IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
    Само не разбрах защо реши, че недовиждаме и си наблъскал тези големи букви ... или си има причина?
    4aka dolu v nizinite :-)

Коментар

• Не знам какво ще излезе ама прекаленият оптимизъм никому не е нужен
      Keep going ...

Коментар

• Само не разбрах защо реши, че недовиждаме и си наблъскал тези големи букви ... или си има причина?
        Keep going ...

Коментар

• Hane pulnish li seriozno tuk ..... ?

Az si dopulvam leka poleka ....

Tova ste izleze nai-qkoto IPO da go eba .....

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6tiat
            аз лично като гледам тренда надолу даже и за 10 лв. не бих си купил,скоро натам отиват нещата,толкова яко е надута цената като за 2010,все едно,лично мнение,не че е лошо дружеството,ама цената е супер завишена.
            толкова купувачи,после да не ревете
            не е препоръка!!! и не притежавам акции!!! бих си взел след 3 години....
            След 3 год. може на 70-80 лв, ама щом си търпелив...

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6tiat
              аз лично като гледам тренда надолу даже и за 10 лв. не бих си купил,скоро натам отиват нещата,толкова яко е надута цената като за 2010,все едно,лично мнение,не че е лошо дружеството,ама цената е супер завишена.
              Не си в час тука.

Коментар

• аз лично като гледам тренда надолу даже и за 10 лв. не бих си купил,скоро натам отиват нещата,толкова яко е надута цената като за 2010,все едно,лично мнение,не че е лошо дружеството,ама цената е супер завишена.

Коментар

• НИК, алчен ли съм не знам ама и 18 не ми се виждат достатъчно

Ама вярно ще поживеем и ще видим. Аз отдавна не съм ял бой по някоя позиция и може би е време
                  Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Lolita
                    При предишни IPO - та хората прадаваха други акции, за да си купят в първия ден. Днес имам чувството, че много продават Енемона, за да се включат по други позиции. А също някои имат нужда от кеш.
                    Това е лично мнение.
                    И аз бих се изкушил и имах такива помисли по същите причини,само че при друго число в десетиците.Логично е предположението ти.

Коментар

• Каква е тая промоция тука бе.

Коментар

• Хане , ти не беше ли и гуро на КАО ? А за ЕНЕ , паживьом,увидим.

Коментар

• Първоначално изпратено от НИК
                          Първоначално изпратено от Mr.Profit
                          Имам аз от ИПО-то ама не бързам. Акцията по ми харесва от моментната цена и няма да се разделям с нея на този етап

Много фактори играят тук. Големи игри бяха на ИПО-то и сега се освобождават някои хора на фона на глобалната ситуация. Мисля си, че предлагането е доста силно. Но пък е изключително съсредоточено в кратък период от време. Не е зле да се види на каква цена акцията ще намери подкрепа в период 1-2 седмици. Засега се ослушват купувачите и аз смятам да направя същото

Акцията обаче е интересна!
                          Защо не продаде на 18? Аз продадох на 17.90 , после ще си купя на 15.
                          Кога ще си купиш, на 1-я или по време на 2-я си сън...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
                            Имам аз от ИПО-то ама не бързам. Акцията по ми харесва от моментната цена и няма да се разделям с нея на този етап

Много фактори играят тук. Големи игри бяха на ИПО-то и сега се освобождават някои хора на фона на глобалната ситуация. Мисля си, че предлагането е доста силно. Но пък е изключително съсредоточено в кратък период от време. Не е зле да се види на каква цена акцията ще намери подкрепа в период 1-2 седмици. Засега се ослушват купувачите и аз смятам да направя същото

Акцията обаче е интересна!
                            Защо не продаде на 18? Аз продадох на 17.90 , после ще си купя на 15.

Коментар

• Вижте последната оферта продава на Бета Корп
                              Това HDPAT пасти да яде
                              Мечтатели, макар и за един ден

Коментар

• При предишни IPO - та хората прадаваха други акции, за да си купят в първия ден. Днес имам чувството, че много продават Енемона, за да се включат по други позиции. А също някои имат нужда от кеш.
                                Това е лично мнение.

Коментар

Working...
                                X