Млъкнахте, а. Как няма като нямате факти да плюете.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от чичо СкруджПървоначално изпратено от дългосроченКакво става днес - отляво многоцифрени оферти. Тук и при Монбат нещата ми приличат като стълбичка - едно по едно стъпалце по-бавничко, но сигурно нагоре ги преодоляваме. Така е по сигурно, защото много инвеститори ще имат възможност да се включат, е няма да са с много бройки, но и това е нещо. ТАКОВА ПОКАЧВАНЕ НА ЦЕНАТА Е СТАБИЛНО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченКакво става днес - отляво многоцифрени оферти. Тук и при Монбат нещата ми приличат като стълбичка - едно по едно стъпалце по-бавничко, но сигурно нагоре ги преодоляваме. Така е по сигурно, защото много инвеститори ще имат възможност да се включат, е няма да са с много бройки, но и това е нещо. ТАКОВА ПОКАЧВАНЕ НА ЦЕНАТА Е СТАБИЛНО.
Коментар
-
Какво става днес - отляво многоцифрени оферти. Тук и при Монбат нещата ми приличат като стълбичка - едно по едно стъпалце по-бавничко, но сигурно нагоре ги преодоляваме. Така е по сигурно, защото много инвеститори ще имат възможност да се включат, е няма да са с много бройки, но и това е нещо. ТАКОВА ПОКАЧВАНЕ НА ЦЕНАТА Е СТАБИЛНО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от дългосроченСкоро, ще започне търговията с привилигированите акции и въпроса ми е с каква доходност ще започне търговията?
Аз мисля, че ще бъде повече от 20 %.
Колега Трол да се обзаложим, че ти няма да познаеш, ако е така трябва да си признаеш, че манипулираш аудиторията. Съгласен ли си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от дългосроченСкоро, ще започне търговията с привилигированите акции и въпроса ми е с каква доходност ще започне търговията?
Колега Трол да се обзаложим, че ти няма да познаеш, ако е така трябва да си признаеш, че манипулираш аудиторията. Съгласен ли си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от дългосрочен15.770 за бройка е моята прогноза, като след една година ще бъде много по-висока.
Всеки да прави, каквото си иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от дългосроченСкоро, ще започне търговията с привилигированите акции и въпроса ми е с каква доходност ще започне търговията?
Коментар
Коментар