Първоначално изпратено от Mr.Profit
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6tiatаз лично като гледам тренда надолу даже и за 10 лв. не бих си купил,скоро натам отиват нещата,толкова яко е надута цената като за 2010,все едно,лично мнение,не че е лошо дружеството,ама цената е супер завишена.
толкова купувачи,после да не ревете
не е препоръка!!! и не притежавам акции!!! бих си взел след 3 години....
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6tiatаз лично като гледам тренда надолу даже и за 10 лв. не бих си купил,скоро натам отиват нещата,толкова яко е надута цената като за 2010,все едно,лично мнение,не че е лошо дружеството,ама цената е супер завишена.
Коментар
-
аз лично като гледам тренда надолу даже и за 10 лв. не бих си купил,скоро натам отиват нещата,толкова яко е надута цената като за 2010,все едно,лично мнение,не че е лошо дружеството,ама цената е супер завишена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LolitaПри предишни IPO - та хората прадаваха други акции, за да си купят в първия ден. Днес имам чувството, че много продават Енемона, за да се включат по други позиции. А също някои имат нужда от кеш.
Това е лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НИКПървоначално изпратено от Mr.ProfitИмам аз от ИПО-то ама не бързам. Акцията по ми харесва от моментната цена и няма да се разделям с нея на този етап
Много фактори играят тук. Големи игри бяха на ИПО-то и сега се освобождават някои хора на фона на глобалната ситуация. Мисля си, че предлагането е доста силно. Но пък е изключително съсредоточено в кратък период от време. Не е зле да се види на каква цена акцията ще намери подкрепа в период 1-2 седмици. Засега се ослушват купувачите и аз смятам да направя същото
Акцията обаче е интересна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitИмам аз от ИПО-то ама не бързам. Акцията по ми харесва от моментната цена и няма да се разделям с нея на този етап
Много фактори играят тук. Големи игри бяха на ИПО-то и сега се освобождават някои хора на фона на глобалната ситуация. Мисля си, че предлагането е доста силно. Но пък е изключително съсредоточено в кратък период от време. Не е зле да се види на каква цена акцията ще намери подкрепа в период 1-2 седмици. Засега се ослушват купувачите и аз смятам да направя същото
Акцията обаче е интересна!
Коментар
Коментар