IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Alane, kato se stabilizirat nestata navun, spekulativnite pari ste se vurnat ....

Коментар

• Така си е, не случайно старите казват - всяко зло за добро :-)
      Май на пазара ще останат само "дълги пари".
      Което значи и по-ниски цени.
      изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Hane, ot taq kompaniq ste se napravqt nai-mnogo pari ...

Коментар

• Тук ЕЛАНА, не бяха ли дали повечето акции на "институанални ивеститори"....хехехехех, агати и мръшливите гърци, сърби и румънци са имали в предвид...

Коментар

• znae6tiat, ne gi primei tolkova lichno nestata. Vseki ima pravo na sobstveno mnenie.

Коментар

• аз съм ходил на лекар(само че преди много време още ,многократно мой човек,оказа се,че имам МС, виж какво пише за нея в гуугъл,ако те интересува. не е много приятно,да не казвам хич, така,че не ми обръщайте внимание много,много, просто отвреме на време получавам емоционален срив,изтръпвания и други гадни екстри...
              добре,че се лекувам,иначе щеше да стане по-кофти,ама айде стига с моята диагноза, просто не ме обиждайте,аз никого тук не съм обидил без причина, пък и ме е яд,че с тия хвалби много хора,които не разбират от борсата,после могат да съжаляват, аз вече съм около -1500, не ми се мисли просто,много депресия ме е налегнала....ей от такива надъхващи и подвежадащи речи се набълбуниках точно преди корекцията да започне....
              сбогом,аз изчезвам вече от форумите на инвестора и успех на инвеститорите,а и на спекулантите,компанията не е лоша....айде много здраве на всички и повече спокойствие
              не е препоръка!!!

Коментар

• Е, какво излиза сега -ревахме срещу Елана, че отряза дребните риби на ИПО - пък те хората всъщност ни предпазили, да не правим глупости и да трупаме загуби - пък сега всеки може да си донапълни на воля на по-тънка тарифа.

Господ си знае работата.Амин.

Имам акции.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Енемона е тъмносин чип.
                  Времето ще го докаже.

Коментар

• Айде към 15.00лв.

Коментар

• Само глупости пишете. Помислете малко по-статегически. Трябва и поглед отстрани - да се разглеждат нещата в макро рамката им - спад на борсите - ок, но като цяло енергийния сектор е на голям плюс. Стига песимисъм. Имайте малко повече търпение.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                        Ti si mnogo glupav.
                        Глупав е, така е. И виж кво пише - "...не е препоръка". :lol:
                        Не е препоръка за какво бе?
                        Препоръка е да идеш да се прегледаш.

Коментар

• Къде се изпокрихте, продавачи.Дали и вие го чухте , а?

Коментар

• въ,само малко над -2% днес и в топ 10 на губещите с оборот над 5000,докаде ли ще стигне,просто се чудя?
                            не е препоръка!!!

Коментар

• хиляди благодарности за комлимента,а ти си много тъп тогава и ще пиеш много студена вода тук ама има време пак ще си говорим като настане паника,поне така се говори,нали?

Коментар

• Ti si mnogo glupav.

Коментар

Working...
                                X