна или си направи шато, ще прави милиони след година -две.
Отдавна не съм се заигравал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от borislav96202 Разгледай мнениеЗащо трябва да се говори и прави източване? Не може ли да се направи обратното, да се гради и развива бизнеса? От това също може да се спечели.
Имат база, имат опит, марки, цял бизнес.
Там собствениците на такива производства си режат малкото пръстче ако бизнеса не върви.
По принцип бях чувал добри неща за новия собственик на Ломско, но от адвокат, производител трудно става.
Миналата година пих от бирата им и се учудих, че е доста добра с натурален вкус и аромат.
Имат си фенове в северозапада и по принцип могат да оцелеят в конкурентна среда.
Ако питат мен ( добре, че не ме бръснат за...) бих ги продал на някоя от големите фабрики. Кандидати ще се намерят.
пп Дано не фалират, че ми станаха в повече загубите от винарни. Вече втора акция ми се нулира....Кво да прави човек в БГ ?
Всяка мутра си мисли, че като купи винарна или си направи шато, ще прави милиони след година -две.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар