IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    Е не е лошо, но мислиш ли, че ще платят дивидента тази година?
    На това залагам, дори ако се досещаш очаквам два
    Но сметката си е лично моя, без кръчмаря т.е. годишния отчет
    След около седмица ще знаем дали правилно съм предвидил

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      И си прав. Риска е голям. Нещо не се справят много добре напоследък, като бизнес. Но пък оценявам по достойнство желанието им да са публични. Надявам се, след като приключиха авантюрата "Енергони" да са си взели правилните изводи.
      Стабилното поддържане на цената и покупките на акции от мениджмънта също са позитив.
      А шанса за дивидентска доходност от 65% само за 6 месеца + това че цената може да не спадне под покупната ми на екс-дивидентната дата, вече напълно ме убедиха да поема този риск
      Е не е лошо, но мислиш ли, че ще платят дивидента тази година?

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
        Ако продавача не е някой който е във фалит си заслужава някой да види тези сделки... мирише ми на корупционна схема тук
        що да е корупционна
        който искаше пакет му даваха
        аз не съм плащал подкуп на никой

по-скоро некомпетентност, неглижиране, сляпо следване на линията по ликвидация на рисковия компонент в портфейла
        Само можем да се радваме и да се възползваме когато БФБ ни предоставя такива възможности.

Иначе си прав че има и корупция при подобни сделки. И аз съм чувал за няколко случки, но този път мисля не е такъв случая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
          Нямам вяра аз на тази акция. Дано излезеш сух и доволен!
          И си прав. Риска е голям. Нещо не се справят много добре напоследък, като бизнес. Но пък оценявам по достойнство желанието им да са публични. Надявам се, след като приключиха авантюрата "Енергони" да са си взели правилните изводи.
          Стабилното поддържане на цената и покупките на акции от мениджмънта също са позитив.
          А шанса за дивидентска доходност от 65% само за 6 месеца + това че цената може да не спадне под покупната ми на екс-дивидентната дата, вече напълно ме убедиха да поема този риск

Коментар

• Ако продавача не е някой който е във фалит си заслужава някой да види тези сделки... мирише ми на корупционна схема тук

Коментар

Май доста хора взеха да се усещат какво се очертава при привилегированите акции тук
              Бавно загрява реотана на БФБ - инвеститорите, но все пак има надежда, все пак загрява.
              Дерзайте БФБ - бици!

*семейния ми фонд закупи 3% от горепосочената емисия при цена от 2,85 лв.
              Нямам вяра аз на тази акция. Дано излезеш сух и доволен!

Коментар

Май доста хора взеха да се усещат какво се очертава при привилегированите акции тук
                Бавно загрява реотана на БФБ - инвеститорите, но все пак има надежда, все пак загрява.
                Дерзайте БФБ - бици!

С 1% от емисията съм и аз.За жалост средната успях да я докарам до 3.55лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                  Батя, не се ли поизхвърли малко -- 95 К.... и това означава че си купувал само ти когато цената е била такава.... Иначе ако казваш истината печелиш приза за спекулант не само на годината!
                  пич, не знам от колко време си във форума, но който е от по-рано знае че не пиша глупости и приемам дискусиите тук съвсем на сериозно... когато и отсреща стоят сериозни хора
                  освен това изрично съм казал - семеен фонд...
                  сериозна работа е, не един човек а цял род

и не бях само аз купувач на тази цена
                  да, аз купих първи пакети и явно после на някой му прищрака в главата

продавачи предполагам бяха ПФ... те горките отдавна са извън реалността на БФБ... примери от последните месеци и години колкото щеш

Коментар

Дерзайте БФБ - бици!

Батя, не се ли поизхвърли малко -- 95 К.... и това означава че си купувал само ти когато цената е била такава.... Иначе ако казваш истината печелиш приза за спекулант не само на годината!

Коментар

• Май доста хора взеха да се усещат какво се очертава при привилегированите акции тук
                      Дерзайте БФБ - бици!

Коментар

• Хммм, интересно продавачът приключи ли бройките, че днес интересно развитието ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                          прив. се раздвижиха, дали на 25ти ще разпределят дивидент все пак?!?
                          Погледни в сайта им.
                          Ще гласуват дивидента за 2011 по привилигерованите, но ще се изплати чак когато се изпълнят всичките 4ри условия .... В момента налице са само 3ри от тях.

Коментар

• прив. се раздвижиха, дали на 25ти ще разпределят дивидент все пак?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнение
                              някой много се набута с тия 22 000 бройки
                              Очакваме резултата от Q4.Време е и тук да изригнем

Коментар

• някой много се набута с тия 22 000 бройки

Коментар

Working...
                                X