IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
    Дружеството със сигурност не дава признаци на оправяне.
    Погледнахте ли паричния поток в конс. отчет .... потресаващо отрицателен.
    И съответно продължават да затъват в заеми.
    и аз се учудих на мнението, че дружеството се било съживило. не искам да давам черни прогнози, но тук тенденцията е доста силна и се засилва с всяко следващо тримесечие.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
      акцията или дружеството?
      Дружеството със сигурност не дава признаци на оправяне.
      Погледнахте ли паричния поток в конс. отчет .... потресаващо отрицателен.
      И съответно продължават да затъват в заеми.
      Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Добре, че ЕНЕМОНА малко се посъживи .
        акцията или дружеството?

Коментар

• Добре, че ЕНЕМОНА малко се посъживи .
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
            Kak го виждаш, представителя на финансовия ендженеринг ? Ще го закара ли до номинал и той ? ))
            Ако от него зависи - не. Цената на една акция обаче рядко зависи от желанието на един човек.

Коментар

• Ей тези не се отказват,ще обжалвали във ВАС.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                Според мен само един човек купува, така че ако той благоволи...
                Kak го виждаш, представителя на финансовия ендженеринг ? Ще го закара ли до номинал и той ? ))

Коментар

Някой който е купил Енемона, може ли да каже през кой посредник продават?
                  някой от маркет мейкъра да се изкаже по въпроса, ако още има маркет мейкър, който прави кинти от спадаща позиция

Коментар

Някой който е купил Енемона, може ли да каже през кой посредник продават?
                    Според мен само един човек купува, така че ако той благоволи...

Коментар

• Някой който е купил Енемона, може ли да каже през кой посредник продават?
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                        Ако КФН им спре тази шашма догодина ще измислят друга,но те загуби в годишните отчети не може да показват.(има условие при търговете за държавни и общински поръчки)
                        Това лесно се заобикаля. В отчетите на някой дъщерни си продължават шашмите. Те са непублични и КФН не може да ги бара. И с тия напудрени дъщери участват във въпросните търгове. И така докато може все още с лъжици да се изгребва водата и кораба да се държи да не потъне
                        Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                          Ако КФН им спре тази шашма догодина ще измислят друга,но те загуби в годишните отчети не може да показват.(има условие при търговете за държавни и общински поръчки)
                          мале, нещата са дори по-зле отколкото предполагах

Коментар

Превилигированите нали знаете що се суркат.
                            Щото явно се оказва че дивидент няма да видят.
                            Одиторите и КФН държат Енемона да изчисти машинациите в отчета си за 2011 г. и тогава вместо печалба ще лъсне една гигантска загуба - и дивидент йок.
                            А дали някога по-натам ще излезе на печалба че да даде дивидент.... Еми ПФ явно не вярват в това. Още повече като се види ква загуба вади в 6-месечния.
                            КФН като си свърши работата и като спря шашмите сега няма как да се вади печалба.

Коментар

А това че прокопитата купували, няма как да ме съблазни.
                              Ако мажо е решил да си чупи главата в стената, не мисля да го следвам...
                              Не върви хем яко загуби в отчета, мерки от КФН, отписване на милионни вземания, спад на приходите и цената да я държиш да не потъва... Само прави услуга на дървеняците от ПФ и пр.
                              май на себе си прави услуга, тъй като се пази от маржин колове. Нали ни убеждаваха, че като прави репа със собствените си акции, това било показване на доверие в компанията

Коментар

• А това че прокопитата купували, няма как да ме съблазни.
                                Ако мажо е решил да си чупи главата в стената, не мисля да го следвам...
                                Не върви хем яко загуби в отчета, мерки от КФН, отписване на милионни вземания, спад на приходите и цената да я държиш да не потъва... Само прави услуга на дървеняците от ПФ и пр.
                                Добрият, стар Батя

Коментар

Working...
                                X