If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А БЕ НЯМА ГРЕШКА! към 01.06.2008г. са си били 2800, но към 31.12.2008 - 2400 (след започналите съкращения от месец октомври)
И аз обичам фактите (цифрите) .
Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Колека, Пишман може ли да изброиш 5 компании от Софикс, които според твоите критерии са свястни. Това за мен е достатъчно.
НЕ ЧЕТЕТЕ!!!!!!!!!! Не се занимавам с борсови истории!!!!!!!!!!!! Купувам само хляб от магазина до нас. Не съм икономист!!!!!!!!!! Имам някакъФ поглед ф/у фирмата и се опитвам да си сверя часовника.
А да! Благодаря за наградата! (не моа разбера що си мислите, че пиша да показвам знания )
Защо ти е да си "сверяваш" часовника, ако ще го ползваш само доколкото ти е необходим, за да идеш до магазина да си купиш хляб ???
Колека, Пишман може ли да изброиш 5 компании от Софикс, които според твоите критерии са свястни. Това за мен е достатъчно.
НЕ ЧЕТЕТЕ!!!!!!!!!! Не се занимавам с борсови истории!!!!!!!!!!!! Купувам само хляб от магазина до нас. Не съм икономист!!!!!!!!!! Имам някакъФ поглед ф/у фирмата и се опитвам да си сверя часовника.
А да! Благодаря за наградата! (не моа разбера що си мислите, че пиша да показвам знания )
А БЕ НЯМА ГРЕШКА! към 01.06.2008г. са си били 2800, но към 31.12.2008 - 2400 (след започналите съкращения от месец октомври)
И аз обичам фактите (цифрите) .
SubZero, даааааа. Интересно, аз знам със (изкушавам се да го кажа - 100%) 99% сигурност, че към 01.06.2008г. служителите бяха около 2800 (да и тогава пишеше - с над 2800 високо квалифицирани служители, ама дали не са били 3300? .
Не виждам причина за разликата. Това са факти, които предполагам могат да се проверят от сериозни инвеститори (наистина не знам обаче е ли е възможно или не).
По отношение на печалбата и броя служители - твърдо ДА, прав си. При запазение или увеличени приходи и намалени разходи (в случая една част от заплати) = по-голяма печалба. Сега обаче не знам дали печалбата е реална или не (при положение, че твърдиш, че Агроинвест и Ломско не са губещи (за 2008г и 2009г)).
ми къде 10 000 (десет хиляди)
вземай се в ръце, че дъртото почва да ти взема точки
Да, печелиш наградата "Пишман инвеститор номер 1 във форума на Инвестор"! Повярвай ми наградата е особенно ценна придобивка, като вземем предвид изключително засилената конкуренция, която имаш :-)))) хахахаха
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Един факт, който ще ми е интересно ВЪТРЕШНИТЕ да коментират
Служители на ЕН към 01.06.2008г. - около 2800 човека
Служители на ЕН към момента - около 2200-2300 човека (сега наистина не знам колко са точно)
Аз ли греша или това не е следствие от благоденствие?
Сега погледнах в сайта на Ен - броят на служителите е даже 2000 човека.
Вие сте на ход г-да разбирачи.
И каква е гаранцията че в сайта може да пише над 2000 а всъщност да е над 2200 ?
Освен това инсайдъра го каза добре: това по-скоро би била позитивна новина за инвеститорите, особено и ако печалбата расте.
Люк, извини ме, че се намесвам в чужд разговор, но въпросът ти не е много точен. Най-добри компании по какъв параметър - мениджмънт, печалба, потенциал за развитие на бизнеса, потенциал за ръст на цената на акцията и т.н. Класирането на компаниите на БФБ по всеки един от тези параметри ще бъде доста различно.
И по 4-те параметъра, които си посочил.
Комплексна оценка.
Служители на ЕН към момента - около 2200-2300 човека (сега наистина не знам колко са точно)
Цитирай си източника (с линк) и ще продължим дискусията относно персонала. Дори и така да е, както ти предполагаш, това по цял свят се смята за добра новина за акционерите. Щом успяват да увеличават приходите и печалбите с по-малко хора, то по-добре от това здраве му кажи.
Ей ти и линк http://enemona.bg/index.php?94. за сегашният брой за съжаление не мога да ти дам инфо от линка им през 2008 .
Пак питам - нали не очакваш да ти дам справка с личният подпис на Началник личен състаФФ
ПИШМАНЕ, както си и мислех, отново си масажираш пръстовите отпечатъци. В сайта пише НАД 2000 служители. Колко точно ти казват звездите, че е това? :-)
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Цитирай си източника (с линк) и ще продължим дискусията относно персонала. Дори и така да е, както ти предполагаш, това по цял свят се смята за добра новина за акционерите. Щом успяват да увеличават приходите и печалбите с по-малко хора, то по-добре от това здраве му кажи.
Пич тук вече започвам да се съмнявам колко си ИНСАЙДЪР. Това вече е 1000% факт - питай батко си Прокопи (не знам дали и Богдан не ти е батко) за малко исторически инфо и ако греша бутилката е от мен, ако ли не ще те опъна на лозето (да копаш) да ми заработиш една бутилка ракийка .
Ей ти и линк http://enemona.bg/index.php?94. за сегашният брой за съжаление не мога да ти дам инфо от линка им през 2008 .
Пак питам - нали не очакваш да ти дам справка с личният подпис на Началник личен състаФ?
А за консолидираният отчет на Бизнес група Ен
Всъщност направи ли си труда да погледнеш представянето на ТФЕЦ Никопол за евентуални инвеститори - както са го направили него така си вършат и 80-90% от работата (в никакъв случай 100%).
Коментар