IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Млъкнахте, а. Как няма като нямате факти да плюете.

Коментар

• А бре тая Енемона удържане няма ))))))).
      За малко ме нямаше (тракторни забавления ) и гледай как се е изтреляла да ге ... да не вярва човек.
      Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• НЯКОИ СЕ ИЗКАЧВАМЕ ПО СТЪЛБИЧКИТЕ НА ЕНЕМОНА И МОНБАТ, ДРУГИ СЛИЗАТ ПО СТЪЛБИЧКИТЕ НА...............ДОБРА СЕДМИЦА. ЩЕ ПОЧИВАМЕ С УДОВОЛСТВИЕ. ЩЕ НАПРАВИМ АНАЛИЗИ, ЩЕ ПОЧЕТЕМ И ДРУГАТА СЕДМИЦА С НОВИ СИЛИ, ЧЕ ТЕЗИ ДВЕ СТЪЛБИ ИМАТ МНОГО СТЪПАЛА ЗА ИЗКАЧВАНЕ, КАТО НЕБОСТЪРГАЧИ СА.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен

Че кой те навива, ти имаш ли глава на раменете. Имаш нали, използвай я. Но бъди сигурен, че всички компании няма да се представят еднакво и по- малко от половината от Софикс заслужават внимание. Успех.
          виж тук съм 100% съгласен

Коментар

• Първоначално изпратено от чичо Скрудж
            Първоначално изпратено от дългосрочен
            Какво става днес - отляво многоцифрени оферти. Тук и при Монбат нещата ми приличат като стълбичка - едно по едно стъпалце по-бавничко, но сигурно нагоре ги преодоляваме. Така е по сигурно, защото много инвеститори ще имат възможност да се включат, е няма да са с много бройки, но и това е нещо. ТАКОВА ПОКАЧВАНЕ НА ЦЕНАТА Е СТАБИЛНО.
            Ако смяташ да ни заливаш дългосрочно с някакви изкуствени или изсмукани от пръстите коментари, по-добре не си прави труда. За чичо Скрудж няма значение, на какво ти приличало нещо си там, а има значение растежа на портфейла и най-вече частта, която се пада на паричките! Според чичо Скрудж, ако няма такъв растеж, другото е плява и безсмислена самонавивка.
            Че кой те навива, ти имаш ли глава на раменете. Имаш нали, използвай я. Но бъди сигурен, че всички компании няма да се представят еднакво и по- малко от половината от Софикс заслужават внимание. Успех.

Коментар

Какво става днес - отляво многоцифрени оферти. Тук и при Монбат нещата ми приличат като стълбичка - едно по едно стъпалце по-бавничко, но сигурно нагоре ги преодоляваме. Така е по сигурно, защото много инвеститори ще имат възможност да се включат, е няма да са с много бройки, но и това е нещо. ТАКОВА ПОКАЧВАНЕ НА ЦЕНАТА Е СТАБИЛНО.
              Ако смяташ да ни заливаш дългосрочно с някакви изкуствени или изсмукани от пръстите коментари, по-добре не си прави труда. За чичо Скрудж няма значение, на какво ти приличало нещо си там, а има значение растежа на портфейла и най-вече частта, която се пада на паричките! Според чичо Скрудж, ако няма такъв растеж, другото е плява и безсмислена самонавивка.

Коментар

• Какво става днес - отляво многоцифрени оферти. Тук и при Монбат нещата ми приличат като стълбичка - едно по едно стъпалце по-бавничко, но сигурно нагоре ги преодоляваме. Така е по сигурно, защото много инвеститори ще имат възможност да се включат, е няма да са с много бройки, но и това е нещо. ТАКОВА ПОКАЧВАНЕ НА ЦЕНАТА Е СТАБИЛНО.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТРОЛ
                  Първоначално изпратено от ТРОЛ
                  Скоро, ще започне търговията с привилигированите акции и въпроса ми е с каква доходност ще започне търговията?
                  Аз мисля, че ще бъде повече от 20 %.
                  за сега се очертава отрицателна или най-много нулева

Колега Трол да се обзаложим, че ти няма да познаеш, ако е така трябва да си признаеш, че манипулираш аудиторията. Съгласен ли си.
                  Обзалагай се с пазара. Аз казвам какво би се случило ако в този момент започне търговията при моментните условия. 20% ги забрави. Не гледай варантите - те бяха бяла лястовица за БФБ, а прив. акции вече има доста
                  Ти само ще гледаш отстрани и няма да ти се вярва.

Коментар

Първоначално изпратено от ТРОЛ
                    Скоро, ще започне търговията с привилигированите акции и въпроса ми е с каква доходност ще започне търговията?

Колега Трол да се обзаложим, че ти няма да познаеш, ако е така трябва да си признаеш, че манипулираш аудиторията. Съгласен ли си.
                    Обзалагай се с пазара. Аз казвам какво би се случило ако в този момент започне търговията при моментните условия. 20% ги забрави. Не гледай варантите - те бяха бяла лястовица за БФБ, а прив. акции вече има доста

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                      15.770 за бройка е моята прогноза, като след една година ще бъде много по-висока.
                      Кво се впрягаш да им обясняваш.
                      Всеки да прави, каквото си иска.
                      Просто им обяснявам какво са пропуснали. Така е на борсата изтървеш ли момента, трябва да чакаш следващия, а той не се знае кога ще е.

Коментар

15.770 за бройка е моята прогноза, като след една година ще бъде много по-висока.
                        Кво се впрягаш да им обясняваш.
                        Всеки да прави, каквото си иска.

Коментар

• 15.770 за бройка е моята прогноза, като след една година ще бъде много по-висока.

Коментар

• Пичове, я дайте прогнози за цената в лв.?
                            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от ТРОЛ

Коментар

Коментар

Working...
                                X