И на мен като на Facts ми се струва, че има недостатъчно търсене. Пък знае ли човек. Утре ще разберем.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kifебати опашката в Елана - чакаш по 2 часа с номерче )))
то стана като с протоколите от изборите - според мен презаписа ще е от 25-26 пъти нагоре, цената е ясна - Елана са правили всичките разчети на Макса - това го казах още оня ден.Business as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от proletако все пак има презаписване ще престанеш ли да пишеш глупости и да манипулираш по форумите?????????????????????????????????????????? ??????????????
Коментар
-
няма да престане - колкото е престанал да пише след като ЕUBG беше на 3,20, колкото е престанал и след оняденшните разпродажби и сривове от -2% толкова и сега ще престане - това е един шут, който от 2000 и незнам си колко поста отрече всичко - сега интригата е само кога ще се отрече и от майка си!Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от FactsСпоред временните резултати от анкета на Investor.bg 39% считат, че презаписването при Енемона АД ще бъде от 10 до 50 пъти, 29% залагат на презаписване до 10 пъти, 11% на презаписване от 50 до 100 пъти, 13% считат, че презаписването ще е над 100 пъти, а недостатъчно търсене очакват 8% от гласувалите до момента 775 души.
Коментар
-
nevermind
A KOI SA PROFESIONALNI INVESTITORI PO DEFINICIA???
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от FactsСпоред временните резултати от анкета на Investor.bg 39% считат, че презаписването при Енемона АД ще бъде от 10 до 50 пъти, 29% залагат на презаписване до 10 пъти, 11% на презаписване от 50 до 100 пъти, 13% считат, че презаписването ще е над 100 пъти, а недостатъчно търсене очакват 8% от гласувалите до момента 775 души.
Коментар
-
Според временните резултати от анкета на Investor.bg 39% считат, че презаписването при Енемона АД ще бъде от 10 до 50 пъти, 29% залагат на презаписване до 10 пъти, 11% на презаписване от 50 до 100 пъти, 13% считат, че презаписването ще е над 100 пъти, а недостатъчно търсене очакват 8% от гласувалите до момента 775 души.
Коментар
Коментар