Първоначално изпратено от Цар Кеш
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от дългосроченДобра инвестиция. Мисли и си реализира целите мениджмънта, а от това ние акционерите ще имаме полза. Вярвам, че ще продължават така и няма да ни подведат. Успех на тези, които оценят фундамента.))
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченДобра инвестиция. Мисли и си реализира целите мениджмънта, а от това ние акционерите ще имаме полза. Вярвам, че ще продължават така и няма да ни подведат. Успех на тези, които оценят фундамента.))
Коментар
-
http://www.investor.bg/?cat=5&id=95126
Казват, че кешфлоу ще се подобри с близо 400 000 левчета което е супер, но по хубавото според мен е, че вместо разходи за наем предполагам около 3500*12*20=840 000 левчета годишно ще влязат като инвестиция в актив. Второто носи по добра полза за акционерите, особено при тая ниска цена от 500 евро на квадрат и то без земята, иначе даже е към 350-400 евра грубо. Пък и с тая ниска за пазара цена направо си плаче за преоценка.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧърчилПървоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от малката сестрамисля, че енемона поддържа добри финансови показатели
дори и в тежката 2009г
ако продължи така и през 2010г перспективите и за развитие ще са много добри
пригнизните отчетни показатели мисля, че са реалистични за изпълнение
при това положение може да се очаква добра доходност от варантите
ако някой има друго виждане нека да го напише
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от малката сестрамисля, че енемона поддържа добри финансови показатели
дори и в тежката 2009г
защо мислиш, че при превилигированите???
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от малката сестрамисля, че енемона поддържа добри финансови показатели
дори и в тежката 2009г
Коментар
Коментар