IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Цар Кеш
    Варантите с 20% доходност са си мнооого добре. Акцията гледам откакто се включи мафкетмейкъра почва да живва в правилната посока. Спрямо другите строителни фирми кака Мони е два пъти подценена.

Не е препоръка.
    Тук тепърва предстои движението нагоре. Посока надолу няма да има. Добра компания, добър мениджмънт, добър фундамент, добри перспективи за развитие, които се осъществяват от компанията. Това е.

Коментар

• Варантите с 20% доходност са си мнооого добре. Акцията гледам откакто се включи мафкетмейкъра почва да живва в правилната посока. Спрямо другите строителни фирми кака Мони е два пъти подценена.

Не е препоръка.

Коментар

• Тук сме си добре днес, на зелено +0,44%.
        Нищо че премиера нещо май не подкрепя ускореното развитие на ядрената енергетика у нас, явно имаме добри перспективи за развитие.
        Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Кеш
          В съобщението пише че тия сейвингс са след разходите за кредита. Демек Спестяванията=Стар Наем - Кредит + Плащане на наем от БТК
          Keша, как вървят варантите ? )))

Коментар

• А бе тя сградата е сравнително стара, НО ... то и мавзолея беше стар . Сградата е правена с много Джелязо и много циМент, т.е. - добра инвестиция е.
            Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Интересно би било да се разбере според мен и на колко години е сградата, защото ако е някоя стара то и живота и съответно е по-къс. Но поне остава земята, която не е никак малък актив

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                Първоначално изпратено от дългосрочен
                Добра инвестиция. Мисли и си реализира целите мениджмънта, а от това ние акционерите ще имаме полза. Вярвам, че ще продължават така и няма да ни подведат. Успех на тези, които оценят фундамента.
                А за тези, които не го оценят (или поне не по същия начин), ...няма ли успех ?! ))
                Пожелавам на всички инвеститори успех, но той ще зависи от това кой какви инвестиции прави и колко време е склонен да чака.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                  Добра инвестиция. Мисли и си реализира целите мениджмънта, а от това ние акционерите ще имаме полза. Вярвам, че ще продължават така и няма да ни подведат. Успех на тези, които оценят фундамента.
                  А за тези, които не го оценят (или поне не по същия начин), ...няма ли успех ?! ))

Коментар

• Добра инвестиция. Мисли и си реализира целите мениджмънта, а от това ние акционерите ще имаме полза. Вярвам, че ще продължават така и няма да ни подведат. Успех на тези, които оценят фундамента.

Коментар

• В съобщението пише че тия сейвингс са след разходите за кредита. Демек Спестяванията=Стар Наем - Кредит + Плащане на наем от БТК

Коментар

• Преоценки в друго време с тия данъци.....за какво им е да преоценяват?

Тия savings които ще направят ще бъдат елиминирани частично от разходите по обслужването на кредита, така че ефекта ще е значително по минимален.

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=95126

Казват, че кешфлоу ще се подобри с близо 400 000 левчета което е супер, но по хубавото според мен е, че вместо разходи за наем предполагам около 3500*12*20=840 000 левчета годишно ще влязат като инвестиция в актив. Второто носи по добра полза за акционерите, особено при тая ниска цена от 500 евро на квадрат и то без земята, иначе даже е към 350-400 евра грубо. Пък и с тая ниска за пазара цена направо си плаче за преоценка.

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил
                            Първоначално изпратено от дългосрочен
                            Първоначално изпратено от малката сестра
                            мисля, че енемона поддържа добри финансови показатели
                            дори и в тежката 2009г
                            ако продължи така и през 2010г перспективите и за развитие ще са много добри
                            пригнизните отчетни показатели мисля, че са реалистични за изпълнение
                            при това положение може да се очаква добра доходност от варантите
                            ако някой има друго виждане нека да го напише
                            И по трите инструмента, ще има добра доходностн-варантите са обвързани с обикновените, но си мисля, че най-голяма доходност, ще има при привилигированите.
                            ще чакам варантите под 50ст да си взема
                            Всеки нещо чака. Едни дочакват, други не. Едни съжаляват, че са направили нещо, други съжаляват, че не са направили нещо. Пазар.

Коментар

дори и в тежката 2009г
                              И по трите инструмента, ще има добра доходностн-варантите са обвързани с обикновените, но си мисля, че най-голяма доходност, ще има при привилигированите.

защо мислиш, че при превилигированите???

Коментар

дори и в тежката 2009г
                                ще чакам варантите под 50ст да си взема

Коментар

Working...
                                X