IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Радваме се за Енемона АД

Здравейте приятели, проявяваме все по-голям интерес към обикновената акция на Енемона АД. Очакваме корпоративно оздравяване и много радост за акционерите.
    Не е препоръка.
    Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      И ти внимавай с очакванията... идват избори...(а и не само)
      Не е препоръка.
      Прав си, даже може да се направи портфейл с акции на близки до БСП фирми. Но откъде знаеш, че ГЕРБ няма пак да спечелят?

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
        Така че внимавай с големите очаквания.
        И ти внимавай с очакванията... идват избори...(а и не само)
        Не е препоръка.
        Last edited by Fiscalist; 31.01.2013, 15:43.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
          ЕСКО договорите,там е “заровено кучето„.
          Може и така да е. Но нещо не си спомням никое от последните им начинания да се е увенчало с успех. Даже доста провали се наредиха. Така че внимавай с големите очаквания.

Коментар

Ами при тая задлъжнялост и отрицателни парични потоци от основна дейност е очевидно че компанията има нужда от всеки лев. Тия дивиденти не знам как ще ги плащат, сигурно с нови заеми. Да вярно че трябва още 6 лв да дадат, но каква е настоящата им стойност?
            ЕСКО договорите,там е “заровено кучето„.

Коментар

Тук все още има около 6лв. дивиденти.А защо мислиш,че влошава нещата при обикновенните????
              Ами при тая задлъжнялост и отрицателни парични потоци от основна дейност е очевидно че компанията има нужда от всеки лев. Тия дивиденти не знам как ще ги плащат, сигурно с нови заеми. Да вярно че трябва още 6 лв да дадат, но каква е настоящата им стойност?

Коментар

И колко време мислиш че ще го вземаш тоя дивидент? Защото всеки дивидент по привилегированите влошава още повече нещата при обикновените акции.
                Тук все още има около 6лв. дивиденти.А защо мислиш,че влошава нещата при обикновенните????

Коментар

++За утре не знам,но през новата седмица със голяма вероятност.4лв. акция 2лв. дивидент???Не е препоръка
                  И колко време мислиш че ще го вземаш тоя дивидент? Защото всеки дивидент по привилегированите влошава още повече нещата при обикновените акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                    за утре ми се привиждат едни 5лв на прив.
                    ++За утре не знам,но през новата седмица със голяма вероятност.4лв. акция 2лв. дивидент???Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      ... трябват ни повече такива мажовци на БФБ.
                      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                        Батя то хубаво печалба, но я виж колко пари имат. Според мен ще имат средства само за един дивидент, въпреки че и аз искам два. Все още не са оправили положението, въпреки че вече се наблюдават усилия за това.
                        Тия пари са към 31 Дек.
                        Дивидентите ще се гласуват към Май-Юни... сещаш се че много неща могат да се променят.
                        Аз виждам ясна воля да се изпълни ангажимента и да се плати.
                        Надали го правят само заради спекулантите, по-скоро е жест към ПФ, от които могат да потърсят инвеститорско рамо и за вбъдеще

Гойко, не искам да хваля Прокопиеви или да ги рекламирам.
                        Просто изразявам обективно мнение. Факта си е факт, прави се възможното да се платят дивидентите. Даже тъпотията с Енергони е имала донякъде такъв замисъл. Отделно събранието на 25-ти, сделките с активи през Q4... Погледни фактите преди да ме съдиш.

Коментар

Имаме отчет момци.....
                          .....Браво на Прокопиеви, вижда се че искат да са коректни......
                          Батя, имаме те(аз поне) за сериозен човек!

Коментар

Имаме отчет момци.
                            Топъл-топъл.
                            Батя ви отново не се е подвел
                            2,7 млн. лв. печалба, ако я потвърди и одитора ще имаме два дивидента.
                            Браво на Прокопиеви, вижда се че искат да са коректни и да си изпълатят обещаните дивиденти по превилигированите акции. Въпреки трудностите пред бизнеса на компанията в последните години, мажоритара се държи коректно.
                            Ако приемем че заигравката "Енергони" остава в историята и са си взели поука от грешката... трябват ни повече такива мажовци на БФБ.
                            Батя то хубаво печалба, но я виж колко пари имат. Според мен ще имат средства само за един дивидент, въпреки че и аз искам два. Все още не са оправили положението, въпреки че вече се наблюдават усилия за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                              В x3 го няма . къде го гледаш?
                              http://www.investor.bg/bulletin/inde...177/0/0/1.html

Коментар

• за утре ми се привиждат едни 5лв на прив.

Коментар

Working...
                                X