Първоначално изпратено от Спекулант
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеакцията или дружеството?
Погледнахте ли паричния поток в конс. отчет .... потресаващо отрицателен.
И съответно продължават да затъват в заеми.Добрият, стар Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеДобре, че ЕНЕМОНА малко се посъживи.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеKak го виждаш, представителя на финансовия ендженеринг ?Ще го закара ли до номинал и той ?
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеСпоред мен само един човек купува, така че ако той благоволи...Ще го закара ли до номинал и той ?
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНякой който е купил Енемона, може ли да каже през кой посредник продават?
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНякой който е купил Енемона, може ли да каже през кой посредник продават?
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеАко КФН им спре тази шашма догодина ще измислят друга,но те загуби в годишните отчети не може да показват.(има условие при търговете за държавни и общински поръчки)Добрият, стар Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеАко КФН им спре тази шашма догодина ще измислят друга,но те загуби в годишните отчети не може да показват.(има условие при търговете за държавни и общински поръчки)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеПревилигированите нали знаете що се суркат.
Щото явно се оказва че дивидент няма да видят.
Одиторите и КФН държат Енемона да изчисти машинациите в отчета си за 2011 г. и тогава вместо печалба ще лъсне една гигантска загуба - и дивидент йок.
А дали някога по-натам ще излезе на печалба че да даде дивидент.... Еми ПФ явно не вярват в това. Още повече като се види ква загуба вади в 6-месечния.
КФН като си свърши работата и като спря шашмите сега няма как да се вади печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеА това че прокопитата купували, няма как да ме съблазни.
Ако мажо е решил да си чупи главата в стената, не мисля да го следвам...
Не върви хем яко загуби в отчета, мерки от КФН, отписване на милионни вземания, спад на приходите и цената да я държиш да не потъва... Само прави услуга на дървеняците от ПФ и пр.
Коментар
-
А това че прокопитата купували, няма как да ме съблазни.
Ако мажо е решил да си чупи главата в стената, не мисля да го следвам...
Не върви хем яко загуби в отчета, мерки от КФН, отписване на милионни вземания, спад на приходите и цената да я държиш да не потъва... Само прави услуга на дървеняците от ПФ и пр.Добрият, стар Батя
Коментар
Коментар